ww1916 09.06.04, 13:26 Kiedy ostatnio bramkarz zdobył gola w naszej lidze? To na kanwie wczorajszej bramki Boruca. Nie chodzi o samobója... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fle_xx Re: Pytanie 09.06.04, 17:48 Czy nie był to czasem Sergiej Szypowski, w barwach Hutnika Kraków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sword Re: Pytanie IP: 212.244.108.* 09.06.04, 18:01 zapewne jeszcze w międzywojniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:04 Przypadkiem Jojko kiedys nie strzelil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Pytanie IP: *.crowley.pl 09.06.04, 19:08 Jojko strzelił na 100 procent, ale to był samobój. A czy strzelił przypadkiem czy nie to do dziś trwają dyskusje;) Chodzi mi po głowie Piotr Lech ale chyba też nie on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 19:43 Tak tak samoboja pamietam ale tak mi sie cos wydaje ze on kiedys karnego strzelil. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... 09.06.04, 21:22 Która mi własnie wpadła do głowy. Jak się nazywa bramkarz który nigdy nie miał okazji bronić bramki swojego klubu (ówczesnego) w ekstraklasie, mimo że w niej zadebiutował? Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... 09.06.04, 21:23 fle_xx napisał: > Która mi własnie wpadła do głowy. Jak się nazywa bramkarz który nigdy nie miał > okazji bronić bramki swojego klubu (ówczesnego) w ekstraklasie, mimo że w niej > zadebiutował? Polskiej oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:51 Kurde... cos mi swita jakis rezerwowy bramkarz ktory zagral w polu, ale nie moge sobie przypomniec. Moze podpowiedz - czy to bylo jakos niedawno (powiedzmy w ostatniej pieciolatce)? Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... 09.06.04, 22:02 Gość portalu: Bonhart napisał(a): > Kurde... cos mi swita jakis rezerwowy bramkarz ktory zagral w polu, ale nie > moge sobie przypomniec. Moze podpowiedz - czy to bylo jakos niedawno (powiedzmy > > w ostatniej pieciolatce)? Było to w ostatniej pięciolatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 12:26 Czy to nie byl ktorys z bramkarzy Gieksy? Oni mieli kiedys zajebiscie krotka lawke rezerwowych... Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... 10.06.04, 19:18 fle_xx napisał: > Gość portalu: Bonhart napisał(a): > > > Kurde... cos mi swita jakis rezerwowy bramkarz ktory zagral w polu, ale ni > e > > moge sobie przypomniec. Moze podpowiedz - czy to bylo jakos niedawno > (powiedzmy > > > > w ostatniej pieciolatce)? > Było to w ostatniej pięciolatce. > > To byl chyba rezerwowy bramkarz Pogoni (nazwisko o ile pamietam na L) w meczu z Wisla. Pogon przyjechala bodajze z dwoma rezerwowymi (w tym ow bramkarz) i musial wejsc z powodu kontuzji kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Tak 10.06.04, 22:11 > To byl chyba rezerwowy bramkarz Pogoni (nazwisko o ile pamietam na L) w meczu z > Wisla. Pogon przyjechala bodajze z dwoma rezerwowymi (w tym ow bramkarz) i > musial wejsc z powodu kontuzji kolegi. > Prawidłowa odpowiedz. Był to Marcin Lenczewski, obecnie grający w którejś Niemieckiej Regionaleliga, który musiał z koniecznosci zastąpić Damira Maretića w 87 Minucie meczu z Wisłą w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gery Młynarczyk '77 IP: *.chello.pl 10.06.04, 21:46 Młynarczyk w 1977 w meczu Odra Opole- Widzew, trochę wcześniej Tomaszewski w 1973 w meczu ŁKS- Odra Opole. Nie ma jak dobra pamięć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś