leslaw_ma_leszka 04.09.11, 18:58 a wisła płock już jest w LM? www.za10groszy.pl/start/469523921/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Vive Kielce gra o Ligę Mistrzów [NA ŻYWO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 19:45 wisła płock została mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Vive Kielce gra o Ligę Mistrzów [NA ŻYWO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 19:52 w pełnym składzie Vive gra Piotr Grabarczyk,a nie Gabarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toruń Vive Kielce gra o Ligę Mistrzów [NA ŻYWO] IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 20:02 Gratulacje z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badziewiak66 "Dzidziuś" to ma charkter !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 20:07 Pozdrawiam serdecznie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: *.centertel.pl 04.09.11, 20:11 Yes, Yes, Yes! Mamy dwie drużyny w LM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ns Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 20:18 ISKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIELCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! 04.09.11, 20:35 Wisła Płock weszła do LM fuksem. Vive miało słabszy dzień. No a teraz wyszła prawda na jaw. Wygrali nasi z Valadolid i Rhein-Neckar Loewen. Chyba nieźle, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! 04.09.11, 20:35 Dogrywki nie widziałam. Odpadłam. Nie mogłam. Nie wytrzymałam. Zwycięstwa nie smakowałam. Żałuję. Gratulacje do nieba ! Vive !!! Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Re: Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! 04.09.11, 20:46 Maura, mnie też serce się zatrzymywało. Ale było pięknie. Mamy extra team. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maju dotychczas co najwyżej remisowali... IP: *.wum.edu.pl 04.09.11, 22:00 ...teraz w końcu zwycięstwo na Lwami...z takim początkiem powinni wyjśc nawet z takiej grupy w jakiej sie znaleźli w LM, nech sie inni boją ...ja coby nie zapeszać czytałem tylko relację tekstową ...to chyba gorsze dla zdrowia niż oglądanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volo Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 20:39 I tak powinno być w polskie ektraslasie - mistrz z automatu, a wicemistrz eliminacje. No ale na takie cos, to poczekamy 20 lat pewnie. BRAWO Vive, BRAWO Bogdan Wenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JArek Re: Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 20:41 Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! 04.09.11, 20:50 Kielce rulez. Po tej tragedii (oprócz Wojciechowskiego) na MS w lekkoatletyce, to jakiś pozytyw jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 21:42 I tak właśnie powinna Wisła Kraków awansować do LM kosztem APOEL-u... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 04.09.11, 21:57 Nie znam się dobrze na piłce ręcznej, ale... Serdeczne gratulacje z Rzeszowa. Duży sukces. Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: *.kielce.vectranet.pl 04.09.11, 22:44 A na nafciarzach frustraci z Płocka już stwierdzili że RNL miały bardzo słaby dzień , i słabo grali. Co za żenujący są Ci kibice z Płocka :). Raz się udało, i myslą, że są potęgą. Teraz zobaczymy kto co osiągnie, chociaż jeśli chodzi o grupy to glupi miał jak zwykle szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga gol Re: Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: 195.117.34.* 05.09.11, 07:29 po pierwsze - nie "raz się UDAŁO" , w finale gra się do trzech zwycięstw po drugie , nie oceniaj wszystkich kibiców Wisły po wpisach na forach wypryszczonych nastolatków po trzecie , gratulacje i oby co rok dwie drużyny w LM pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Miki tylko Wisła ZKS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 13:02 Miki pajacu.. może byś tak nie cytował dwóch na dwudziestu kibiców.. bo tak mniej więcej na nafciarzach rozłożyły się gratulacje i głosy trollów. tak sam z ciebie gnojek i pajac jak tych dwóch małolatów u nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15.10 do Yumy Nie wierzyłem-teraz się cieszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 23:05 Było nieźle,chociaż b .nerwowo.Za M.Jurasika który już odstaje od zespołu widziałbym jednak Karola.Co prawda on dzisiaj też na 7 rzutów zdobył tylko 1 bramkę ale za to jaką.A z drugiej linii rzut dzisiaj to podstawa przy tak agresywnej obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Oprawa IP: *.kielce.hypnet.pl 04.09.11, 23:57 cksport.pl/image.php?id=MjcyNDU= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Oprawa IP: *.kielce.hypnet.pl 05.09.11, 00:00 KIELCE !!!! Valladolid na kolanach :) RNL na kolanach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISTRZ POLSKI Re: Oprawa IP: *.073.c88.petrotel.pl 05.09.11, 01:02 ach napinacze, jak zwykle mocni w gębie... miałem przyjemność smakować waszej porażki w czerwcu, do LM tylnymi drzwiami chłopcy z second-hand, fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Oprawa IP: *.kielce.hypnet.pl 05.09.11, 02:17 Tylnymi drzwiami czy nie mało ważne. Fakt jest taki, ze pokonaliśmy dwa mocne kluby z dwóch najmocniejszych lig świata w ciągu zaledwie dwóch dni. Raz nas pokonaliście w lidze, ale teraz zaczynamy od nowa sezon. Zobaczymy czy tym razem też wam się uda z nami wygrać. My pokazaliśmy wczoraj i dzisiaj, że możemy grać i wygrywać z zespołami z europejskiej elity. I to są fakty drogi kolego :) LIGA MISTRZÓW NAM SIĘ NALEŻY! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris0112 Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: 84.10.28.* 05.09.11, 06:44 Do beczki miodu odrobina dziegciu - hala jest Z A M A Ł A. Na ligę mistrzów chętnych bedzie zapewne po okolo 15-20 tysiecy kibiców. ISKRA jest wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eal Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 07:35 Czy da radę aby w przyszłości w tego typu relacjach umieszczeć składy rywali i w czasie komentarza (relacji) podawać zdobywcę bramki u rywali....To znacznie ułatwia i uatrakcyjnia przekaz....gwarantuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badziewiak66 Do kibiców Płocka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 07:38 Nie jestem dyżurnym fanem jakiejkolwiek ekipy ręcznej w Polsce. Jestem po prostu komentatorem rzeczywistości. Wstydźcie się za te wpisy urągające honorowi VIVE, Servasa i Wenty. Gdyby nie ONI Was nie było by w LM i na najwyższym stopniu podium. Tak mamy dwie mocne drużyny, lepszą przez to ligę, lepszych graczy w VIVE oraz Płocku i kasę na budowanie handbala. Bogdan ( to do Wenty ) jeśli kiedyś Cię obraziłem to przepraszam, teraz wszystko rozumiem. Tu musi być biznes, bo z tego buduje się jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
kusa_spodniczka Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! 05.09.11, 08:44 No to teraz czekamy na polski finał Ligi Mistrzów! Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! 05.09.11, 11:41 Prawdę mówiąc, nie spodziewałem się, że Vive awansuje do LM kosztem RNL. Przecież niemiecki klub to gigant i był zdecydowanym faworytem tego turnieju. Awansowało jednak Vive i myślę, że zdecydowany wpływ na ten fakt miało podpisanie kontraktów z nowymi zawodnikami. Chodzi o Szmala i Buntića. To naprawdę gwiazdy światowej piłki ręcznej i czas już był wielki, by odświeżyć nieco skostniały już nieco skład kieleckiej drużyny. Jednak z drugiej strony patrząc dziwić się należy, co w tej drużynie robią jeszcze niektórzy zawodnicy, chodzi głównie o Jurasika, ten facet jest już tylko coraz gorszy i ciekawe, kiedy prezes Servaas się go pozbędzie. Patrząc na grę Vive, to wciąż są tam te same mankamenty. Trudności ze sprawnym wyprowadzeniem kontrataku i wolny powrót do obrony po nieudanej akcji. Rywale z kontry zdobywają mnóstwo łatwych goli. Także nieumiejętność gry w ataku przy wysuniętej strefie jest sporą bolączką nie tylko Vive, ale i reprezentacji. Widać wyraźnie, ze z tym problemem Wenta nijak nie może sobie poradzić. Rywale zarówno reprezentacyjni, jak i klubowi świetnie już rozpracowali Wentę i jego piłkarzy. Jedyne czym Vive może imponować, to obrona. Twarda, nieustępliwa i skuteczna. Gdy do tego dołożymy świetnych bramkarzy, to już jest podstawa do myślenia o sukcesach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formal dresses Piłka ręczna. Vive w Lidze Mistrzów! IP: 58.217.100.* 07.09.11, 03:50 Dressale is the company registered in HongKong since 2008. With many years experience, we are the best company for purchasing on discount Formal Dresses, Empire Wedding Dresses, Little Black Dresses , Party Dresses, and other Color Bridesmaid Dresses directly from Hongkong. Odpowiedz Link Zgłoś