Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

skandaliczna prowizja za transfer

19.03.11, 10:48
    Dlaczego jeśli wcisnę SPRZEDAJ przy danym zawodniku a się rozmyślę i znów go wstawie do drużyny liczycie mi jako transfer?
    Obserwuj wątek
      • matuszi Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 12:48
        To jest akurat duży błąd na WL. A rada jest jedna: trzeba uważać i jak się rozmyślisz to wyloguj sie i zaloguj na nowo bo inaczej stracisz ptk.
        Może doczekamy się aż błąd ostanie naprawiony...
        • t-clapek Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 13:40
          Żartujecie sobie? Od kilku lat nie ma prowizji w WL za coś takiego. Wiem, bo wykonywałem taką operację wielokrotnie.
        • warp-75 Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 13:41
          to niestety brak inwestycji w WL czy programistów, poprzestanie na laurach, zamiast iść do przodu, uważają swój produkt za kompletny bez wad, albo przejadanie zarobionych na WL PLN, konkurencja się obudziła (narodziła) i nie śpi na całe szczęście, dzięki niej od wielu lat przynajmniej start WL był wreszcie o czasie :)

PS. Ile razy można zaloguj, wyloguj, zaloguj, wyloguj, choć może to oznaczać nasz brak zdecydowania, no ale nie każdy jest mistrz :)
          • dejv Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 14:49
            Nie ma ujemnych pkt jeśli sprzedasz zawodnika X i w TO SAMO MIEJSCE kupisz ponownie tego samego zawodnika X. Natomiast jeśli w inne miejsce no to być może są ujemne - nie wiem nie sprawdzałem.
            • t-clapek Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 15:10
              dejv napisał:

> Natomiast jeśli w inne miejsce no to być może są
              > ujemne - nie wiem nie sprawdzałem.

Odpowiadam - też nie ma.
              Więc nie wiem o co w ogóle tutaj chodzi...
              • jacoos2000 Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 16:35
                Są ujemne punkty, bo wczoraj takowy punkt dostałem choć wstawialem zawodnika w to samo miejsce.
                • prezes-33 Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 16:44
                  Krótkie pytanie - ponowny zakup miał miejsce przed deadlinem (17:45), czy tez po?
                  • jacoos2000 Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 17:18
                    Przed deadlinem miało to wszystko miejsce. Może ktoś z adminów się wypowie dlaczego tak jest?
                    • t-clapek Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 17:34
                      Chyba że prezes zrobił zmianę, zatwierdził ją kodem, po czym stwierdził, że chce z powrotem zawodnika, którego sprzedał, ponownie kupił i zatwierdził drugim kodem. Wtedy prowizja będzie. W wypadku sprzedaży i kupna tego samego zawodnika podczas jednego zatwierdzania kodem, prowizji nie ma prawa być.
                    • marwi75 Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 17:35
                      jacoos2000 napisała:

> Przed deadlinem miało to wszystko miejsce. Może ktoś z adminów się wypowie dlac
                      > zego tak jest?

nazwa drużyny ?
                      • jacoos2000 Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 18:15
                        JACOTEAM2
                        • marwi75 Re: skandaliczna prowizja za transfer 20.03.11, 18:17
                          jacoos2000 napisała:

> JACOTEAM2
                          4 transfery
                          out: Niedzielan, Bruno, Czaicki, Alexis
                          in: Murawski, Struna, Wszołek, Kirm
                          nikt się nie powtarza więc -4 pkt.
                          • jacoos2000 Re: skandaliczna prowizja za transfer 20.03.11, 19:34
                            Ok, wszystko w porządeczku.Mój błąd. Przepraszam prezesa za fatygę:)
              • warp-75 Re: skandaliczna prowizja za transfer 19.03.11, 17:22
                jeżeli nie ma, to dobrze, ale wydaje mi się, że ten problem kiedyś był, a przynajmniej jeżeli nie było go to dopiero po zakończeniu kolejki tj. po przeliczeniu klasyfikacji, ale sam pamiętam, że kiedyś miałem tego typu problem, że pokazywał ujemne pkt za powrotną zmianę na tego samego zawodnika, ale jeżeli nie ma już tego problemu to dobrze, kolega prezes rozpoczął ten wątek to wydaje mi się, że problem został, ale mogę się mylić ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka