Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PŚ w skokach. Kibice o Małyszu: Był jak rosół w...

IP: 195.116.254.* 20.03.11, 11:01
    Pamiętam jak wygrał pierwszy konkurs tej swojej "dekady", chyba w Kuopio i go zdyskwalifikowali. Pomyślałem wtedy, o kurcze, Polak poleciał ;) A potem, z każdym konkursem widziałem, jak ten skromny, prosty facet tworzy historię... Smutno będzie bez Adama, ale wierzę, że Kamil zajmie jego miejsce!
    Obserwuj wątek
      • Gość: scyzor uk PŚ w skokach. Kibice o Małyszu: Był jak rosół w... IP: *.range212-140.btcentralplus.com 20.03.11, 11:03
        Dziekujemy Adam za to ze J E S T E S !!! Wszystkiego najlepszego .
      • Gość: -_- PŚ w skokach. Kibice o Małyszu: Był jak rosół w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 11:19
        Małysz jak rosół? Znaczy się, tłusty?
      • Gość: Husar_NST Panie Adamie - wielki szacun!!! IP: *.158.216.148.pat.umts.dynamic.eranet.pl 20.03.11, 11:22
        Nie jestem kibicem skoków - a fanem AM. Kiedyś miałem przyjemność siedzieć obok Adama M. na imprezie firmowej. Wspaniały, zwykły-niezwykły człowiek. Bez zadufania, sodówki itp.. Gdybym nie wiedział, że to Małysz - pomyślałbym normalny, spokojny gość. Sypał kawałami, nie odmawiał autografów, zdjęć - WIELKI SZACUN. Dla mnie osobiście - mistrz nad mistrzami. Piłkarzyki-pajacyki ( na tej imprezie byli też Świerczewski, Iwan ) mogą mu buty wiązać - a i tak do pięt mu nie dorastają. DZIĘKI PANIE ADAMIE! Imiennik z Biełastoka.
      • Gość: Riki Adam to Nasz najwspanialszy prawdziwek !!! Kochamy IP: *.aster.pl 20.03.11, 11:31
        Adam to Nasz najwspanialszy prawdziwek !!! Kochamy Cię !!!
      • p.wlodziu PŚ w skokach. Kibice o Małyszu: Był jak rosół w... 20.03.11, 12:06
        Brawo Brawo Brawo p. Adamie.
        Na przyszłość wszelkiej pomyślności i wielu sukcesów w dalszym życiu.
        Trafne porównanie był> Pan jak rosół w niedziele < nieodłączny w niedziele zawsze smaczny jak w każdej polskiej rodzinie, a wśród nas przy tym rosole nie brakowało Pana Adama z jego skokami w porze obiadowej. Graaaaaaatuuuuulaaaaacjeeeeeeee !!!
      • Gość: Kagan Malysz w Zurychu IP: *.dsl.telepac.pt 20.03.11, 12:07
        Dobre kilka lat temu czekalem na pociag na Dworcu Glownym w Zurychu. Wszedlem do poczekalni, a tam w telewizji skakal Malysz. Na pociag oczywiscie nie zdazylem, ale i dobrze, bo w nagrode pojechalem nastepnym, takim luksusowym z wychylanym pudlem wagonu (a la Pendolino). Ktore miejsce Malysz wtedy zajal to nie pamietam, ale wiem, ze skakal bardzo dobrze...
        lech.keller@gmail.com
        PS: Pisze z Portugalii. Malysza ogladam tu na "kablowce" (Euro Sport) - dzis w tym programie byl m. in. dlugi wywiad z Malyszem - niestety, ale tlumaczony na portugalski).
      • morfeusz_1 Re: PŚ w skokach. Kibice o Małyszu: Był jak rosół 20.03.11, 12:40

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! ®
      • Gość: PODOLSZE ADAM Podolsze Cię kocha!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.11, 13:26
      • Gość: Zawisza 37 PŚ w skokach. Kibice o Małyszu: Był jak rosół w... IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 15:59
        Panie Adamie! Chylę czoło i dziękuję za te wszystkie lata spędzone z Panem, za chwile wzruszeń i radości! Będzie nam wszystkim brakowało Małysza na skoczni! Jest Pan wielkim sportowcem i co równie ważne skromnym człowiekiem! Życzę wszystkiego najlepszego i raz jeszcze DZIĘKUJĘ PANU!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka