Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wstyd, że jestem Polakiem...

• Gość: Skin Aleśmy zadymę zrobili w Harrachowie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 21:52
        Było kurwa zajebiście! Zrobilismy zadymę w Harrachowie jak nigdy! Ledwo co
        wróciłem czarterem z Pragi. Słyszałem wypowiedzi w mediach.. no to chyba już
        żeśmy zdetronizowali angielskich hooligans? Obiłem mordy trzem zapitym szwabom.
        A jakie im juhy z klubrów poleciały!!! zasłużyli sobie na to! Nastepnym razem
        spizgamy Hanniego i Hessa!! Jest wypas! Koolejooooooooorz!!!!!!!!!
        • Gość: Andrzej Re: Aleśmy zadymę zrobili w Harrachowie IP: *.proxy.aol.com 10.03.02, 22:07
          Gość portalu: Skin napisał(a):

> Było kurwa zajebiście! Zrobilismy zadymę w Harrachowie jak nigdy! Ledwo co
          > wróciłem czarterem z Pragi. Słyszałem wypowiedzi w mediach.. no to chyba już
          > żeśmy zdetronizowali angielskich hooligans? Obiłem mordy trzem zapitym szwabom.
          >
          > A jakie im juhy z klubrów poleciały!!! zasłużyli sobie na to! Nastepnym razem
          > spizgamy Hanniego i Hessa!! Jest wypas! Koolejooooooooorz!!!!!!!!!

Zadyme to ty masz we wlasnj glowie, i nawet o tym nie wiesz.

• Gość: polonus Re: Aleśmy zadymę zrobili w Harrachowie IP: *.W1.srv.t-online.de 10.03.02, 22:28
          Ja nigdy nikogo nie uderzyłem. Prawdopodobnie media rozgłoszą to, że polacy dali niemcom po
          buziuni.
          Po zastanowieniu należałoby zastosowaną przez Ciebie "terapię" zakończyć pytaniem, czy niemcy
          dojdą do wniosku, że ich polacy biją. Jesli tak, to Twoja akcja ma wymiar pozytywny, gdyż niemcy
          szanują wyłącznie tych co ich leją po mordach.
      • Gość: polonus Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.W1.srv.t-online.de 10.03.02, 22:07
        cokolwiek byscie złego o polakach a dobrego o niemcach powiedziec chcieli, i jak dalece
        "nieprzyjazne"było tych kilka kulek sniegowych to i tak polacy są najuprzejmiesi dla niemcow w
        Europie.
        Spróbujcie czysto po niemiecku zapytać o drogę w Holandii albo zamówić posiłek. Naplują w twarz
        albo do kawy i nikt nie usłyszy, żeby się niemiec nawet odważył na to poskarżyć. On wie natychmiast
        za co i wie gdzie jest jego miejsce. Nie piszą o tym w prasie. I nikt z holendrów nie wstydzi się że jest
        holendrem.
        Nie jestem miłosnikiem sportu, ale o ile wiem ten ich Hannaball, czy jak mu tam, zlekceważył cały
        Swiat nie uczestnicząc w otwrciu Olimpiady w USA.
        Nic się nie stało, że mu trochę przytarli nosa. Niemcy sznują tylko tych, których się boją.
      • Gość: socoow PODSUMOWANIE IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 10.03.02, 22:19
        niechcący rozpocząłem dyskusję nie o sporcie, ale o patryiotźmie i "byciu
        Polakiem"...
        Jeszcze raz powtarzam wstydzę się tego co zrobili "kibice" w sobotę i tego co
        robili dzisiaj. Myślałem, że wstyd za rzeczy złe jest sprawą normalną. Ale sie
        myliłem, dowiedziałem się, że nie jestem Polakiem, że powinienem wyjechać z
        kraju. Dowiedziałem się wreszcie, że dobrze się stało, że Hannawald oberwał.
        Dziwie się, ale w sumie nie powinienem... taki jest mój piękny kraj...
        dobranoc wszystkim
        • Gość: polonus Re: PODSUMOWANIE IP: *.W1.srv.t-online.de 10.03.02, 22:39
          Nie martw się.
          Na Matkę Karmiącą resztę tego Swiata - Stany Zjednoczone - Polacy ręki nie podniesli a
          nacjonalistów trzeba tępić. Tych pare polskich kulek sniegowych może da temu początek tak jak
          polska Solidarnosć rozpędziła komunizm.
          Co Ty na to?
        • Gość: helmut Re: PODSUMOWANIE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 22:42
          U nos na szlonsku (Oberschlesien) sie wszyscy richtig fest cieszymy ze ty
          poloki pieronskie juz nie mogom pedziec ze som lepsze od haniego abo od
          schmidta. I widzymy ze zas ciepom sniygem w naszych chopcow. Barany pieronskie.
          Wiydzcie ze Niemce zawsze bydom od wos lepsze. Bo u nos sport to jest styl
          zycio a nie ino liczynie na przypadek, ze sie akurat Malyszowi dobrze poleci.
          My momy inszy stosunek do zycio. A poloki som sfrustrowane, i nie mogom
          scierpiec ze Niemiec je lepszy.
        • Gość: qq Re: PODSUMOWANIE IP: *.cern.ch 10.03.02, 22:57
          Przykro to stwierdzic ale Polska z perspektywy
          zagranicy wyglada jak kraj trzeciego swiata jezeli
          chodzi o chamstwo i obyczaje. Miedzy innymi przez
          idiotow i bandytow w bialo-czerwonych szalikach i z
          polskimi flagami. Jezeli juz nie mozna zabrac im
          paszportow to moze chociaz odebrac bialo-czerwone barwy
          aby robili to co robia tylko na wlasny rachunek? News z
          ostatniego tygodnia: policja w Genewie rozbila polski
          gang zlodziei samochodow. Efekt: duzo ludzi tutaj ma
          takie zdanie o Polakach jak w Polsce ma sie o Rumunach
          albo Rosjanach. brrr... jedyne co mozna zrobic to
          starac sie zmienic ten obraz w indywidualnych
          kontaktach podkreslajac ze sie jest Polakiem - jak sie
          zrobi cos dobrego oczywiscie ;). Czego wszystkim zycze
          podczas pobytu za granica. Hej.
          • Gość: polonus Re: PODSUMOWANIE IP: *.W1.srv.t-online.de 10.03.02, 23:13
            złodziejstwo polaków jest głędoko zakorzenione w nędzy narodu polskiego.
            Do nędzy narodu polskiego doprowadzili niemcy i rząd polski.
            Niemcy ograbili Polskę ze wszystkiego a resztę spalili.
            Rzad polski nie potrafił od niemców wziąć co się polakom należało (tak jak zrobili to inni).
            Więc odkradają polacy to i tamto. Ale żeby im nawet wszystkie Mercedesy odkradli to nigdy nie wyrówna to
            szkód poniesionych przez naród polski.
            • Gość: qq Re: PODSUMOWANIE IP: *.cern.ch 11.03.02, 00:55
              Gość portalu: polonus napisał(a):

> złodziejstwo polaków jest głędoko zakorzenione w nędzy
              narodu polskiego.
              > Do nędzy narodu polskiego doprowadzili niemcy i rząd
              polski.
              > Niemcy ograbili Polskę ze wszystkiego a resztę spalili.
              > Rzad polski nie potrafił od niemców wziąć co się
              polakom należało (tak jak zrob
              > ili to inni).
              > Więc odkradają polacy to i tamto. Ale żeby im nawet
              wszystkie Mercedesy odkradl
              > i to nigdy nie wyrówna to
              > szkód poniesionych przez naród polski.

Z pewnoscia jest w tym sporo racji ale z drugiej strony
              to, uogolniajac oczywiscie, w duzej czesci my Polacy,
              chcielibysmy zeby nam wszyscy placili za krzywdy dziejowe
              wstecz az po Grunwald. To propaganda rodem z komuny. I
              zero przekonania ze dzieki pracy, edukacji i nauce ten
              nasz zacofany kraj moze za 10-20 lat byc przyzwoitym
              katem w Europie (patrz Hiszpania). Jestemy mentalnie
              przyslowiowe sto lat za przyslowiowymi Murzynami. Przykro
              stwierdzic ale trzeba by to cale talatajstwo w dresach,
              szalikach z palami itp wziac za morde - niech 'za darmo'
              kopia rowy dla autostrad. A reszci spoleczenstwa
              zafundowac lagodna autokracje (jak w miedzywojniu) zanim
              dojrzeje do demokracji. Inaczej bedzie burdel i
              degrengolada jak teraz. No ale to chyba inny watek ;).
              Pozdrawiam.
              • Gość: polonus Re: PODSUMOWANIE IP: *.W1.srv.t-online.de 11.03.02, 11:37
                Twoje zdanie to dalszy ciag mojej mysli i mozna by ja dalej rozwijac
                pozdrawiam
      • Gość: Valdor Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 22:37
        No cóż, banda głupów znów dała o sobie znać. Może dobrze się stało, że wygrał
        Hannavald (choć za nim nie przepadam), a Małyszowi się nie powiodło. To nauczy
        niektórych pokory. Przecież takie zachowanie nie deprymuje zawodnika, ale
        jeszcze bardzie go motywuje do walki (np. Kozakiewicz w Moskwie, piłkarze na
        Wembley w 73).
      • Gość: niemiec PODSUMOWAŃ słów kilka.... IP: *.pl 10.03.02, 22:39
        bardzo mi przyjemnie że Polacy to tak miły i honorowy naród, słowa większości z
        was są jak plastry miodu na moje biedne, skołatane serce...

myślałem że ten krnąbrny i niepokorny naród który nie dał się zgermanizować
        nigdy nie przeprosi za zbrodnie przeszłości ani nie pokaja się za obecne
        występki...na szczęście młodsze pokolenia które nie pamiętają wojny a
        świadomość narodowa się u nich zatarła w imię poprawności politycznej
        przeproszą za wszystko wszystkich i wyliżą każdą dupę....

gdyby nie to że jestem uczciwym Niemcem udałoby nam się wmówić reszcie świata
        że obozy koncentracyjne wybudowali Polacy by w imię szeroko rozumianej
        ksenofobii wykończyć Ukraińców, Czechów, Cyganów, Rumunów, Żydów a nawet
        Niemców.....

jednak jak nie mogę milczeć !! DAM ŚWIADECTWO DOBREGO NIEMCA wasze wyznania
        wzbudziły i we mnie poczucie winy, buta została przełamana i odejdzie w
        zapomnienie...

przyznaję się i przepraszam za obozy, za wojny, za wykorzystywanie taniej siły
        roboczej, za bicie przedstawicieli mniejszości narodowych, za nienawiść do
        Turków i innych nacji, za występki kibiców piłkarskich ....lista jest długa ale
        pozwólcie że zakończę ją mówiąc...PRZEPRASZAM, PRZYKRO MI, WSTYD MI RÓWNIEŻ ZA
        MOICH KRAJAN....

niemiec
        • Gość: polonus Re: PODSUMOWAŃ słów kilka.... IP: *.W1.srv.t-online.de 10.03.02, 22:52

uprzejmie uzupełniam, że dalej próbujesz kręcić.
          Najbardziej znienawidzonym narodem w Niemczech sa własnie polacy.
          Nienawisć do Turków często Wam się miesza z miłoscią do tego narodu bo oni potrafią wam czasem
          zajżeć kozikiem do brzucha. Polacy już za długo liżą Wam dupy.
          • Gość: niemiec Re: PODSUMOWAŃ słów kilka.... IP: *.pl 10.03.02, 23:10
            Gość portalu: polonus napisał(a):

> uprzejmie uzupełniam, że dalej próbujesz kręcić.
            > Najbardziej znienawidzonym narodem w Niemczech sa własnie polacy.
            > Nienawisć do Turków często Wam się miesza z miłoscią do tego narodu bo oni potr
            > afią wam czasem
            > zajżeć kozikiem do brzucha. Polacy już za długo liżą Wam dupy.

dziwię się Wam również czemu nie ukruciliście nas w czasach kiedy dokonał się
            HOŁD PRUSKI...czy już wtedy występowali oponenci(członkowie organizacji
            ZIELONYCH) chcący ulitować się nad biednymi Prusakami którzy niczym te wdzięczne
            owady zalewali was ciągłymi atakami(lecz trafiła wtedy kosa na kamień)

dlaczego wtedy okazaliście litość...mieliście szansę zmienić historię....

..mówię wam że MY gdyby nie wasz opór już dawno byśmy was zniszczyli i świat by o
            was zapomniał...ale poczekajcie troszeczkę a weźmiemy was sposobem skoro nie
            udało się siłą....

przed chwilą okazałem skruchę a już grożę...ale taka moja natura..sorry

apropos nienawiści..dziwię się czemu już nie nie lubimy Żydów(przynajmniej
            oficjalnie) ale dochodzę do wniosku że oni trzymają całą finansjerę za jaja w
            Stanach i w wielu zakątkach świata więc chyba nam się nie opłaca....

niemiec
            • Gość: polonus Re: PODSUMOWAŃ słów kilka.... IP: *.W1.srv.t-online.de 10.03.02, 23:31
              No cóż, taka kolej rzeczy. Nosiłwilk razy kilka poniesli i wilka.
              Może tych kilka warchołów (Radomskich czy Harachowskich) obudzi ten naród. Może przeżyjemy ten Nowy
              Hołd
              Pruski.
              Warunki sa sprzyjające.
              Wasz gospodarka leży na łopatkach. Wzrost gospodarczy poniżej zera, powiedziałbym absolutnego bo Żydzi w
              Ameryce zamknęli Wam wszystkie banki inwestycyjne i eksperymentują z Wam w grę z batem i marchewką.
              Bezrobocie po spekulacjach statystyką 4,3 miliona a naprawdę koło 20 milionów.
              W Pizie, na testach uczniowskich, okazało się niedawno (o czym od dawna wiedziałem), że jestescie najgłupsi w
              Europie.
              Waszych tytułów naukowych i zawodowych niktna Swiecie nie uznaje (nawet w Bangla Desz).
              Wesołych Świat!
      • Gość: Porter Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.ppp.polbox.pl 10.03.02, 23:38
        socoow napisał(a):

Ja tez sie wstydze, ze jestes Polakiem...
        I - mam w d... co o nas sadzi prasa niemiecka i caly ten - jakze cywilizowany
        narod.
      • Gość: Aga Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 07:33
        Wkurzyło mnie zachowanie "polskich kibiców" w Harrachovie. Ale czy można ich
        nazwać kibicami - chyba nie. Dla mnie to poprostu jest bydło, które wypusczono
        na wypas na pastwisko. W tej chwili obrażam bydło, które jest przecież niczemu
        winne.
        Dlaczego oni nie mogą przyjąć do wiadomości, że ktoś jest od nich mocniejszy,
        silniejszy i może wygrać. Ktoś zarzuci mi, że trzymam stronę Hannawalda - nie
        trzymam.To że pokazywał to co pokazywał nie usprawiedliwia nas do takiego
        zachowania. Ze Schmittem była podobna sytuacja rok temu. Kibice nasi też wtedy
        dali do mu wiwatu i pokazali swoje ja. Wtedy Małszy przepraszał i głupio mu
        było z tego powodu. Teraz pewnie też jest. Mówią, że nienawidzą tylko
        Hannawalda, a Schmita lubią. Wydaje mi się, że tak nie jest. Nienawidzą każdej
        osoby, która może zagrozić Adasiowi w zdobyciu ponownie pucharu świata (teraz
        padło na Niemców).
        Dążymy do Europy, chcemy aby nas postrzegali jako cywilizowany naród, żeby nie
        myśleli że po naszych ulicach biegają białe niedźwiedzie. Ale takim zachowaniem
        tego sobie nie wypracujemy. Bedziemy uznawani za zaścianek Europy, za kraj w
        którym nie żyją ludzie lecz zwierzęta. Przez grupę idiotów, cała Polska uważana
        jest za szowiniostów.
        Polscy kibice myślą że są pępkiem świata, wokół których wszyscy powinni być
        uprzejmi, mieć szacunek. Ale jeżeli my nie zmienimy swojego postepowania wobec
        innych - będziemy tacy jacy jesteśmy teraz. Jeżeli ktoś jest lepszy,
        mądrzejszy - to źle. Pokażmy innym że też możemy być jak ci lepsi.
        Oglądałam komentarze po sobotnich skokach na RTL - wstyd mi było to co
        słyszałam. Małysz sam przyznał po skokach że pierwszy już nie będzie i
        gratulował zwycięstwa Hannawaldowi. Tłumaczył się z zachowania swoich kibiców,
        wspominał też o kibicach piłkarskich (podobne zachowanie). Widać było mu z tego
        powodu wstyd. Mnie również było wstyd, że jestem Polką.
        Cóż sport ma to do siebie, że trzeba nauczyc się wygrywać i przegrywać. A
        Polacy chyba przegrywać nie umieją.

Wkurzyło mnie także to, że TVP nie pokazała w niedzielę wręczania złota
        Hannawaldowi (w przypadku Małysza to trąbliby o tym do wieczora albo i dłużej),
        czy Hannawald jest gorszy od Małysza, aby go nie pokazywać, czy dlatego że jest
        Niemcem czy też że udowodnił że jest od niego lepszy.
        Wszystko oglądałam na RTL i przykro mi było słysząc gwizdy (podejrzewam
        że "naszych kibiców") gdy grali hymn niemiecki.

Wiem że te słowa co niektórym forumowiczom się nie spodobają, ale cóż taka jest
        moja opinia na to wszystko co się tam działo. Jeżeli ktoś tego nie toleruje to
        jego problem.

Z pozdrowieniami

• Gość: Tomek*B Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 08:31
          To straszny obciach i popis chamstwa oraz najgorszego buractwa.
          A teksty o niemcach-nazistach to zenada,wojna sie skonczyla
          kilkadziesiat lat temu.
          Imprezy sportowe organizowane w PL beda na poziome trzecioklasowym,
          kto bedzie jechal do bananowej(buraczanej) republiki,gdzie
          garstaka nieobliczalnych pajacy,przychodzi na impreze by
          zrobic zwykly,prostacki "dym".
      • Gość: Mario29 Wstyd, że Polakiem? Mnie tym bardziej ze jestes .. IP: 157.25.192.* 11.03.02, 09:15
        socoow napisał(a):

> Wiem, że niepowinno się tak mówić, ale po tym co robili polscy "kibice" w
        > Harachowie - brakuje słów...
        > Mieliśmy nadzieje, że zachowania z polskich stadionów piłkarskich nie przeniosą
        >
        > się na szkocznie, ale stało się. Dobrze, że na skoczniach nie ma krzesełek, bo
        > one też poleciałyby w Hannawalda. Ciekawe jakie będą komentarze na temat
        > polskich "kibiców" w prasie niemiekiej? Nie dziwćie się, jak nazwą nas krajem
        > chamów - zasłużyliśmy!

Biedny Sven - zbili go sniezkami ... Trzeba do mamy sie poskarzyc i poplakac w
        mankiet ... Tak robilem jak mialem 5 lat ...

Ciekawe jakie beda komentarze w prasie niemieckiej ? A co mnie to obchodzi. Mysle
        ze nie beda odbiegac tonem od komentarzy prasy rosyjskiej na temat
        dyskwalifikacji Lazutiny itp ... Nikt tego nei zauwazy tylko ci pierwsi do
        kajania sie i przepraszania ze sa Polakami ...

Wstyd CI ze jestes Polakiem? Wlasnie obraziles tysiace lezacych w grobach
        walczacych o wolnosc naszego kraju (znaczna czesc z nich zginela opd niemieckiej
        broni)...

Przestan pieprzyc i zajmowac sie pierdolami na ktore nikt normalny na calym
        swiecei nie zwraca uwagi.
        • Gość: Zeb Re: Wstyd, że Polakiem? Mnie tym bardziej ze jestes .. IP: *.p.lodz.pl 11.03.02, 09:27
          Człowieku stereotyp Niemca-hitlerowca jest dobry na wszystko tylko:
          - to my musimy chodzić w ciuchach z lumpeksu przywożonych z Niemiec,
          - to my musimy jeździć starym złomem przywożonym z Niemiec,
          - to my musimy przestrajać stare telewizory i radia z Niemiec,
          - to my musimy robić wiele innych takich podobnych rzeczy,
          dlaczego?
          Bo jesteśmy Polakami i nic nie potrafimy.
          • Gość: Mario29 Re: Wstyd, że Polakiem? Mnie tym bardziej ze jestes .. IP: 157.25.192.* 11.03.02, 09:32
            Gość portalu: Zeb napisał(a):

> Człowieku stereotyp Niemca-hitlerowca jest dobry na wszystko tylko:
            > - to my musimy chodzić w ciuchach z lumpeksu przywożonych z Niemiec,
            > - to my musimy jeździć starym złomem przywożonym z Niemiec,
            > - to my musimy przestrajać stare telewizory i radia z Niemiec,
            > - to my musimy robić wiele innych takich podobnych rzeczy,
            > dlaczego?
            > Bo jesteśmy Polakami i nic nie potrafimy.

Mow za siebie koles ... zadnej z tych rzeczy nie robie ... Nie uogolniaj ... I
            nie pieprz glupot - po raz kolejny prosze ...
          • Gość: Mario29 Re: Wstyd, że Polakiem? Mnie tym bardziej ze jestes .. IP: 157.25.192.* 11.03.02, 09:32

> dlaczego?

• Gość: steryd Re: Wstyd, że Polakiem? ZEB co ty mówisz? IP: *.pl 11.03.02, 10:27

> dlaczego?

pomyliłeś chyba z początkiem lat 90 obecne dzieje....
            ...albo Żydi w Łodzi aż tak zbiednieli.....bo telewizorów i odb. radiowych jużn
            się dawno nie przestraja bo SIĘ NIE OPŁACA....

SZKODA MI CIEBIE...
          • Gość: Mario29 Re: Wstyd, że Polakiem? Mnie tym bardziej ze jestes .. IP: 157.25.192.* 11.03.02, 10:45

> dlaczego?

• Gość: Mario29 Re: Wstyd, że Polakiem? Mnie tym bardziej ze jestes .. IP: 157.25.192.* 11.03.02, 10:45

> dlaczego?

• Gość: polonus Re: Wstyd, że Polakiem? Mnie tym bardziej ze jestes .. IP: *.W1.srv.t-online.de 11.03.02, 11:50
            Niemcy nie sa krajem inowacji technicznych. To narod handlarzy funkcjonujacych da zasadzie tanio
            kupic, ostemplowac "Made in Germany" i drogo sprzedac nawet i zlom. To jest cala tajemnica ich
            dobrobytu.
            • Gość: kloss Re: Wstyd, że Polakiem? Mnie tym bardziej ze jestes .. IP: *.dslwan.toad.net 11.03.02, 19:31
              slabo sie robi jak czlowiek czyta te smucenie. takie zachowanie kibicow jest
              chlebem powszednim na calym swiecie. jedynymi winnymi sa tutaj oganizatorzy
              ktozy nie zapewnili bezpieczenstwa dla zawodnikow. czy to Polacy rzucali czy
              nie jest naprawde malo wazne. swan jest kontrowersyjny i sam sobie zapracowal
              na taka reakcje. narodowy wstyd? hanba? wyrzekanie sie polskosci? panie i
              panowie zostawmy to na wazniejsze wydazenia.
              • Gość: kloss wstyd czechom IP: *.dslwan.toad.net 11.03.02, 19:39
                slabo sie robi jak czlowiek czyta te smucenie. takie zachowanie kibicow jest
                chlebem powszednim na calym swiecie. jedynymi winnymi sa tutaj oganizatorzy
                ktozy nie zapewnili bezpieczenstwa dla zawodnikow. czy to Polacy rzucali czy
                nie jest naprawde malo wazne. swan jest kontrowersyjny i sam sobie zapracowal
                na taka reakcje. narodowy wstyd? hanba? wyrzekanie sie polskosci? panie i
                panowie zostawmy to na wazniejsze wydazenia
        • Gość: Apasz Re: Wstyd, że Polakiem? Mnie tym bardziej ze jestes .. IP: 195.205.73.* 11.03.02, 09:36
          Bardzo dobra wypowiedz!!! Popieram !!!Krzyzacy to strasznie ponury narod, na
          nasze pokojowe zaczepki w Harachow obracali sie na piecie i spływali nie wiem
          czy to strach czy co ?? Nawet nie cieszysli sie ze zwyciestwa pieprzone
          smutasy , szkoda ze mamy takich sasiadow przydali by sie tutaj zamniast niemcow
          hiszpanie albo francuzi było by weselej, Hani dostał sniezka toz to obraza
          narodowa wojne nam wypowiedza , a u nas w polsce jak młodzi sie obrzucaja
          sniezkami to znaczy ze sie dobrze znaja i sie bawia , jak by sie nie lubili to
          by sie tłukli. Pozdrawiam
      • Gość: Svenka Wstyd, że TAMCI to Polacy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 10:12
        Tak brzmi lepiej. TAMCI, czyli każdy wie kto. I Niemcy, i Szwajcarzy, i cała
        Europa też wie kto... I długo nie zapomną...
      • Gość: Apasz Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: 195.205.73.* 11.03.02, 10:45
        Zmien obywatelstwo ty tchurzliwy kutafonie !! Nic cie nie upowaniznia do takich
        wypowiedzi nawet takie kiepskie postepowanie kilku kiboli.Ja po Harachow
        chodziłem z wysoko podniesiona głowa i dumnie nosiłem szalik w barwach polskich!
        Niemcy tez nie sa bez winy rozne brzydkie piosenki spiewali o nas i o Małyszu a
        Hani pokazywał srodkowy palce w kierunku polskich kibicow wiec dostał sniezka
        na schłodzenie emocji i okazało sie ze mu to na dobre wyszło. Pozdrawiam
        wszystkih ktozy dobrze sie bawili mimo porazki , ciesze sie ze było wielu
        kibicow piłkarskich i nie było bijatyki miedzy nami!! ZGODA NA ZAGRANICZNYCH
        WOJARZACH MUSI BYC !!!!
      • Gość: ELIZA I Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: 212.182.92.* 11.03.02, 11:01
        GDYBY KTOŚ SPYTAŁ SIĘ NAS W SOBOTĘ Z JAKIEGO KRAJU POCHODZĘ PEWNIE
        ODPOWIEDZIAŁABYM ŻE NIE JESTEM Z POLSKI.CZUJĘ ZAŻENOWANIE I OGROMNĄ WŚCIEKŁOŚĆ.
        GDYBYM BYŁA CZŁOWIEKIEM POKROJU TYCH PSEUDOKIBICÓW PADŁY BY TU MOCNIEJSZE
        SŁOWA. CO DO NASZEGO WSPANIAŁEGO KOMENTATORA MIKLASA TO MAM NADZIEJĘ ŻE UDA SIĘ
        DO OKULISTY I ZBADA SOBIE WZROK.
      • Gość: ps Re: Wstyd, że są tacy jak ty. IP: 212.160.165.* 11.03.02, 17:33
        Spadaj dupku z tego kraju jak ci nie odpowiada.
        Polecam np. Madagaskar albo coś w tym stylu
        żebyś Polsce jak najmniej złego zrobił.
      • Gość: przemo Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: 212.14.14.* 11.03.02, 18:06
        Mi nie jest wstyd że jestem Polakiem jak to wyraziła większość gość, a jedynie
        denerwuje nie zachowanie nieodpowiedzialnych pseudo kibiców i dziwi mnie że jak
        jakiś palant strzeleł kulkami śniegu w Niemc nikt mu nie dał w cymbał.
        Dlaczego wstydziodzie się że jesteście z POLSKI
      • Gość: davidek WSTYD, ŻE JESTEM ŻYDEM... IP: 193.0.73.* 12.03.02, 09:51
        Po tym co zrobili z palestyńskimi dziećmi....
        • Gość: edmund Re: ale sie ubawilem... IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 12.03.02, 11:14

ja to bym wspial sie wysoko na skocznie, i trafil hanniego sniezna pigula w czasie lotu, tak ze az by mu sie kask
          odwrocil...

za bardzo sie rodacy przejmujecie, zas co sie tyczy wstydu ogolnonarodowego...to jesli bedzie sie jeszcze
          wstydzic za te kilka sniezek, to pewnie niedlugo staniemy sie jednym wielkim kompleksem.kazda nacja ma swoich
          idiotow, jak ktos slusznie zauwazyl, ma to poniekad zwiazek z zamoznascia kraju.jako polak, nie zamierzam sie
          jednak wstydzic za nic, co uczynili, i jeszcze uczynia pewni zasciankowi popaprancy..jesli zas jakis niemiec by mi
          cos zarzucil...MI..to mam go w dupie.i tak to najwieksza na swiecie nacja karmiaca sie stereotypami, i majcymi sie
          za kogos wielkiego.simon amman potraktowal sprawe sniezek zartobliwie.niemcy jak zwykle rozdmuchali
          sprawe, bo lubuja sie w budowaniu stereotypow, i uogolnianiu jednostki z cala nacja(naturalnie negatywnie).

ale przytym zawsze mozna im przypomniec, ze w historii wybrykow huliganskich niemcy sa w klasyfikacji
          calkiem wysoko....przynjamniej jesli chodzi o rozmiar czynow.bo taks ie sklada ze kilka lat temu, podczas turnieju
          tenisowego, pewien kibic wyskoczyl z trybun i ugodzil nozem w plecy jugoslowianska tenisistke, grajaca wlasnie
          z steffi graf.zas podczas ostatniego mundialu we francji doszlo do jednego wypadku smiertelnego, kiedy to jeden
          z kibicow prawie na smierc zatlukl francuskiego policjanta.w obu przypadkow agresorami byli wspaniali, i
          zawsze kulturalni niemcy.niemniej cala prasa midzynarodowa, rowniez polskaj ...nie zachowala sie, i nie
          zachowuje tak, ja to czynia zwykle niemcy...czyli rozdmuchali sprawe do wielkosci ogolnonarowej ciemnoty, i
          brutalnosci, tak ze nastepnego dnia, kazdy uczciwy obywatel europy nie musial bac sie odwrocic plecami do
          niemieckiego obywatela.

thx

edmund
          • Gość: Kan Re: ale sie ubawilem... IP: 157.25.84.* 13.03.02, 10:29
            Brawo. Jestem podobnego zdania.

Pozdr.
        • Gość: bolo śnieżki IP: 195.216.121.* 12.03.02, 14:29
          ej, wy wszyscy dupki i pajace. wstydzicie się, że jesteście polakami to sp* do
          niemiec, kraju wielkiej kultury, gdzie nie obraża się sąsiadów, nie ma
          nienawiści, handlu narkotykami, prostytucji i zawsze świeci słońce a ludzie są
          uśmiechnięci!!!
          ktoś rzucił snieżką w kogoś i co z tego!!! wielka mi tam afera!! ktoś na kogoś
          gwizdał?? o rany, chyba nas nie przyjmą do unii!!
          dajcie spokój zgredziali forumowicze!!! idź na spacer z dziećmi do piaskownicy!!
          • Gość: Bic Re: śnieżki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 15:21
            TOBIE SIĘ WSZYSTKO POKRĘCIŁO. ZAPOMNIAŁEŚ O MERITUM SPRAWY.
            ( JAK WYGLĄDA OBRAZ POLSKI ? CZY TE STEREOTYPY "POLSKA KULTURA" POWINNY BYĆ
            CZYMŚ NORMALNYM? ).POZDROWIENIA
          • macmin Re: śnieżki 12.03.02, 15:33
            Stary, puknij się w czoło. Jeżeli jest coś źle to trzeba o tym mówić tak aby
            młodsi mogli się uczyć od starszych. Ciakawe jakbyś się czuł gdyby Twój kolega
            z Niemiec przyjechał do Polski i w Twoim towrzystwie byłby wyzwany od nazistów
            etc. Piszę o koledze z Niemiec dla przykładu.
            No trudno, takie jest życie wśród zakompleksionych debili.
            • Gość: lechu macmin IP: *.dslwan.toad.net 12.03.02, 18:45
              niestety, wiekszosc niemcow wspomina wciaz adolfa z wezka w oku, wiec twoj
              niemiecki kolega nie powinien byc zdziwiony.
              • Gość: Morphie Re: macmin IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.03.02, 19:11
                Tyle tych postow jest ze nie mam sily ich czytac. Chcialem tylko przytoczyc
                wypowiedz trenera niemieckich skoczkow Hessa -

Zapomniał Pan już o zachowaniu polskich kibiców w Harrachovie?

- Cała ta sytuacja została rozdmuchana przez media. Grupka chuliganów nie może
                być postrzegana jako reprezentatywni przedstawiciele polskiego społeczeństwa.
                --
                to tyle ode mnie. jesli ktos juz to przytoczyl to przepraszam ale nie mam czasu
                sprawdzac kazdego posta.
                wg mnie Hess zachowal sie mowiac w ten sposob bardzo fair.
                pzdr
              • macmin Re: macmin - niezrozumienie tekstu 13.03.02, 08:57
                Gość portalu: lechu napisał(a):

> niestety, wiekszosc niemcow wspomina wciaz adolfa z wezka w oku, wiec twoj
                > niemiecki kolega nie powinien byc zdziwiony.

Gość portalu: macmin napisał(a):

Nie pisałem o swoim koledze z Niemiec tylko o "Twoim"

Dowód:
                "Ciakawe jakbyś się czuł gdyby TWÓJ kolega
                z Niemiec przyjechał do Polski i w Twoim towrzystwie byłby wyzwany od nazistów
                etc. Piszę o koledze z Niemiec dla przykładu". TWÓJ, A NIE MÓJ.

• Gość: Bic Re: macmin IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 12:54
                Gość portalu: lechu napisał(a):

> niestety, wiekszosc niemcow wspomina wciaz adolfa z wezka w oku, wiec twoj
                > niemiecki kolega nie powinien byc zdziwiony.
                > "WEZKA" TEGO JESZCZE W SŁOWNIKU J.POLSKIEGO NIE BYŁO.!!!!!!!!!!!
                > CO ZNACZY WIĘKSZOŚĆ? 5%, 10% A MOŻE 100%?

• Gość: Hooligan Re: śnieżki IP: *.public.svc.webtv.net 12.03.02, 22:12
              jak czytam wiekszosc z wypowiedzi zamieszczonych na tym forum,to krew mnie zalewa.Wstydzic sie POLSKOSCI .Chyba w waszych zylach plynie zydowska krew ba a moze nawet niemiecka(tchorze).Olisadebe dla mnie jest lepszym Polakiem niz wy.Ludzi wstydzacych se bycia polakami powinno sie tepic.No to co byscie zrobili gdyby powstal jakis konflikt tyczoncy naszego kraju z ktorego wnikla by wojna .98 % z was przeszla by na na druga strone co?frajerzy .
              a teraz opisze cos co jedna z osob na tym forum napisala,a tyczy sie to programu w tv o kibicach:nie wszysy kibole sa debuilami,to jest pasja,oddanie do klubu ,druzyny,Polski!!!!!My chuligani jednoczymy sie na stadionach aby osiagnac cel wczesniej wymierzony,i to jest nie waszne ze jedenskonczyl podstawowke a drugi jest doktorem(a dla waszej wiedomosci chuliganow z wyksztalceniem jest coraz wiecej)Chuliganka to styl zycia .Ktos przytoczyl slowa jednego z kibicow w tym priogramie "zginol bym za klub" jasne ze tak to jest to oddanie.Poszedl bys na wojne co nie zginol bys za Polske?no teraz odpowiedz sobie!!!
              NA ZAWSZE WIERNI I ODDANI POLSCY FANI CHULIGANI
              • Gość: Morphie Re: śnieżki IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.03.02, 22:20
                Zanim zachce ci sie umierac za Polske to naucz sie pisac w ojczystym jezyku.
              • antymax Re: śnieżki 13.03.02, 15:54
                Brawo, chyba Tobie X. Rydzyk zupelnie w glowce poprzestawial. Nie wiem co to za
                durna ideologia, ze podobno Zydzi sa wrogami Polski, chca ja zniszczyc itp. I
                jeszcze jakas masoneria itp. Przeciez to jest chore, totalna ksenofobia,
                paranoja... Brak slow. Hitler tez uwazal Zydow za zrodlo zla tego swiata. Az
                sie prosi, zeby powiedziec "Heil Rydzyk". I teraz uwaga: nie jest to atak na
                Instytucje Kosciola!!! Jestem czlowiekiem wierzacym i praktykujacym. Rozrozniam
                wiare w Boga od postepowania niektorych(!) ksiezy. I bardzo mi sie nie podoba
                gdy ktos na podstawie zachowania kilku takich "elementow" mowi jacy "Ci" ksieza
                nie sa. Bo nie mozna tak uogolniac. I, wracajac do X. Rydzyka, to z jednej
                strony cenie Radio Maryja za poslanie Ewangelii, z drugiej nietoleruje za
                ksenofobie, nietolerancje i paranoje, ktora ono rozsiewa. I dlatego taka jest
                moja reakcja na te zarzuty wobec Zydow. Jestem Polakiem. Ale czasem sie wstydze
                tego. Wstydze sie, ze zyje w kraju, w ktorym rzadza kretyni. Chociazby ostatnie
                wypowiedzi ludzi z ministerstwa zdrowia. I kto dopuscil do takiej sytuacji? My,
                Polacy!!!
                • Gość: Macmi Re: śnieżki IP: *.stacje.agora.pl 14.03.02, 15:56
                  W sobotę w Harrachowie kilkudziesięciu kibiców z Polski obrzuciło śnieżnymi
                  pigułami Svena Hannawalda i Simmona Ammanna. W styczniu w Zakopanem Hannawalda
                  wygwizdano, rok temu w Harrachowie to samo spotkało Martina Schmitta.

Skoki narciarskie przez lata były dyscypliną z rodzinną atmosferą i zdrową,
                  sportową rywalizacją. Wszystko do czasu, aż sukcesy w niej zaczęli odnosić
                  Polacy. Do skoków, w buciorach, wdarły się zjawiska ze stadionów piłkarskich.
                  Chuligaństwo. Wóda. Nienawiść.

W Harrachowie w Niemca rzucało najwyżej kilkudziesięciu chuliganów, a
                  przyjechało do Czech około 30-40 tysięcy naszych kibiców. Tak to już jednak
                  jest, że za małą grupkę bandytów cierpieć będą wszyscy. W niemieckich mediach
                  po raz kolejny (ostatnio po konkursach w Zakopanem) nasi fani skoków - którzy
                  potrafią przecież pięknie dopingować - dostali łatkę "pijanych chuliganów".

Nie możemy jednak lekceważyć nawet tych kilkudziesięciu chuliganów, uznając ich
                  po prostu za margines. Owinięci szalikami podchmieleni bandyci demolujący
                  stadiony piłkarskie to też margines. Skutecznie jednak zawłaszczyli sobie
                  polską ligę. Nie dajmy teraz tym ludziom zawładnąć skokami.
                  • amelia25 Re: śnieżki 14.03.02, 16:10
                    Już to gdzieś kiedyś czytałam...Tyle, że jadąc autobusem z gazetą w ręku...
                    • Gość: macmin Re: śnieżki IP: *.stacje.agora.pl 15.03.02, 10:22
                      Tak, to z Gazety Wyborczej. Ja po prostu podpisuję się pod tym, obiema rękami.
                  • hihihihi Re: śnieżki 14.03.02, 18:00
                    Gość portalu: Macmi napisał(a):

> W sobotę w Harrachowie kilkudziesięciu kibiców z Polski obrzuciło śnieżnymi
                    > pigułami Svena Hannawalda i Simmona Ammanna. W styczniu w Zakopanem Hannawalda
                    > wygwizdano, rok temu w Harrachowie to samo spotkało Martina Schmitta.
                    >
                    > Skoki narciarskie przez lata były dyscypliną z rodzinną atmosferą i zdrową,
                    > sportową rywalizacją. Wszystko do czasu, aż sukcesy w niej zaczęli odnosić
                    > Polacy. Do skoków, w buciorach, wdarły się zjawiska ze stadionów piłkarskich.
                    > Chuligaństwo. Wóda. Nienawiść.
                    >
                    > W Harrachowie w Niemca rzucało najwyżej kilkudziesięciu chuliganów, a
                    > przyjechało do Czech około 30-40 tysięcy naszych kibiców. Tak to już jednak
                    > jest, że za małą grupkę bandytów cierpieć będą wszyscy. W niemieckich mediach
                    > po raz kolejny (ostatnio po konkursach w Zakopanem) nasi fani skoków - którzy
                    > potrafią przecież pięknie dopingować - dostali łatkę "pijanych chuliganów".
                    >
                    > Nie możemy jednak lekceważyć nawet tych kilkudziesięciu chuliganów, uznając ich
                    >
                    > po prostu za margines. Owinięci szalikami podchmieleni bandyci demolujący
                    > stadiony piłkarskie to też margines. Skutecznie jednak zawłaszczyli sobie
                    > polską ligę. Nie dajmy teraz tym ludziom zawładnąć skokami.

Fajnie napisane.
                    Dodalbym tylko od siebie, ze to prawda, ze w Harrachowie "KILKUDZIESIECIU kibiców
                    z Polski obrzuciło śnieżnymi pigułami Svena Hannawalda i Simmona Ammanna"

Natomiast stwierdzenie: "W styczniu w Zakopanem Hannawalda WYGWIZDANO" bym nieco
                    skorygowal. Jesli juz KILKUDZIESIECIU rzucajacych w Harrachowie to i
                    KILKADZIESIAT TYSIECY gwizdzacych w Zakopanym. Tak bowiem skomentowaly to media w
                    Niemczech.
                    Juz wiem: to oczywiscie "niemiecka propaganda", "klamstwa", "oszczerstwa".... ale
                    chodzi nie tylko o FAKT ale rowniez niestety o niepokojaco wysoki stopien
                    masowosci tego zjawiska.
                • Gość: steryd Re: śnieżki IP: *.pl 16.03.02, 22:24
                  apropos Żydów...dlaczego jak ktoś mówi prawdę to:
                  -poprawni politycznie oskarżą o niepoprawność polityczną, ksenofobię, zrzucanie
                  (od wieków) winy na Żydów
                  -Żydzi jak zwykle odwrócą kota ogonem i również podsumują krótkim stwierdzeniem
                  o nagonce na Żydów o podłożu terrorystyczno-nacjonalistycznym

skoro Żydzi są uciśnionym narodem bez skazy to co się dzieje w Palestynie gdzie
                  bezkarnie strzelają do niewinnych(ba! bezbronnych) ludzi(w tym dzieci, kobiet,
                  dziennikarzy a nawet lekarzy którzy chcą udzielić pomocy poszkodowanym)

chyba Aron zapomniał w tej swojej bufonadzie że ich "bracia" z Ameryka w końcu
                  przestaną tuszować ich zbrodnie...

JAKIM PRAWEM ŻYDZI SKARŻĄ SIĘ ZA WYDARZENIA Z II WOJNY ŚWIATOWEJ JAK DZIŚ SAMI
                  DOPUSZCZAJĄ SIĘ MORDÓW....TO CHYBA SIĘ NAZYWA HIPOKRYZJA......
              • Gość: flisak Re: śnieżki IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 19:28
                Gość portalu: Hooligan napisał(a):

>Poszedl bys na wojne co nie zginol bys za Polske?no teraz odpowiedz sobie!!!
                > NA ZAWSZE WIERNI I ODDANI POLSCY FANI CHULIGANI
                mein Gott, modl sie o zdrowie bo o rozum zapozno

• Gość: maniek Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: 212.114.213.* 14.03.02, 18:12
        socoow napisał(a):

> Wiem, że niepowinno się tak mówić, ale po tym co robili
        polscy "kibice" w
        > Harachowie - brakuje słów...
        > Mieliśmy nadzieje, że zachowania z polskich stadionów
        piłkarskich nie przeniosą
        >
        > się na szkocznie, ale stało się. Dobrze, że na
        skoczniach nie ma krzesełek, bo
        > one też poleciałyby w Hannawalda. Ciekawe jakie będą
        komentarze na temat
        > polskich "kibiców" w prasie niemiekiej? Nie dziwćie
        się, jak nazwą nas krajem
        > chamów - zasłużyliśmy!
        Wstydz sie dslej!
      • Gość: jw Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.acn.waw.pl 15.03.02, 23:07
        to przestań nim być
        • Gość: młody Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.03.02, 15:09
          Przeczytałem artykuł"Wstyd że jestem Polakiem".Myśle ze kibice w Harahovie
          zachowali się nie gorzej niż Hanavald,po co prowokował,wiedział ze to sie tak
          skończy.Hanavald to przykład frajera i szwaba który nie umie
          przegrywać!Dlaczego wiekszość polskich kibiców lubi Smitcha?ponieważ jest
          kulturalny i nigdy ich nieprowokował.A co do autora tematu to myśle ze jezeli
          nie podoba ci się zycie w Polsce i postawa Polaków to nikt ciętu nietrzyma jędz
          do Szwabów i tam mów jacy to Niemcy piękni!
          • Gość: Bic Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 15:24
            Gość portalu: młody napisał(a):

> Przeczytałem artykuł"Wstyd że jestem Polakiem".Myśle ze kibice w Har?ahovie
            > zachowali się nie gorzej niż Hanavald,po co prowokował,wiedział ze to sie tak
            > skończy.Hanavald to przykład frajera i szwaba który nie umie
            > przegrywać!Dlaczego wiekszość polskich kibiców lubi (Smitcha?)ponieważ jest
            > kulturalny i nigdy ich nie?prowokował.A co do autora tematu to myśle ze jezeli
            > nie podoba ci się zycie w Polsce i postawa Polaków to nikt cię?tu nietrzyma ję??
            dz
            >
            > do Szwabów i tam mów jacy to Niemcy piękni!
            > Młody człowieku, ciekawe ile błędów gramatycznych można popełnić w tak krótkim
            > tekście? Najpierw naucz się pisowni ojczystego języka, a potem zajmuj stanowisko
            > czy ktoś ma wyjechać z kraju np. do Niemiec. Powodzenia w nauce gramatyki.
            > ( pies ogrodnika? )

• Gość: SadE Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: 192.168.10.* 16.03.02, 21:31
              Sven prowokował!/?/Ammann również...Dlaczego Niemcy,
              kojarzący nam się m.in.z parówkami i piwem,nie
              obrzucili naszego "orła" za jego wspaniałą telewizyjną
              reklamówkę?Za te jego wypowiedzi,że naród cieszył
              się,gdy ich idol przegrał ze Szwajcarem?!Używają,
              niektórzy z dyskutantów, górnolotnych,patriotycznych
              słów,często niestety, pisanych z prostymi, aż wstyd,
              błędami nie widząc jednocześnie,iż ci ...kibice
              obrażają ich,bo ryczą,gwiżdą i rzucają wymachując naszą
              :BIAŁO-CZERWONĄ !Jeśli "to" mamy ponieść do Europy
              to...Jej współczucie,a Nam naprawdę wstyd.Wielki
              wstyd!-Wszak "Polska ojczyzną narodów".
              • kurfa_szwab Re: Wstyd, że jestem Polakiem... 16.03.02, 21:45
                Gość portalu: SadE napisał(a):

> Sven prowokował!/?/Ammann również...Dlaczego Niemcy,
                > kojarzący nam się m.in.z parówkami i piwem,nie
                > obrzucili naszego "orła" za jego wspaniałą telewizyjną
                > reklamówkę?Za te jego wypowiedzi,że naród cieszył
                > się,gdy ich idol przegrał ze Szwajcarem?!Używają,
                > niektórzy z dyskutantów, górnolotnych,patriotycznych
                > słów,często niestety, pisanych z prostymi, aż wstyd,
                > błędami nie widząc jednocześnie,iż ci ...kibice
                > obrażają ich,bo ryczą,gwiżdą i rzucają wymachując naszą
                > :BIAŁO-CZERWONĄ !Jeśli "to" mamy ponieść do Europy
                > to...Jej współczucie,a Nam naprawdę wstyd.Wielki
                > wstyd!-Wszak "Polska ojczyzną narodów".

Ku...wa jaki ty naiwny i sie czepiasz.
                Nie wiesz, ze w Zakopanym nie gwizdalo wiecej niz "2,5%" tylko ku.... wa
                mikrofony byly takie, ze wyglondalo jakby gwizdalo 100 000 (bo niemieckie byly) a
                reszta brawo bila a niemcy pozniej zmyslali ze Polacy gwizdali?????????????
                Nie wiesz, ze w Harrachowie to to troche sniegu mialo charakter staropolskiego
                przywitania???
                Nie wiesz ze starozytni slowianie terz obrzucali goscia chlebem i solom.. czy cos
                w tym rodzaju????
                Nie wiesz ze Niemiec chcial zabic nozem Monike Seles a inny Niemiec o nazwisku
                Zawadzki zabil policjanta we Francji?????

Ku...wa my Polacy to kulturka i sie tego fogole ku... wa odwal.

• Gość: SadE Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: 192.168.10.* 16.03.02, 21:50
                  ot i przykład PRAWDZIWEGO,KULTURALNEGO...POLAKA!
                  Trzymaj tak dalej
                  • kurfa_szwab Re: Wstyd, że jestem Polakiem... 16.03.02, 21:53
                    Gość portalu: SadE napisał(a):

> ot i przykład PRAWDZIWEGO,KULTURALNEGO...POLAKA!
                    > Trzymaj tak dalej

A co... ku...wa.. a jak... a nie mowilem?
                • Gość: warzywo Oj, pastusze to gadanie IP: 172.20.4.* 18.03.02, 10:44
                  Bez sensu ta debata i jezyk pastuszy, zaprawde. Przeciez to widac golym okiem,
                  ze sie ten tam kraj nad wistula rozklada, jak miecho nieswieze. Ze paru
                  balwanow obczucilo kogos czyms, no jak sie dziwic, co ci ludzie w tym kraju
                  maja robic, pracy nie ma, to sie ludzie czym innym zajmuja. Starzy jezdzili na
                  papieza, teraz sie jezdzi na Malysza. Przynajmniej ta zmiana na plus. A panstwo
                  w wode inwestuje i narod rozpija, budzet latac trzeba, wiec to patriotycznie
                  sie uchlac, zeby na szkole, albo sluzbe zdrowia, co to ludzi zamiast ratowac,
                  usmierca, bylo. Interes sie kreci, ktos tam kaske trzepie na glupocie. Czego
                  sie miedzy blokami ci ludzie maja uczyc, gdzie w polsce teatr w malym miescie,
                  gdzie kino, jak matka kasy na bilet nie ma, bo jej na zarcie dla dzieciakow nie
                  starczy. Gdzie jakas sala sportowa, zeby sie ludzie szacunku dla przeciwnika
                  mieli uczyc, przed blokiem na betonie, jak sie kawalek znajdzie to z kolesiami
                  pograc po jaraniu mozna. No to dzieciaki na na malym handelku cos tam sobie
                  dorabiaja, mama nie pomaga, to se trzeba radzic, szlachetne. Jak te dzieciaki
                  ksiazki maja kupowac, albo plyty, jak na to zwyczajnie nie stac i to fakt,
                  kazdy o tym wie, ze sie spoleczenstwo umyslnie uposledza, no to wygodne dla
                  mocarzy, a i kosciol na naiwnosci interes kreci. Tak sie zyje, standard, gdzie
                  jakis stadion normalny, zeby czlowiek, jak juz chce sport ogladac, mogl sobie
                  kulturalnie z rodzina w zawodach uczestniczyc jakichs, wiedzac, ze jest
                  bezpieczny. No nie ma tego i dlugo nie bedzie, gdzie sie szacunku uczyc w
                  panstwie, gdzie mozgi przeprane przez kosciol, a ten z pewnoscia przykladem
                  milosci nie jest, biskupi ludzi gwalca. No i tak jest, ja wiem, czy to trzeci
                  swiat, ta polska? Na zachodzie polaczkow fakt, tak widza, ale na szczescie malo
                  tych obcych tam bywa, bo by zdanie zmienili. Bo by zauwazyli, ze mentalnie
                  narod daleko jeszcze w sredniowieczu, trzeci swiat to przyszlosc, do jakiej tam
                  jeszcze daleko. Rasizm to katastrofa, przykre, tyle ze to jakby wszystko siedzi
                  glebiej w strukturach tego panstwa, ktore nie ma srodkow, zeby cos zmienic
                  (skadinad glupota narodu wygodna, bo jakby ludzie naprawde zaczeli myslec
                  zdrowo, jak niegodne warunki im ten kraj "oferuje", to by sie Argentyna zaczelo
                  co najmniej). No to kolesie po chamsku pod jakas skocznia zawsze nienawisc, ze
                  cos sie komus udaje, wyladowac moga. Bo w polsce trudno sie wybic, nawet juz
                  sie papieza kariery nie zrobi, bo sie juz jeden na te fuche wstrzelil. Tyle, to
                  oczywiste, po co w ogole o tym pisac. Te sniezki to tylko czubeczek gangreny,
                  ktora toczy ten kraj.
                  • Gość: owoc Re: Oj, pastusze to gadanie IP: *.pl 18.03.02, 12:10
                    czemu tak jedziesz na Kościół? czy już ci tak komusze wychowanie doskwiera że
                    belki w oku swoim nie widzisz?....swoją drogą z częścią postu się zgadzam
                    ...tylko czemu nie widzisz kto naprawdę ten kraj doprowadza do degrengolady
                    moralnej????
                    • Gość: warzywo Re: Oj, pastusze to gadanie IP: 172.20.4.* 18.03.02, 13:56
                      nie napisalem nic, co by z rzeczywistoscia klocilo sie w sposob mogacy stanowic
                      podstawe zarzutow, zadne "jechanie" na kosciol, pare faktow jedynie dla
                      precyzji syntezy; wychowanie-komusze jesli chodzi o szkole, a to naprawde nie
                      wszystko, wystarczy myslec troche, to sie czlowiek i przeciw temu mentalnie
                      zaszczepi;ciao
      • Gość: VDI Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: 62.233.190.* 16.03.02, 22:50
        Kurwa... a Niemcy nie powinni się wstydzić do końca swego życia za
        wypowiedzenie wojny, zabicie (wymordowanie) tylu Polaków, Żydów... A tu kurwa
        jakiś pierdolony idiota pisze, że wstydzi się byc Polakiem tylko dlatego, że
        jacyś ludzie obrzucili Hannwalda śnieżkami i puszkami. To jest nie poważne i
        pojebane, Anglicy burdy na stadionach, Holendrzy... i chuj wie co jeszcze. Ja
        nie wstydze sie, że jestem Polakiem tylko tego, że takie cioty w Polsce
        mieszkają i jeszcze zabierają sławo !!
        • kurfa_szwab Re: Wstyd, że jestem Polakiem... 16.03.02, 23:34
          Gość portalu: VDI napisał(a):

> Kurwa... a Niemcy nie powinni się wstydzić do końca swego życia za
          > wypowiedzenie wojny, zabicie (wymordowanie) tylu Polaków, Żydów... A tu kurwa
          > jakiś pierdolony idiota pisze, że wstydzi się byc Polakiem tylko dlatego, że
          > jacyś ludzie obrzucili Hannwalda śnieżkami i puszkami. To jest nie poważne i
          > pojebane, Anglicy burdy na stadionach, Holendrzy... i chuj wie co jeszcze. Ja
          > nie wstydze sie, że jestem Polakiem tylko tego, że takie cioty w Polsce
          > mieszkają i jeszcze zabierają sławo !!

Wlasnie kurfa terz tak kurfa mowiem!!!
          Za to co ci niemcy nam porobili (tesz pod Grunwaldem) mamy prawo karzdego niemca
          z osobna obrzucac kulami snieznymi i puszkami i to kurfa bez obciachu i kurfa
          karzdego dnia!!!
          I ich dzieci i kurfa fnuki tesz!!!

• Gość: owoc Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.pl 18.03.02, 12:12
            więcej "kurwa", KURWA!!!
      • cichykojot Re: Wstyd, że jestem Polakiem... 23.03.02, 14:31
        to wcale nie wstyd, bo on sprowokował kibiców i o tym też się powinno
        powiedzieć.
        • Gość: Patriota Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 14:41
          cichykojot napisał(a):

> to wcale nie wstyd, bo on sprowokował kibiców i o tym też się powinno
          > powiedzieć.

Koniecznie trzeba! Sprowokowal ich swoim wygladem i uwaga o samogonie, za co
          zostal wygwizdany tydzien wczesniej, zanim to powiedzial. I dobrze mu tak.

• Gość: Zdzich Re: Wstyd, że jestem Polakiem... IP: *.pl 23.03.02, 18:40
        Zgadzam się, że zachowanie polskich ,,kibiców" w Harachowie było skandaliczne.
        Mi także było bardzo wstyd za tych ludzi. Jednak stwierdzenir, żę wszyt Ci
        jest, że jesteś Polakiem jest mocno przesadzone. Pozdrawam Zdzich!
      • Gość: socoow już koniec IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 24.03.02, 14:15
        Cieszę się, że już koniec sezonu, że Małysz zdobył Puchar Świata, że Hannawald
        już więcej nie dostał, że mamy dwa medale olimpijske, że jesteśmy dziewiątą
        drużyną świata w skokach naraciarskich...
        Życzę wszystkim nie tylko z okazji końca sezonu, ale też z okazji Wielkanocy
        aby przyszły sezon był... lepszy
      • Gość: ewa CO DO WSTYDU IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:11
        NIE WSTYDŻMY SĘ OJCZYZNY!
        TO JEST NASZ KRAJ ZDOBUTY KRWIĄ I BLIZNĄ
        JESTEŚMY PO PROSTU POLAKAMI A KTOŚ KTO MÓWI ŻE MU WSTYD ŻE JEST POLAKIEM TO
        NIE JEST POLAK TYLKO ZDRAJCA!!!!!I JUDASZEM
        • Gość: burbon Re: CO DO WSTYDU IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.02, 22:59
          Polacy sa narodem Wybranym /do czego?/niestety wychowanym w wiekszosci na
          filmach typu 4-pancerni i pies czy kpt kloss i nie dziwmy sie
          zachowaniu "kibicow" potrzeba wielu lat aby dojsc do Europy -ale czego wymagamy
          od prostych ludzi skoro wielu politykow zachwuje sie gorzej w Sejmie
          np.Samoobrona /dobra nazwa!!! ha ha ha / bo prostacko , brakuje nam niestety
          jeszcze duuuuuzo , uczmy sie od innych , ale dobrych rzeczy moze bedziemy za
          100 lat narodem wybranym??
          • Gość: Bic Re: CO DO WSTYDU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 23:36
            To co napisałeś jest przykre, ale niestety prawdziwe.
      • Gość: zubek Re: Prawdziwy Polak, niestety... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 15:43
        Niestety to przerażająca mnie co raz bardziej prawda. Wstyd mi za siebie, i za
        moich rodaków.Jesteśmy krajem lepperów i ksenofobicznych idiotów,i jeśli by
        ktoś dawał bilety na księżyc to bym się tam z chęcią wyniósł.-re/pierwsza
        odpowiedź
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka