Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kiepska gra Juventusu

01.03.02, 12:58
    Zawsze uwazalem Lippiego za fachowca, a tu prosze- wystawia Davidsa, ktoremu
    kox wypalil rozum oraz sprzedaje najwiekszy brylant jaki kiedykolwiek gral w
    Juventusie - urgawajczyka Fabiana O'Neila do Perugii - z takimi posunieciami to
    Juve moze skonczyc w Serie B ;-]]]]

pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mikołaj Re: Kiepska gra Juventusu IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 13:04
        "Oli" się załamie.:(

Ps.W juve nie będzie mieć miejsca w składzie.
        • Gość: Mario29 Re: Kiepska gra Juventusu IP: 157.25.192.* 01.03.02, 13:06
          Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> Ps.W juve nie będzie mieć miejsca w składzie.

Wprost przeciwnie ... 0- jak Tereze odejdzie do arsenalu ...

• Gość: Mikołaj Re: Kiepska gra Juventusu IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 13:10
            A Juve Nie awansuje do ćwierćfinału LM.A Panathinaikos awansuje.Ja bym nie
            odchodził teraz , tylko w lato.:)

Pzdr.Mikołaj
            • Gość: Mario29 Re: Kiepska gra Juventusu IP: 157.25.192.* 01.03.02, 13:11

> A Juve Nie awansuje do ćwierćfinału LM.A Panathinaikos awansuje.Ja bym nie
              > odchodził teraz , tylko w lato.:)
              >

Tylko po co zostawac skoro i tak sie nie gra ???? nawet na lawce sie nie
              siedzi .... dla zabicia czasu przed MS ???
        • Gość: Luxc Re: Kiepska gra Juventusu IP: 213.17.164.* 01.03.02, 13:11
          Wrrrrrrrr Lhp ty głupi #*&@^#%#!@ :)))))))))))))
          Oplułeś przed chwilą Manchester, żeby dopiec Mario, a teraz czepnąłeś się
          Juventusu. O'Neil odchodzi - wiesz, że to bardzo dobra wiadomość, ale mącisz
          ludziom w głowach. Davidsa trzeba wystawiać, bo jak nie będzie grał to Lazio
          nie zamieni się na Nestę.
          pozdr
          PS. Teraz zapewne dowalisz się do Realu, żeby jeszcze zepsuć humor Campo :))))
          • lhp Re: Kiepska gra Juventusu 01.03.02, 13:14
            Chyba jak Davids BEDZIE gral to wtedy Lazio go nie kupi,po ostatnich wyczynach
            tego pana to tylko MU chcialoby takiego zawodnika ;-]]

pzdr
          • Gość: Mikołaj Re: Kiepska gra Juventusu IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 13:15
            > PS. Teraz zapewne dowalisz się do Realu, żeby jeszcze zepsuć humor Campo :))))

Też by mi popsuł.

ps.Zaraz się dowali do mojego Lille.Ja ci nie dam. :)

Pzdr.Mikołaj
            • Gość: Mario29 Re: Kiepska gra Juventusu IP: 157.25.192.* 01.03.02, 13:17
              a ja chcialem powiedziec ze Real to @#%@#$^@#$%@#$% a Lille to
              $@#$^@#$^@#$^26 :-))) dla rownowagi stwierdzam ze MU to ^#$&^$%^@$&^ a Parma
              to #$@%^#%#$%@#$%^ ...

HOWGH ! :-)))
              • Gość: Luxc Re: Kiepska gra Juventusu IP: 213.17.164.* 01.03.02, 13:21
                Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> a ja chcialem powiedziec ze Real to @#%@#$^@#$%@#$% a Lille to
                > $@#$^@#$^@#$^26 :-))) dla rownowagi stwierdzam ze MU to ^#$&^$%^@$&^ a Parma
                > to #$@%^#%#$%@#$%^ ...
                >
                > HOWGH ! :-)))

Hmmm - Nie zgadzam się do końca, ale coś w tym jest :))))))))))
                pozdr

• Gość: Mikołaj Re: Kiepska gra Juventusu IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 13:33

> Gość portalu: Mario29 napisał(a):
                  >
                  > > a ja chcialem powiedziec ze Real to @#%@#$^@#$%@#$% a Lille to
                  > > $@#$^@#$^@#$^26 :-))) dla rownowagi stwierdzam ze MU to ^#$&^$%^@$&^ a Parma

A ja stwierdzam że:Luxc to@&%%%%%%%%%%%%@@&$ , a Mario to
                  @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@LOVE^^^$$I F GW.:)

• Gość: Mario29 Re: Kiepska gra Juventusu IP: 157.25.192.* 01.03.02, 13:35
                    > A ja stwierdzam że:Luxc to@&%%%%%%%%%%%%@@&$ , a Mario to
                    > @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@LOVE^^^$$I F GW.:)
                    >

Ja ci dam LOVE kolego ... a w czapkie kcesz ?:-))) a co do reszty uwazaj -
                    chociaz admin GW jest leniwy to jak sie juz wkarwi ....
                    • Gość: Luxc Re: Kiepska gra Juventusu IP: 213.17.164.* 01.03.02, 14:01
                      Mikołaj sam jesteś @&%%%%%%%%%%%%@@&$ :)))) "Mario LOVE" buchacha ;))
                      Jesteście wszyscy zdrowo *&%^&^$&#&^@*#%&$%^*&% i ^%$@(*#*(^^*(!!!!!!!
                      pozdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka