Gość: Gol IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.11, 19:00 Dzielnie kolejorz do przerwy się broni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TYGRYSEK Re: Puchary do przerwy O-O IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.11, 20:04 Super nie dali się ograć pierwszej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Puchary do przerwy O-O 05.04.11, 21:30 Ja zawsze twiedzilem,ze I liga to pierwsza LIGA na jakas idiotyczna mitomanska ekstraklasa. "Kolejorz" jednak potencjal ma spory i jak wydupcy tego Ibera w pizdu to moze utrzyma sie w ty "ekstraklasie". TYGRYSEK daj w pysk temu direttore technico potem wez i przepros,zakaz stadionowy wisi ciebie kalafiorem wiec smialo dawaj po ryju. Dziwna ta III RzPlita jest..calkiem o dupe rozbic to prawo i sprawiedliwosc nadwislanskie! 5 lat "Blizniaka" i takie sPiSienie ogolnonarodowe w kazdej dziedzinie zycia! Ciekawe kto jutro po facjacie oberwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Ej bombullo IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.11, 21:46 Zagrali 'Redutę kordona' Nam strzelać nie kazali,wstąpili na pole karne a tam życie marne. Nie ma co się nerwować,sędzia to kompletny fryzjer,tyle byków co popełnił - to cała kolejkę można obdzielić.Nie mam słów-podobno Krakus. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Ej bombullo 05.04.11, 22:35 Moja szkola,w morde! Mocnych utemperowac,slabosilnym leqtko pomoc. Widzisz co Schalke z "makaraniarzami" z roznych stron swiata wyprawia? A "murinowcy" w 11 na 10 czworeczke sypli i kolejna londynska druzynka idzie do piachu. Jutro Chelsea podzieli los i bedzie fertig! Odpowiedz Link Zgłoś