Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lekkoatletyka. Ottey tęskni za Małyszem

IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.11, 10:12
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Lekkoatletyka. Ottey tęskni za Małyszem IP: *.hari.cable.virginmedia.com 19.09.11, 11:35
        popieram dwie poprzednie wypowiedzi,fajnie wiedziec ze fani sa nie tylko w kraju,}
      • Gość: mk Lekkoatletyka. Ottey tęskni za Małyszem IP: *.183.252.181.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.09.11, 11:38
        to ile on ma lat? 51 CZY 21
        • Gość: Gość Re: Lekkoatletyka. Ottey tęskni za Małyszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 12:09
          Tak 21 lat ma i juz wywalczyła 9 medali olimpijskich. Swój pierwszy wywalczyła juz jako niemowlę wyprzedzając rywali o całą sekundę.
          • morfeusz_1 Lekkoatletyka. Ottey tęskni za Małyszem 19.09.11, 12:29

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! ®
            • Gość: hehe To już wiem czemu Małysz zalicza wywrotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 13:35
              Zgodnie z Twoją prośbą próbuje latać a jeszcze telemarku na 4 koła nie opanował
              • morfeusz_1 Re: To już wiem czemu Małysz zalicza wywrotki 26.09.11, 21:56
                Gość portalu: hehe napisał(a):

> Zgodnie z Twoją prośbą próbuje latać a jeszcze telemarku na 4 koła nie opanował

spoko spoko jak sie nie psewróci to siem nie naucy
            • Gość: przecież Re: Lekkoatletyka. Ottey tęskni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 14:05
              Przecież poleciał, czego się drzesz???
              A, że na dachu... każdy kurczak orze jak może.
          • Gość: renia Re: plotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 14:10
            To nie ten dział "dziennikarzu"!!!
            Przesuń to do plotek, czy w Gazecie nie ma już prawdziwych dziennikarzy?
            To jest poziom gazetki szkolnej.
            Żenada!
            • Gość: JC Re: plotki IP: *.nplay.net.pl 19.09.11, 21:23
              w Agorze "dziennikarze" to darmowi praktykanci więc czego chcecie? też pisałem kiedyś o moim ulubionym sporcie przez grubo ponad rok praktycznie za free - i motywacja do takiej "pracy" jest bardzo niska, bo za pochwały i obietnice lepszego jutra żołądka nie napełnisz...

niestety w PL tak wygląda internetowe "dziennikarstwo" - większość to młodzi ludzie, którzy pracują za free bo żyją nadzieją, że gdzieś kiedyś uda się złapać "etat" i zarabiać pisaniem - niestety duża część z tego grona nigdy się nie doczeka szansy...
        • Gość: maksim Re: Lekkoatletyka. Ottey tęskni za Małyszem IP: *.warszawa.mm.pl 19.09.11, 14:42
          51, startuje od końca lat 70 ych!
        • ukos Ma 51 lat 19.09.11, 16:25
          Gość portalu: mk napisał(a):

> to ile on ma lat? 51 CZY 21

Ur. 10 maja 1960. Ma rekord świata weteranek (>50) na 100 m - 11,67 s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka