Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typy na Atlas i Unie T.

IP: 80.244.142.* 13.05.04, 10:31
    Moj typ to 54 - 36 dla Atlasu. Unia nie poradzi sobie z bardzo mocnym i
    wyrównanym zespołem. Rewelacyjny Drabik, Hampel ale i Miskowiak czy Gapinski
    Dodajac atut wlasnego toru to zdecydowanie za duzo na Tarnow
    Obserwuj wątek
      • Gość: McGregor Re: Typy na Atlas i Unie T. IP: 217.97.211.* 13.05.04, 16:25
        ... 54:36 jest wynikiem nierealnym, przy zalozeniu stosowania przez Unie w
        meczu zastepstwa zawodnika w 12 biegach jedzie albo Tomek Gollob albo Tony,
        czyli moga oni razem wywalczyc te 36 punktow (oczywiscie to jest max i pewnie
        tych punktw bedzie mniej), jesli liczysz ze najlepsza w tym sezonie para
        mlodziezowa czyli Marcin i Janusz nie dorzuca przynajmniej 10 pkt. to jestes
        optymista ;),
        ... zwyciestwo ktoregokolwiek z zespolow bedzie najwyzej kilkupunktowe w jedna
        lub druga strone
        • michutor Re: Typy na Atlas i Unie T. 13.05.04, 16:29
          tor zalatwi mlodych, rempale i burze
          tomasze :polski i szwedzki dadza sobie rade
          szkoda:-(
          ale na cielaka i ruske nie ma rady
        • Gość: Jazon Re: Typy na Atlas i Unie T. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 16:38
          A za kogo mieliby stosowac to zastepstwo? Jakoś nie chce mi sie wierzyc że J.
          Gollob miałby 3 srednia w druzynie. No chyba ze rezerwy taktyczne ale to już
          inna bajka. Na moje będzie 50 do 40 dla Wroclawia.
          • Gość: k13 Re: Typy na Atlas i Unie T. IP: 195.136.126.* 13.05.04, 19:37
            Jak wyzej, 50:40. Tor bedzie przygotowany na mlodych z Tarnowa i nie pojezdza
            sobie.
          • bkssasiad Do Jazona 14.05.04, 00:03
            Do bodajże 7-ej kolejki liczy się średnia z zeszłego sezonu, więc za Jacusia
            będzie ZZ. Pozdro!
            • Gość: iks Re: Do Jazona IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 07:28
              Bedzie zastepstwo czy nie bedzie, zadna roznica. Tarnowska Unia i tak bedzie
              wzmocniona brakiem w skladzie tego zawodnika co to o nim mowiliscie. Tak wiec
              wynik bedzie na styku. Taki "remis ze wskazaniem". Na Atlas oczywiscie.
            • Gość: Jazon Re: Do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 07:32
              Dzieki za info- w takim razie faktycznie wzmocnila ich ta kontuzja:) Ale co do
              wyniku to bede konsekwentny... Pozdrawiam
              • Gość: peh Re: Do Jazona IP: *.tvgawex.pl 14.05.04, 17:00
                stawiam na zwyciestwo Atlasa. wynik jest mniejsza sprawa, byleby byl korzystny
                dla Wrocka. Nie mozna pozwolic by w Polskiej Lidze Żużlowej wygrala kasa! W
                piłkarskiej Lidze Mistrzów kasa przegral, niech tutaj tez tak bedzie! Sport
                górą, pieniadze kanałami!
                • Gość: McGregor Re: Do Jazona IP: 217.97.211.* 15.05.04, 08:52
                  ... smieszny jestes, jakikolwiek inny klub moglby to powiedziec ale Wroclaw od
                  lat sklad opiera na kasie, chyba ze uwazasz ze uczciwy zakup zawodnikow jest
                  gorszy niz kombinatorski machloje dzieki ktorym POLONIA Pila o malo co nie
                  zniknela z mapy klubow zuzlowych
                  ... a poza tym to porownaj sklady UNII i WTS-u, (oba kluby maja obcokrajowcow
                  wiec ich nie liczmy), do skladu UNII doszedl Tomek GOLLOB (Jacka nie licze bo
                  to na dzien dzisiejszy zadne wzmocnienie) reszta to wychowankowie, a gdzie sa
                  wychowankowie WTS-u ??? reszta zawodnikow pewnie przyszla za darmo a jezdzi dla
                  idei ?
                  • m0nk Re: Do Jazona 15.05.04, 09:29
                    a ja stawiam na unie. wts od lat pompuje wielkie pieniadze w zawodniko i nie
                    potrafi zdobyc dmp - dla mnie to patologia. mam nadzieje, ze unia pokaze wts
                    jak nalezy wydawac pieniadze:) pozdr.
                    ps. pierwsza trojka przy zz jest taka sama caly sezon czy to sie zmienia? ma
                    ktos dane?
                  • Gość: tit Re: Do Jazona IP: *.media4.pl 16.05.04, 12:18
                    po pierwsze to ja uwazam ze kombinowanie to nieplacenie zawodnikom. akurat
                    wroclaw to takie miejsce ze jak zawodnik jedzie to zarabia i to nie malo , a co
                    najwazniejsze pieniadze ma w reku.a polonia o malo co nie zniknela z mapy
                    polski przez zycie na kredyt jak to jest w naszym spoleczenstwie przyjete. a te
                    twoje porownywanie jest smieszne. wszyscy wiedza ze unia w tym roku to armia
                    zaciezna. ricki za darmo nie przyszedl , tak samo tomek, a co gorsze z tomkiem
                    musiala isc promocja (tatus+jacus). niestety mam zla wiadomosc . prezesom
                    rafineri kiedys sie znudzi sponsorowanie klubu i co w tedy? (identyczna
                    sytuacja byla w gdansku)
      • Gość: Jazon Re: Typy na Atlas i Unie T. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:44
        No i trafiłes... Gratulacje! Biorąc pod uwagę nieobecność Hancock'a to Unia
        została moim zdaniem wrecz poniżona. Okazało sie że wychowankowie Tarnowa maja
        ogromne problemy na trudnych torach (czyli na ogół innych niz Tarnów)- to co
        nieomal stało sie faktem w Bydgoszczy, a powinno było stac sie faktem w Toruniu
        (ale nie stało się bo Ząbik to nie Cieslak, niestety), zdarzyło sie w końcu we
        Wrocławiu. Na mistrza Polski to zdecydowanie za mało... Inna sprawa ze tor we
        Wrocławiu był przygotowany 'perfekcyjnie'- dopóki prowadzący (najczęściej
        wrocławianin) pamietał po ktorej ścieżce jechać to nie było zadnych szans na
        mijanki. Dopiero pod koniec tarnowianie to wyczuli, przez co uniknęli pogromu.
        Cieslak to jednak 'fachowiec'...:-/
        • Gość: zul Re: Typy na Atlas i Unie T. IP: 80.244.142.* 17.05.04, 09:23
          I zgadlem :) bylo dokladnie tak jak pisalem. Unisci nie poradzili sobie z torem
          bo trzeba przyznac Rusce,ze dobrze go spreparowali. Wroclawianie dobrze
          wiedzieli ktoredy maja jechac. Brawa dla mlodziezy wroclawskiej (a raczej
          pilskiej) to oni pociagneli ten mecz. Za dwa tygodnie 50 do 40 dla Unii
      • Gość: ita Re: Typy na Atlas i Unie T. IP: *.juranet.czest.pl 17.05.04, 09:24
        Tak ładnie pojechali wrocławianie z tarnowem.
        Myślałem że będzie blisko a tu w zasadzie pogrom.
        Juniorzy wywieźli mistrzów :-). Ale jaja :-).
        Jarek Hampel jest kozakiem :-).
        Jedyna szansa na pokonanie Atlasu w tym sezonie na ich torze to Włókniarz :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka