Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomaszewki i Zydorowicz w "GOL"-u - zenada

IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 03.03.02, 20:27
    I jak mozna dwóch najwiekszych kretynów, nie znajcych sie na pilce wpuscic do
    studia by prowadzili program który dla wikszosci kibiców w Polsce jest zródlem
    informacji o polskiej lidze. Te ich robione na sile dyskusje na wszelkie
    tematy... szkoda slow. I nikt mi nie powie ze Tomaszewski jest smieszny. Moze i
    byl smieszny jak program prowadzil Dziubek i byl Dziekanowski. On czasem cos
    ciekawego powiedzial, a te palanty nie potrafia mowic po polsku...
    Obserwuj wątek
      • Gość: laki88888 Re: Tomaszewki i Zydorowicz w IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 20:34
        Dostosowali się do poziomu ligi...
        • dr_lecter Re: Tomaszewki i Zydorowicz w 03.03.02, 21:03
          A Ty laki ogladales dzisiaj nasza lige?
          • Gość: Leon Re: Tomaszewki i Zydorowicz w IP: *.proxy.aol.com 03.03.02, 21:14
            Powiemi ktos o co konkretnie chodzi? Co ten kretynski Tomasiewicz powiedzial
            tym razem? GOL ogladalem jesiena, ale teraz jebana Polonia przestala nadawac, i
            wcieka mnie to. Wiem ze program nie byl swietny ale mialem okazje sledzic lige
            z Londynu.
      • kezlok Re: Tomaszewki i Zydorowicz w 03.03.02, 21:52
        Myslę, że głównym problemem Zydorowicza jest to, iż ewidentnie widać jego
        sympatię do Wisły, przez co traci obiektywizm. W relacji z meczu Wisła -
        Ruch, "Zydor" stwierdził, iż karny dla Wisły był ewidentny i sędzia zachował
        się slusznie. Tymczasem w programie Gol, gdzie po stwierdzeniu Tomaszewskiego,
        iż ten karny był dość problematyczny, red. Zydorowicz przytaknął ("szczerze
        mówiąc też nie widziałem tego faulu"). POdczas komentarzu do meczu Legia -
        Amica oczywiście Zydro zgrabnie wychwycił, że to Legia i tak wygrała ten mecz
        szczęśliwie, bo przy strzale Czereszewskiego na 2:1 zauważył, iż legioniście
        piłka zeszła z nogi. Ale już o domninacji Legii nie zauważył i tego, że jej
        piłkarze mieli mnóstwo stuprocentowych sytuacji (kogo to szczęście?). Nie
        zauważył też, że Legia grała w mocno okrojonym składzie. Oczywiście jako kibic
        Wisły i wierny Krakowianin Zydorowicz nie mógł powstrzymać się od sugesti
        jakoby to Żurawski powinien, a wręcz musi jechać na mundial bo to napewno
        przyda sie Engelowi. Oczywiście przypomniał "znakomity" mecz z Wyspami Owczymi
        i Ruchem Ch. No to teraz każdy kto strzeli przynajmniej dwa gole takim
        intenacjołom powinien liczyć na powołanie.
        A co do Tomaszewskiego to uważam go po prostu za Leppera polskiej piłki nożnej -
        dużo głupiego krzyku.
        • pc Panie Janie, co tam słychać w Lubiniu? (no text) 03.03.02, 21:55
          • Gość: Robert Re: Panie Janie, co tam słychać w Lubiniu? (no text) IP: *.internetia.pl 04.03.02, 09:17
            Wiem że od ludzi wypowiadających się publicznie mozna wymagać poprawnej polszczyzny ale czy nie
            jest ważne też co ma się do powiedzenia.Tomaszewski mówi zdecydowanie pod włos nie zawsze
            można ( trzeba ) się z nim zgadzać.Oprócz Tomaszeskiego w studio powinien być jeszcze jeden gośc
            np.Kołtoń żeby jego jęzor czasami pohamować.
            Tomaszeski moim zdaniem mówi ciekawie, pozwala sobie nakrytykę bo on z ligowej piłki nie żyje.
            Na dzień dzisiejszy to najlepszy ogólnodostępny program o piłce (lepszy od Supergola) w Polsce.
        • Gość: M Re: Tomaszewki i Zydorowicz w IP: *.chello.pl 03.03.02, 22:41
          O tym, że karny był ewidentny powiedział Szeląg w relacji z meczu. Poza tym
          Zydorowicz jest Ślązakiem i kibicuje GKS.
      • Gość: aero Re: Tomaszewki i Zydorowicz w IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.02, 01:39
        a ja sie dobrze bawilem do ich komentarza..
        akurat o polskiej lidze to nie potrzebuje fachowego komentarza. hehe Tak moze
        byc :)
        • Gość: oregon Re: Tomaszewki i Zydorowicz w IP: 9.67.96.* 04.03.02, 10:16
          Może jest to żenada, ale uważam że przyjście do Gola p. Zydorowicza
          spowodowało, że oglądaliśmy najlepsze wydanie tego programu w historii. Było
          przynajmniej troche humoru, a i sama dyskusja była ciekawsza, bo p. Tomaszewski
          trafił na twardego rywala, który nie tylko z nim polemizuje ale nawet śmie mu
          przerywać w pół zdania...
      • Gość: ps Re: Tomaszewki i Zydorowicz IP: 212.160.165.* 04.03.02, 10:38
        Program jest ok, Tomaszewski i Zydorowicz prowadzą
        go fachowo i lekko dla widza a ty bandit debilu i inni
        "fachowcy" od komentatorki w tv możecie im co najwyżej
        buty czyścić.
        • Gość: bandit Re: Tomaszewki i Zydorowicz IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 04.03.02, 17:06
          Moze i jestem debilem bo nie potrafie sluchac jak dwaj "znajacy sie na pilce"
          panowie tak zywo i fachowo dyskutuja. Czy nie zauwazyles jak Zydorowicz na sile
          ciagnal temat mimo ze mial takie samo zdanie jak Tomaszewski. Oczywiscie tego
          wymaga program ze nalezy rozpatrzyc rozne strony problemu, ale trzeba miec
          wyczucie i nie pieprzyc glupot byleby cos powiedziec.
          Tomaszewskiego nikt nie zmieni i ja go akceptuje jako smiesznego kolesia z
          dziwnymi powiedzonkami. Jednak powinna byc dla niego jakas przeciwwaga - np.
          ktos z PZPN - u, sedzia, zawodnik, trener, prezes klubu - KTOKOLWIEK. A nie
          Zydorowicz- stary dziad - ktory nie dosc ze jest stronniczy to caly czas patrzy
          sie ukradkiem w kamere zeby jak najszybciej program skonczyc. Dziekanowski i
          Dziubek tez byli ciency, ale wiedzieli o czym mowia.
          Tomaszewski znawca pilki - tylko wywalil go z LKS po tygodniu trenowania, a z
          PZPN wypieprzyli go w grudniu. On nic nie potrafi wymyslic. O ile bramkarzem
          byl swietnym to teraz powinien rowy na ulicy kopac bo tam mozna wiele sie
          narozumowac.
      • obuz Re: Tomaszewki i Zydorowicz w 04.03.02, 15:41
        Jaka zenada? Przeciez fajnie bylo! Ja tam lubie Zydorowicza, bo mnie rozsmiesza
        już samą miną - taka spokojna twarz, czasem z lekkim uśmieszkiem, he, he...
        Janka raczej nie lubie, ale za to Janek jak przywali to nie wiadomo - ryczec
        sie smiechu czy sie za goscia wstydzic! Czyli w sumie też niezły!
        Lepszych kabareciarzy w kraju nie mamy - dla mnie program jest teraz naprawde
        fajny:-)

(Mam na szczescie C+ i jak chce sobie zobaczyć skróty na spokojnie to też mogę)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka