Gość: łańcuszek
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
17.04.11, 20:59
Trzeba prawdzie w oczy spojrzeć !!!! to jest nasze miejsce w ekstralidze . W żużlu rządzi kasa !!!! jak jest to się kupuję i płaci a w Częstochowie kasy brak to i skład jest na miarę braku kasy . Brak sponsora !!!!!!!!!!!!!!! a to tak naprawdę moim zdaniem to słabość prezesa . Z cały szacunkiem dla osoby prezesa ale może rzeczywiście trzeba wiatru odnowy . Tak się to dzieje w przedsiębiorstwach a klub to w tej chwili nic innego jak zarządzanie które przekłada się na wszystko a i w tym na sukces sportowy . Ostatni sponsor włókniarza dziś poczuł dotkliwą porażkę !!!! Kibice!!! ósmy zawodnik jak to dziś na bandzie widziałem baner . Nie może być tak aby w ekstralidze zawodnik miał tyle defektów to jest nieprofesjonalne podejście .... ja wiem że ktos powie pech zbieg okoliczności ale dla mnie to była dziś drużyna która mnie starego kibica strasznie rozczarowała . Nawet prowadzący Lorek zszedł z płyty toru przed 15 biegiem nic nie mówiąc ...wymowne to było . Duch walki jaki drużyna pokazała w dwóch ostatnich meczach gdzieś się oddalił pozostawiając sfrustrowanych kibiców .