Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nowe stroje repy na MŚ

07.03.02, 11:38
    Mozna obejrzec na:
    www.pzpn.pl/podstrony/kadra/index.php?id=509&offset=0

Ładne:-)

pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Luxc Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 213.17.164.* 07.03.02, 11:48
        Nienajgorsze :)
        pozdr
        • Gość: kezlok Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.03.02, 13:21
          W ostateczności, ale widze za dużo wpływów z koszulek za czasów Wójcika.
          • znawca Re: Nowe stroje repy na MŚ 08.03.02, 13:06
            Znawca pochwala poczucie humoru pana kezloka.
      • wodzunio Re: Nowe stroje repy na MŚ 07.03.02, 14:23
        To są koszulki Przyszłego Mistrza Świata? Powinny być całe złote... jak
        Puchar :)
        • obuz Re: Nowe stroje repy na MŚ 08.03.02, 10:22
          Takie srednie jakies, bez rewelacji. Ale w sumie spoczko.
          • Gość: Mario29 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 157.25.192.* 08.03.02, 10:36
            a przepraszam obuz ty czego sie spodziewales ? Takie sa nasze barwy :-)))) Malo
            kto juz chyba pamieta ze ten zestaw drugio jest walsciwie naszym
            podstawowym !!!! Czerwone koszule (w odroznieniu do koszulek kamerunskich
            hihihiih) czerwone spodenki i biale getry - to oficjalny zestaw podany do FIFA.

Po raz pierwszy pojawiaja sie biale spodenki jako uzupelnienie czerwonych
            koszulek :-)))

Nie podoba mi sie: 1. kroj liter i cyfr - bleeee 2. taka 'zwyklosc' - brak
            takiego pomyslu jak w tym nowym angielskim kicie (wersja biala z tym cieniutkim
            czerwony paskiem - zajeboza :-))) Oczywiscie dziewczyny to pewnie wola wzor
            wloski - prawie przyklejony do ciala :-))) we mnie budzi on pewna nerwowosc i
            dziwne skojarzenia ....
            • Gość: obi. Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.astercity.net / 10.134.129.* 08.03.02, 11:58
              Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Po raz pierwszy pojawiaja sie biale spodenki jako uzupelnienie czerwonych
              > koszulek :-)))

Z całą pewnością grali już w takim zestawie w latach osiemdziesiątych.

> Oczywiscie dziewczyny to pewnie wola wzor
              > wloski - prawie przyklejony do ciala :-))) we mnie budzi on pewna nerwowosc i
              > dziwne skojarzenia ....

A tak całkiem poważnie - podobno taki krój utrudnia łapanie za koszulkę...

Pozdr
              • Gość: Mario29 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 157.25.192.* 08.03.02, 12:04
                Gość portalu: obi. napisał(a):

> Z całą pewnością grali już w takim zestawie w latach osiemdziesiątych.
                Tak to prawda ... ale oficjalny wzor to czerwone/czerwone/biale

> A tak całkiem poważnie - podobno taki krój utrudnia łapanie za koszulkę...

.. co w polaczeniu ze specjalnym systemem wentylacyjnym sprawia ze koszulki sa
                swietne w uzyciu. Co ciekawe - Wlosi maja tylko 'home' zestaw taki .. rezerwowy
                ma koszulki normalne ...
            • Gość: Spawn Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.dyn.optonline.net 08.03.02, 12:18
              a mi sie wydaje ze cala druzyna wloch to pedaly !
              • Gość: Mario29 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 157.25.192.* 08.03.02, 12:22
                Gość portalu: Spawn napisał(a):

> a mi sie wydaje ze cala druzyna wloch to pedaly !

Spawn - watch your tongue :-)))) Co nie zmienia faktu ze wygladaja oblesnie i
                skojarzenia sa jakie sa ...

• Gość: kajo95 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:57
        po pierwsze: generalnie nie lubię pumy. mogą eksperymentować tak jak ostatnio z
        koszulkami dla kamerunu ale adidas, nike lub asics zawsze dystansują pumę w
        czymś nowym,
        po drugie: po raz kolejny brak emblemantu na getrach. kurwa mac!!! prawie
        wszystkie kluby w europie (nie mówiąc już o reprezentacjach) mają symbole
        klubowe/reprezentacyjne na getrach a u nas jak zwykle nic!
        • Gość: Mario29 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 157.25.192.* 08.03.02, 11:00
          Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> po pierwsze: generalnie nie lubię pumy. mogą eksperymentować tak jak ostatnio z
          > koszulkami dla kamerunu ale adidas, nike lub asics zawsze dystansują pumę w
          > czymś nowym,

nie mowiac juz o umbro ktore jest obecnie liderem w innowacjach w strojach
          sportowych. niestety puma ma koneksje w pzpn (znamy juz przeciez wojne o stroje
          polakow prawda?)

> po drugie: po raz kolejny brak emblemantu na getrach. kurwa mac!!! prawie
          > wszystkie kluby w europie (nie mówiąc już o reprezentacjach) mają symbole
          > klubowe/reprezentacyjne na getrach a u nas jak zwykle nic!

Wzor stroju narodowego NIE przewiduje godla na getrach - zreszta to nei miejsce
          dla orzelka. A godlo PZPN to juz nie to samo. Niech juz bedzie tak .... W koncu
          sa paski imitujace flage.
          • Gość: kajo95 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:22
            Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
            >
            > > po pierwsze: generalnie nie lubię pumy. mogą eksperymentować tak jak ostat
            > nio z
            > > koszulkami dla kamerunu ale adidas, nike lub asics zawsze dystansują pumę
            > w
            > > czymś nowym,
            >
            > nie mowiac juz o umbro ktore jest obecnie liderem w innowacjach w strojach
            > sportowych. niestety puma ma koneksje w pzpn (znamy juz przeciez wojne o stroje
            >
            > polakow prawda?)
            >
            > > po drugie: po raz kolejny brak emblemantu na getrach. kurwa mac!!! prawie
            > > wszystkie kluby w europie (nie mówiąc już o reprezentacjach) mają symbole
            > > klubowe/reprezentacyjne na getrach a u nas jak zwykle nic!
            >
            > Wzor stroju narodowego NIE przewiduje godla na getrach - zreszta to nei miejsce
            >
            > dla orzelka. A godlo PZPN to juz nie to samo. Niech juz bedzie tak .... W koncu
            >
            > sa paski imitujace flage.

nie chodzi mi o godło ale o coś co wyróżni nasze getry od tych, w których np. za
            4 m-ce grać będą np. szwajcarzy. mogłaby to być np. nasza flaga tak jak maja
            hiszpanie albo napis polska jak anglicy na swoich getrach.
            • przystojny_bystry_skromny Re: Nowe stroje repy na MŚ 08.03.02, 13:56
              Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> nie chodzi mi o godło ale o coś co wyróżni nasze getry od tych, w których np. z
              > a
              > 4 m-ce grać będą np. szwajcarzy. mogłaby to być np. nasza flaga tak jak maja
              > hiszpanie albo napis polska jak anglicy na swoich getrach.

Czepiasz się. Jak zmieniliby getry to znalazłbyś coś jeszcze żeby tylko
              przypieprzyć się do PZPN-u. Wyluzuj.
              • Gość: kajo95 Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:13
                przystojny_bystry_skromny napisał(a):

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
                >
                > > nie chodzi mi o godło ale o coś co wyróżni nasze getry od tych, w których
                > np. z
                > > a
                > > 4 m-ce grać będą np. szwajcarzy. mogłaby to być np. nasza flaga tak jak ma
                > ja
                > > hiszpanie albo napis polska jak anglicy na swoich getrach.
                >
                > Czepiasz się. Jak zmieniliby getry to znalazłbyś coś jeszcze żeby tylko
                > przypieprzyć się do PZPN-u. Wyluzuj.

nie czepiam się pzpn-u młocie tylko pumy. akurat za pzpn to ja jestem a w
                szczególności za bońkiem.
      • Gość: Puchatek Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: 195.127.215.* 08.03.02, 12:09
        beda sie ladnie po MS palic....
      • znawca Re: Nowe stroje repy na MŚ 08.03.02, 13:09
        Znawca pochwala pana Campo za zwrócenie uwagi i poinformowanie. Jednocześnie
        Znawca dziwi się że pan Campo nie informuje o nowych koszulkach własnej
        reprezentacji. Jak mi wiadomo pan Campo nie jest do końca Polakiem, a nos ma
        typowo semicki.
      • Gość: Valdor Re: Nowe stroje repy na MŚ IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 23:45
        Numerkom na koszulkach się nie przyglądałem, ale krój niczego sobie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka