Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    09.06.04, 13:26
    Kiedy ostatnio bramkarz zdobył gola w naszej lidze?
    To na kanwie wczorajszej bramki Boruca.
    Nie chodzi o samobója...
    Obserwuj wątek
      • fle_xx Re: Pytanie 09.06.04, 17:48
        Czy nie był to czasem Sergiej Szypowski, w barwach Hutnika Kraków?
      • Gość: Sword Re: Pytanie IP: 212.244.108.* 09.06.04, 18:01
        zapewne jeszcze w międzywojniu :)
      • Gość: Razorfan Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:04
        Przypadkiem Jojko kiedys nie strzelil?
        • Gość: mal Re: Pytanie IP: *.crowley.pl 09.06.04, 19:08
          Jojko strzelił na 100 procent, ale to był samobój. A czy strzelił przypadkiem czy nie to do dziś trwają dyskusje;)
          Chodzi mi po głowie Piotr Lech ale chyba też nie on
          • Gość: Razorfan Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 19:43
            Tak tak samoboja pamietam ale tak mi sie cos wydaje ze on kiedys karnego
            strzelil.
      • fle_xx A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... 09.06.04, 21:22
        Która mi własnie wpadła do głowy. Jak się nazywa bramkarz który nigdy nie miał
        okazji bronić bramki swojego klubu (ówczesnego) w ekstraklasie, mimo że w niej
        zadebiutował?
        • fle_xx Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... 09.06.04, 21:23
          fle_xx napisał:

> Która mi własnie wpadła do głowy. Jak się nazywa bramkarz który nigdy nie
          miał
          > okazji bronić bramki swojego klubu (ówczesnego) w ekstraklasie, mimo że w
          niej
          > zadebiutował?

Polskiej oczywiście
          • Gość: Bonhart Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:51
            Kurde... cos mi swita jakis rezerwowy bramkarz ktory zagral w polu, ale nie
            moge sobie przypomniec. Moze podpowiedz - czy to bylo jakos niedawno (powiedzmy
            w ostatniej pieciolatce)?
            • fle_xx Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... 09.06.04, 22:02
              Gość portalu: Bonhart napisał(a):

> Kurde... cos mi swita jakis rezerwowy bramkarz ktory zagral w polu, ale nie
              > moge sobie przypomniec. Moze podpowiedz - czy to bylo jakos niedawno
              (powiedzmy
              >
              > w ostatniej pieciolatce)?
              Było to w ostatniej pięciolatce.
              • Gość: Bonhart Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 12:26
                Czy to nie byl ktorys z bramkarzy Gieksy? Oni mieli kiedys zajebiscie krotka
                lawke rezerwowych...
              • otreb Re: A ja mam przy okazji zagadke jeszcze... 10.06.04, 19:18
                fle_xx napisał:

> Gość portalu: Bonhart napisał(a):
                >
                > > Kurde... cos mi swita jakis rezerwowy bramkarz ktory zagral w polu, ale ni
                > e
                > > moge sobie przypomniec. Moze podpowiedz - czy to bylo jakos niedawno
                > (powiedzmy
                > >
                > > w ostatniej pieciolatce)?
                > Było to w ostatniej pięciolatce.
                >
                >
                To byl chyba rezerwowy bramkarz Pogoni (nazwisko o ile pamietam na L) w meczu z
                Wisla. Pogon przyjechala bodajze z dwoma rezerwowymi (w tym ow bramkarz) i
                musial wejsc z powodu kontuzji kolegi.
                • fle_xx Tak 10.06.04, 22:11
                  > To byl chyba rezerwowy bramkarz Pogoni (nazwisko o ile pamietam na L) w meczu
                  z
                  > Wisla. Pogon przyjechala bodajze z dwoma rezerwowymi (w tym ow bramkarz) i
                  > musial wejsc z powodu kontuzji kolegi.
                  >
                  Prawidłowa odpowiedz. Był to Marcin Lenczewski, obecnie grający w którejś
                  Niemieckiej Regionaleliga, który musiał z koniecznosci zastąpić Damira Maretića
                  w 87 Minucie meczu z Wisłą w Krakowie.
                  • fle_xx Mareticia oczywiscie (n/t) 10.06.04, 22:53

• Gość: gery Młynarczyk '77 IP: *.chello.pl 10.06.04, 21:46
        Młynarczyk w 1977 w meczu Odra Opole- Widzew, trochę wcześniej Tomaszewski w
        1973 w meczu ŁKS- Odra Opole. Nie ma jak dobra pamięć ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka