Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przegrali wysoko, ale aż tak źle nie było

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 20:59
    Trzeba prawdzie w oczy spojrzeć !!!! to jest nasze miejsce w ekstralidze . W żużlu rządzi kasa !!!! jak jest to się kupuję i płaci a w Częstochowie kasy brak to i skład jest na miarę braku kasy . Brak sponsora !!!!!!!!!!!!!!! a to tak naprawdę moim zdaniem to słabość prezesa . Z cały szacunkiem dla osoby prezesa ale może rzeczywiście trzeba wiatru odnowy . Tak się to dzieje w przedsiębiorstwach a klub to w tej chwili nic innego jak zarządzanie które przekłada się na wszystko a i w tym na sukces sportowy . Ostatni sponsor włókniarza dziś poczuł dotkliwą porażkę !!!! Kibice!!! ósmy zawodnik jak to dziś na bandzie widziałem baner . Nie może być tak aby w ekstralidze zawodnik miał tyle defektów to jest nieprofesjonalne podejście .... ja wiem że ktos powie pech zbieg okoliczności ale dla mnie to była dziś drużyna która mnie starego kibica strasznie rozczarowała . Nawet prowadzący Lorek zszedł z płyty toru przed 15 biegiem nic nie mówiąc ...wymowne to było . Duch walki jaki drużyna pokazała w dwóch ostatnich meczach gdzieś się oddalił pozostawiając sfrustrowanych kibiców .
    Obserwuj wątek
      • Gość: p Re: Przegrali wysoko, ale aż tak źle nie było IP: *.strefa.com 17.04.11, 21:26
        Ooooo, już tak nie pieprz....Chłopaki walczyli,i kto wie,jak mecz ułożyłby się,gdyby nie defekty Griszy!No fakt,że potem zeszło z nich powietrze,ale do połowy meczu pokazali,że są kozacy!!!Defekty rozje..ły klimat w teamie i trudno.Sport motorowy prawdaż :-) Tak jak w moto GP,czy F1.Specyficzny sport,specyficzne czasem wyniki :-) Nie poddajemy się,za tydzień Tarnów i Ułamek jako przeciwnik,znów będzie gorąco!!!
      • Gość: virtMan cze-wscy kibice-rzucają szaliki klubowe za ziemię! IP: 109.95.27.* 17.04.11, 22:46
        Kompromitacja! Goście ktorzy rzucają szalikami z trybun na tor???!!! Barwy klubu i jego historię maja głęboko w 4 literach! Takie właśnie jest podejście do mieszkańców z Czewy do swojego klubu i miasta! Jeźdźcie ćwoku jeden z drugim uczyć się szacunku dla sowich barw np. do Zielonej Góry! Tam takiego gościa wywalono za psyk ze stadionu!
        Poza tym to pecha nie ma co ukrywać przyniósla osoba pRezia matyjaszka w parku maszyn!
      • johny5678 Przegrali wysoko, ale aż tak źle nie było 17.04.11, 23:48
        A przed meczem GW pisze, jakie to bojowe nastroje w drużynie, jakie nadzieje na zwycięstwo...
        Pierwsze dwa mecze Włókniarza faktycznie dawały nadzieję. Niewielkie porażki, walka prawie jak równy z równym. Dzisiaj była tragedia. Defekty, tor suchy jak pieprz... Nasi może i chcieli, ale nie mogli. Zwycięstwa się nie spodziewałem, ale równej walki i niewielkiej porażki, a może nawet remisu. A oni dostali w d... aż przykro było patrzeć. Zaczynałem w pewnym momencie żałować, że wydałem pieniądze na bilet.
        Jak tak dalej będzie, znowu będziemy walczyć w barażach. Chyba, że w klubie coś się zmieni. Mam nadzieję mimo wszystko.
      • ango7 Przegrali wysoko, ale aż tak źle nie było 18.04.11, 01:22
        jak źle nie było jeśli na własnym torze drużyna przegrywa wszystkie starty, to paranoja, przez ostatnie lata przyjezdni są lepiej spasowani z torem, tym razem trener podpowiedział im parę rzeczy i jechali jak na swoim, aby wygarć taki mecz wszystko musi być spasowane i pełne zaangażowanie, a tu Cieślaka widzę na treningu jak tor ocenia itd., kto to wszystko organizuje?
        Ta nieudolność może drogo kosztować, dosłownie i w przenośni.
        • Gość: bb Trudno, ale jedziemy dalej! IP: *.toya.net.pl 18.04.11, 09:12
          Pech, pech, pech. Bez defektów byłby mecz na styku...

Odnośnie toru: z tego co słyszałem to nawet to niewielkie roszenie w przerwach było mocno "wymuszane" przez klub u sędziego, bo on się na nie nie godził... stąd tak sucho.

25 kwietnia (Lany poniedziałek), godz. 16:00
          Włókniarz Częstochowa - Unia Tarnów

Bądźmy z chłopakami, w tym sezonie za ambicję i walkę im się należy!
          • Gość: fcb Re: Trudno, ale jedziemy dalej! IP: *.pl 18.04.11, 10:25
            Na styku :)))))))) nie ośmieszaj się. Wtopa na całego.
      • Gość: fan Przegrali wysoko, ale aż tak źle nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 09:19
        Podstawowa sprawa to profesjonalne a nie amatorskie przygotowanie się do meczu we wszystkich jego aspektach a tego zabrakło i zabrakło zwycięstwa.
        • czawez Widziane z Bydgoszczy 18.04.11, 11:20
          Ta porażka ujmy Wam nie przynosi!
          Po pierwsze Falubazy to kandydat do złota.
          Po drugie, nie ukrywajmy, drużynę macie zbudowaną "budżetowo", więc nie wymagajcie cudów.
          Po trzecie, za tydzień po meczu z Tarnowem, humory Wam się poprawią.
          Po czwarte prezes Maślanka prowadzi klub długofalowo. Już myśli o sezonie 2012, bo teraz i tak się utrzymacie!

Uszy do góry!
          • Gość: codzienny Re: Widziane z Bydgoszczy IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 18.04.11, 12:56
            No i uczcie się obiektywizmu, bo co słychać od kolegi z miasta nad Brdą to rzeczywiście widzę więcej plusów w tym akurat podejściu do dyscypliny w naszym mieście niż pisałem pod artykułem o Rakowie (niestety)... Leżymy gospodarczo w mieście i tyle...
        • Gość: bb Re: Przegrali wysoko, ale aż tak źle nie było IP: *.toya.net.pl 18.04.11, 21:17
          Tak, na styku. Zobacz 4-2 biegu 2gim (choć pewnie byłoby 5-1), 3-3 jak Grisza miał defekt na prowadzeniu i jak Czaja na 3cim miejscu (oba prawie przed metą). Do tego defekt Nermarka i upadek przez co nie pojechał w nominowanych... Nie mówię że mogliby to wygrać, ale ~4 punkty straty przed nominowanymi to zupełnie co innego niż 15-20...

Przygotowanie sprzętowe było dobre. Jakich by łańcuszków nie brał Łaguta to one puszczały... coś niewiarygodnego. Taki pech praktycznie się nie zdarza!
      • Gość: JJB Przegrali wysoko, ale aż tak źle nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 17:03
        Zenada !!!
        • Gość: mozil Re: Przegrali wysoko, ale aż tak źle nie było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 18:38
          najbardziej podoba mi się że 3 mecz przegrany z rzędu - gazeta trzeci raz tytułuje jakby był wygrany....? -
          • Gość: bb Re: Przegrali wysoko, ale aż tak źle nie było IP: *.toya.net.pl 20.04.11, 13:49
            To co chłopaki jadą to jest 100% ich możliwości + niezwykła chęć i zaciętość :) W tym sezonie mieli w ogóle nie podejmować walki, a jak na razie jest nienajgorzej.
      • altijd Włókniarz po wieki 19.04.11, 23:27
        Żal że tak się stało, ale nie ma co liczyć że będzie lepiej. Trzeba czekać aż znajdzie
        się sponsor. Teraz przed nami Tarnów jest szansa na 2 pkt.
      • Gość: inżynier mechanik Defekty IP: *.centertel.pl 21.04.11, 22:08
        Jeżeli bracia Łagutowie używali nowych łańcuszków z tej samej partii, a defekty układu napędowego motocykli ominęły młodszego z nich, to prawdopodobnie nastąpily one z powodu założenia nadmiernie zużytego przynajmniej jednego z koł zębatych (na ogół mniejszego) na przełożeniu z którego korzystał zawodnik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka