campo 07.03.02, 11:38 Mozna obejrzec na: www.pzpn.pl/podstrony/kadra/index.php?id=509&offset=0 Ładne:-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luxc Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 213.17.164.* 07.03.02, 11:48 Nienajgorsze :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kezlok Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.03.02, 13:21 W ostateczności, ale widze za dużo wpływów z koszulek za czasów Wójcika. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Nowe stroje repy na MŚ 08.03.02, 13:06 Znawca pochwala poczucie humoru pana kezloka. Odpowiedz Link Zgłoś
wodzunio Re: Nowe stroje repy na MŚ 07.03.02, 14:23 To są koszulki Przyszłego Mistrza Świata? Powinny być całe złote... jak Puchar :) Odpowiedz Link Zgłoś
obuz Re: Nowe stroje repy na MŚ 08.03.02, 10:22 Takie srednie jakies, bez rewelacji. Ale w sumie spoczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 157.25.192.* 08.03.02, 10:36 a przepraszam obuz ty czego sie spodziewales ? Takie sa nasze barwy :-)))) Malo kto juz chyba pamieta ze ten zestaw drugio jest walsciwie naszym podstawowym !!!! Czerwone koszule (w odroznieniu do koszulek kamerunskich hihihiih) czerwone spodenki i biale getry - to oficjalny zestaw podany do FIFA. Po raz pierwszy pojawiaja sie biale spodenki jako uzupelnienie czerwonych koszulek :-))) Nie podoba mi sie: 1. kroj liter i cyfr - bleeee 2. taka 'zwyklosc' - brak takiego pomyslu jak w tym nowym angielskim kicie (wersja biala z tym cieniutkim czerwony paskiem - zajeboza :-))) Oczywiscie dziewczyny to pewnie wola wzor wloski - prawie przyklejony do ciala :-))) we mnie budzi on pewna nerwowosc i dziwne skojarzenia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi. Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.astercity.net / 10.134.129.* 08.03.02, 11:58 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Po raz pierwszy pojawiaja sie biale spodenki jako uzupelnienie czerwonych > koszulek :-))) Z całą pewnością grali już w takim zestawie w latach osiemdziesiątych. > Oczywiscie dziewczyny to pewnie wola wzor > wloski - prawie przyklejony do ciala :-))) we mnie budzi on pewna nerwowosc i > dziwne skojarzenia .... A tak całkiem poważnie - podobno taki krój utrudnia łapanie za koszulkę... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 157.25.192.* 08.03.02, 12:04 Gość portalu: obi. napisał(a): > Z całą pewnością grali już w takim zestawie w latach osiemdziesiątych. Tak to prawda ... ale oficjalny wzor to czerwone/czerwone/biale > A tak całkiem poważnie - podobno taki krój utrudnia łapanie za koszulkę... .. co w polaczeniu ze specjalnym systemem wentylacyjnym sprawia ze koszulki sa swietne w uzyciu. Co ciekawe - Wlosi maja tylko 'home' zestaw taki .. rezerwowy ma koszulki normalne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spawn Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.dyn.optonline.net 08.03.02, 12:18 a mi sie wydaje ze cala druzyna wloch to pedaly ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 157.25.192.* 08.03.02, 12:22 Gość portalu: Spawn napisał(a): > a mi sie wydaje ze cala druzyna wloch to pedaly ! Spawn - watch your tongue :-)))) Co nie zmienia faktu ze wygladaja oblesnie i skojarzenia sa jakie sa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:57 po pierwsze: generalnie nie lubię pumy. mogą eksperymentować tak jak ostatnio z koszulkami dla kamerunu ale adidas, nike lub asics zawsze dystansują pumę w czymś nowym, po drugie: po raz kolejny brak emblemantu na getrach. kurwa mac!!! prawie wszystkie kluby w europie (nie mówiąc już o reprezentacjach) mają symbole klubowe/reprezentacyjne na getrach a u nas jak zwykle nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 157.25.192.* 08.03.02, 11:00 Gość portalu: kajo95 napisał(a): > po pierwsze: generalnie nie lubię pumy. mogą eksperymentować tak jak ostatnio z > koszulkami dla kamerunu ale adidas, nike lub asics zawsze dystansują pumę w > czymś nowym, nie mowiac juz o umbro ktore jest obecnie liderem w innowacjach w strojach sportowych. niestety puma ma koneksje w pzpn (znamy juz przeciez wojne o stroje polakow prawda?) > po drugie: po raz kolejny brak emblemantu na getrach. kurwa mac!!! prawie > wszystkie kluby w europie (nie mówiąc już o reprezentacjach) mają symbole > klubowe/reprezentacyjne na getrach a u nas jak zwykle nic! Wzor stroju narodowego NIE przewiduje godla na getrach - zreszta to nei miejsce dla orzelka. A godlo PZPN to juz nie to samo. Niech juz bedzie tak .... W koncu sa paski imitujace flage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:22 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Gość portalu: kajo95 napisał(a): > > > po pierwsze: generalnie nie lubię pumy. mogą eksperymentować tak jak ostat > nio z > > koszulkami dla kamerunu ale adidas, nike lub asics zawsze dystansują pumę > w > > czymś nowym, > > nie mowiac juz o umbro ktore jest obecnie liderem w innowacjach w strojach > sportowych. niestety puma ma koneksje w pzpn (znamy juz przeciez wojne o stroje > > polakow prawda?) > > > po drugie: po raz kolejny brak emblemantu na getrach. kurwa mac!!! prawie > > wszystkie kluby w europie (nie mówiąc już o reprezentacjach) mają symbole > > klubowe/reprezentacyjne na getrach a u nas jak zwykle nic! > > Wzor stroju narodowego NIE przewiduje godla na getrach - zreszta to nei miejsce > > dla orzelka. A godlo PZPN to juz nie to samo. Niech juz bedzie tak .... W koncu > > sa paski imitujace flage. nie chodzi mi o godło ale o coś co wyróżni nasze getry od tych, w których np. za 4 m-ce grać będą np. szwajcarzy. mogłaby to być np. nasza flaga tak jak maja hiszpanie albo napis polska jak anglicy na swoich getrach. Odpowiedz Link Zgłoś
przystojny_bystry_skromny Re: Nowe stroje repy na MŚ 08.03.02, 13:56 Gość portalu: kajo95 napisał(a): > nie chodzi mi o godło ale o coś co wyróżni nasze getry od tych, w których np. z > a > 4 m-ce grać będą np. szwajcarzy. mogłaby to być np. nasza flaga tak jak maja > hiszpanie albo napis polska jak anglicy na swoich getrach. Czepiasz się. Jak zmieniliby getry to znalazłbyś coś jeszcze żeby tylko przypieprzyć się do PZPN-u. Wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:13 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Gość portalu: kajo95 napisał(a): > > > nie chodzi mi o godło ale o coś co wyróżni nasze getry od tych, w których > np. z > > a > > 4 m-ce grać będą np. szwajcarzy. mogłaby to być np. nasza flaga tak jak ma > ja > > hiszpanie albo napis polska jak anglicy na swoich getrach. > > Czepiasz się. Jak zmieniliby getry to znalazłbyś coś jeszcze żeby tylko > przypieprzyć się do PZPN-u. Wyluzuj. nie czepiam się pzpn-u młocie tylko pumy. akurat za pzpn to ja jestem a w szczególności za bońkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 195.127.215.* 08.03.02, 12:09 beda sie ladnie po MS palic.... Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Nowe stroje repy na MŚ 08.03.02, 13:09 Znawca pochwala pana Campo za zwrócenie uwagi i poinformowanie. Jednocześnie Znawca dziwi się że pan Campo nie informuje o nowych koszulkach własnej reprezentacji. Jak mi wiadomo pan Campo nie jest do końca Polakiem, a nos ma typowo semicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdor Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 23:45 Numerkom na koszulkach się nie przyglądałem, ale krój niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś