Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha

• Gość: zychu Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 16:04
        Warszawiaki hamsko grali ale lechici puchar zdobyli
      • Gość: zychu Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 16:12
        Wszystkie Warszawiaki się chowają i pan panie prezesie też(niebędzie kasy od
        iti)(zd.14.)HEJ KOLEJORZ,HEJ KOLEJORZ,HEJA,HEJA,HEJ KOLEJORZ
        • Gość: janosik Cywil na stadionie IP: *.regionline.fi 02.06.04, 16:31
          To przeciez niemozliwe zeby pojsc na mecz i nie wiadomo czy sie zywym wroci do
          domu. Cos z tym trzeba zrobic.!!!
      • Gość: lola Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 16:42
        a czy wy wszyscy najmądrezjsi byliście na tym meczu????????????? jesli nie to
        jakim prawem sie odzywacie na ten temat. kazdy kto tam byl wie ze to kibice
        lecha zaczeli nas pierwsi prowokowac. moze i zle sie stalo ale wina napewno
        lezy po obu stronach. Legia Mistrz!!!
        • grzdyl12 Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha 02.06.04, 16:56
          Taka treść jaki poziom podpisującego(ej)się lola.Legia mistrz!Czego?Czerniakowa
          i okolic!!O kibolach mam jedną opinię-bandziory!!!
        • Gość: Roth Ja byłem IP: 217.153.116.* 02.06.04, 17:03
          Gość portalu: lola napisał(a):

> a czy wy wszyscy najmądrezjsi byliście na tym meczu????????????? jesli nie to
          > jakim prawem sie odzywacie na ten temat. kazdy kto tam byl wie ze to kibice
          > lecha zaczeli nas pierwsi prowokowac. moze i zle sie stalo ale wina napewno
          > lezy po obu stronach. Legia Mistrz!!!

Ja byłem na tym meczu. Siedziałem na krytej górnej i widziałem, że najpierw
          kibice Legii krzyczeli do kibiców Lecha "słowiki, słowiki", potem śpiewali "KKS
          chujem jest", a na końcu wdarli się na trybunę honorową, bili piłkarzy Lecha i
          zrywali im medale, co jest zjawiskiem bez precedensu na światową skalę. Bez
          precedensu jest też aż taki brak ochrony na stadionie. Co stanie się następnym
          razem? Poderżną gardło sędziemu?
          I przypominam, że to wszystko po meczu z drużyną, której kibice dwa tygodnie
          wcześniej oddali własny sektor kibicom Legii i na meczu w Poznaniu ANI RAZ nie
          krzyknęli czegokolwiek obraźliwego na Legię.
          • Gość: Ja Re: Ja byłem IP: *.prokom.pl 02.06.04, 17:09
            No to rzeczywiscie sukces, ze kibice lecha ANI razu nie bluznili na Legie. Fakt
            ze ci ktorzy wskoczyli na trybune honorowa i zaczeli zadyme to debile bez
            szkoly i powinni ich wogole nie wpuszczac na stadiony.

Z drugiej strony, jak sie oglada mecze naszej ligi to na prawie kazdym
            stadionie leca bluzgi na legie, to co si epozniej dziwic ze dochodzi do
            awantur. A kibice legii nie raz juz pokazali ze potrafia dopingowac bez
            bluznierstwa. Tak czy inaczej trzeba z ta cholota cos zrobic wkoncu, jak sa
            identyfikatory, to postawic czytniki przy wejsciach i juz nie weszli by ci
            ktorzy maja zakaz stadionowy. W Anglii dali rade to moze i unas nadejda lepsze
            czasy. Pozdrawiam
          • Gość: LO Re: Ja byłem IP: *.krak.tke.pl 02.06.04, 17:13
            Popieram Rotha całkowicie!
            Tylko co da "święte" oburzenie. Na bandytów potrzeba policji i więzień. Tylko
            policja boi się wszelkoiej maści dresiarstwa - ale to już na inną opowieść.
          • Gość: Master Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 18:58
            jaki klub tacy kibice
            a legia to kurwa i jebac ja trzeba kto jebie legie idie do nieba!!!
            niech policja nie mowi ze nie wie kto narobil gnoju bo to nie sa ludzie ktorzy
            pierwszy raz sie tak zachowuje.
            zapraszamy na rewanz do poznania bo ze bedzie to chyba nikt nie
            watpi,wiesniactwo trzeba tempic najprostrzymi srodkami
            amen
          • Gość: Wstyd dla legii Re: Ja byłem IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 03.06.04, 00:01
            Panie i Panowie.
            Warszawiacy - bez honoru i do tego jeszcze nie potrafia grac w pilke.
        • Gość: 4paski Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.ols.vectranet.pl 02.06.04, 22:42
          A umysłu zdarza się wam używać kibice. Argumentów słownych brakuje bo we łbie
          pusto. "Kibice Lecha zaczęli nas pierwsi prowokować". Aaaa, to rozumiem. Jak
          babcia na przystanku powie żebyś zgasił papierosa to ją skopiesz i potem
          powiesz, że prowokowała. Pobijesz człowieka to przed kolegami się pochwalisz
          jaki z ciebie koleś. To nie szkodzi, że napada się w 5 na 1 jak to zawsze
          dresiarze robicie. Jak macie za dużo energii to do łopaty. Jak jeszcze za dużo
          to Iraku jako pierwsza linia. Dostaniecie swoje podstawowe uzbrojenie
          (kamienie, kije ,siekiery) i w bój. Irakijczycy na pewno też nie lubią
          Legii :). A że nie mówiłą po Polsku to nie wiadomo czy was matołki nie
          obrażają. Pozdrawiam wszystkich yntjeligentów z paskamy.
      • Gość: Winnetou Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.resetnet.pl 02.06.04, 18:09
        Od 45 lat kocham piłkę nożną, dobrą piłkę nożną.Kibicuję naszym piłkarzom, a
        jak lepsi są nasi przeciwnicy,to potrafię zachwycić się ich klasą.
        Nieważne czy grają anglicy czy hiszpanie, emocje są takie same gdy kibicuję
        MU, Barcelonie czy Milanowi . A kibole ,szalikowcy to najgorsza hołota u ,której
        dwie samotne szare komórki/bo więcej ich chyba nie mają/nie mogą się spotkać
        by nastąpił proces myślenia.Dotyczy to wszystkich kiboli, bez względu na klub,
        im nie chodzi o piłkę tylko o to by rozładować prymitywne emocje.Trzecie pokole-
        nie "burasów" które po wojnie zjechały do miast i potrafią tak jak Pawlaki i
        Kargule cenić tylko to,co jest do ich miedzy, a wszystko co jes poza to
        zniszczyć. Cham -chamem..... itd.
      • maciekem Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha 02.06.04, 18:39
        Krakowska Wisla jest mistrzem, ja jej kibicem, wiec sentyment do Lech raczej u
        mnie nie wystepuje. Raczej wrogosc, w koncu przyjazn z Cracovia... ale
        zwyciestwa gratuluje bo Warszawa, coz, widac na zdjeciach.
        • Gość: incognito Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.chello.pl 02.06.04, 20:19
          Dzięki Ci Boże żeś uchronił Warszawę przed jakimkolwiek tytułem dla Legi.Dopóki
          na trybunach zasiada to bydło,to lepiej ,żeby nie było żadnych meczy.
      • Gość: kIBIC Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:35
        Poznań zaczął Warszawa skończyła! Jak by zawodnicy Lecha nie prowokowali kibiców i nie nakręcali złej atmosfery to był by spokój. Brawa dla Reisa prowokator zadym miedzy kibicami!! Jako osoba publiczna powinna być pociągniętą do odpowiedzialność za szerzenie nienawiści, jak wszyscy którzy to robią, ale są w tym kraju równi i równiejsi.
        Pozdrawiam,
        Prawdziwych KIBICÓW
      • Gość: misiek Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: 217.98.52.* 02.06.04, 23:14
        Buraki buraki i tyle nawyższy czas ukrucic ich postępowanie -dać im puste pole
        i niech się pozabijaja i nikt za nimi nie bedzie tęsknił...........
      • Gość: Terminator [...] IP: *.hipokrates.org 02.06.04, 23:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: poldeck Re: HWDLegii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:42
          A pana Waltera serdecznie powitamy w Krakowie. Jazda jazda Biala Gwiazda!!!
      • Gość: bred Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.nas.onetel.net.uk 03.06.04, 01:50
        POZNAN ponad wszystko!!! kolejny dowod na wszechobecne wsiorstwo bydla z
        warszawki. POZNAN PONOWNIE NA STOLICE:)
      • lysiutki Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha 03.06.04, 08:04
        dla mnie bez znaczenia - Warszawa czy Poznań, choć Lech był mi bliższy - nie
        zmienia to faktu, że narobiło się szumu - ok! Pytanie co DALEJ?
        Zastanwiam się czy ci wszyscy dziennikarze tak wrzeszczący teraz w mediach za
        dwa miesiące powędrują na stadion Legii i zapytają - JAK TAM BEZPIECZEŃSTWO ? -
        i nie mam tu na myśli jakiegoś - przy okazji meczu z xxx i kolejnej zadymy -
        tylko tak po prostu - Z KONSEKWENCJI tego co się piszę - AVE IV Władza!
      • Gość: czerczil [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 08:52
      • Gość: jako Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.chello.pl 03.06.04, 09:17
        nawet Wy sie ich boicie bo zdjecia tego bydła są nieostre.Straszne buce te
        kibole. Mordy paskudne , skąd się biorą ich mamusie, że takie potomstwo
        produkuja.
      • Gość: Piotr Lech- Legia PP raz jeszcze IP: *.us.infonet.com 03.06.04, 10:12
        nie wyzywCzasem bywa... Proponuję ać krawaciarzy, tylko przywitać ich szumnie i
        dumnie, w sposób, jaki oni podziękowali za sportowe zachowanie zarówno kibiców
        na pierwszym meczu, jak i piłkarzy... Dorwać gniotków sztuka po sztuce i tak
        ich potraktować, żeby im się burd odechciało! P.S. Puchar trafił w dobre ręce.
        Ktoś się nie zgadza?
      • Gość: piciu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 10:12
      • Gość: kanu Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.crowley.pl 03.06.04, 14:42
        I jak tu póżniej wpuszczać takich buraków ze stolicydo naszego CÓDOWNEGO
        miasta. Pozdro dla ziomali ;D
      • Gość: kinia Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: 217.153.201.* 03.06.04, 16:50
        wielki LECH!!!!!!KOLEJORZ!!!!!!
      • Gość: Gregory Peck WSADZCIE TEN PUCHAR,TAM GDZIE WAS DYRYGENT DMUCHAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 23:03
      • Gość: taz Re: GALERIA ZDJĘĆ: Puchar dla Lecha IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 04.06.04, 11:46
        puchar dla Lecha,medale dla TB'95.hahahah
      • Gość: darek Nawet szalików to bydło nie miało! IP: 212.160.140.* 05.06.04, 17:31
        A zauważyliście, że ci niby to kibice atakujący poznaniaków NIE MAJĄ SZALIKÓW
        ani żadnych innych emblematów klubowych na sobie. Raczej nie przyszli na temn
        mecz kibicować...
        Mimo wszystko - forza Legia!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka