Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GRATULACJE, SVEN !!!

IP: *.pronet.lublin.pl 10.03.02, 12:48
    No i mamy Mistrza Świata w lotach - Sven wygrał nie tylko z czterdziestoma
    dziewięcioma innymi skoczkami, ale przede wszystkim z 40-50 tysiącami wrogo
    nastawionej publiki...

GRATULACJE SVEN, należał Ci się ten tytuł - po prostu byłes najlepszy.

A my pozostaniemy ze swoimi zaściankowymi kompleksami i za rok w Zakopanem
    bedziemy gwizdać trzy razy głosniej (o ile ktoś bedzie jeszcze w przyszłym roku
    takim idiotą, aby przyznać Polsce organizację zawodów Pucharu Świata...)
    Obserwuj wątek
      • Gość: macias Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 12:56
        Wytlumacz mi tylko jedno: po co manifestujesz SWOJE kompleksy?

Owszem, obrzucanie czymkolwiek jest przejawem chamstwa. I co teraz?
        Wszystkich, ktorzy gwizdza, bucza czy krzycza na Wspanialego Svena odsadzisz od
        czci i wiary? Juz zapomniales, jaka z niego swinia (zwykla ludzka swinia - po
        prostu i nie zmieni tego zaden incydent wymierzony przeciw niemu)?

Nie mam zamiaru utozsamiac sie z bydlem, ktore zbyt doslownie wzielo do siebie
        niechec do Hannawalda. Nie mam tez zamiaru holubic go za to, ze obrzucano go
        sniegiem, bo to nic nie zmienia. Nie zmienia w tym, ze za wszelka cene probuje
        nas obrazic (ze mu sie nie udaje, to inna sprawa), posluguje sie steerotypami, ze
        jego "szefowie" byli tworcami jednego z najbardziej smierdzacych POTENCJALNYCH
        (ale niewykrytych) skandali dopingowych, ze jest po prostu glupkiem...

Chetnie na niego pobucze, a chamem i zakompleksionym, zasciankowym Polaczkiem nie
        jestem.
        • Gość: tomek Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 12:59
          > czci i wiary? Juz zapomniales, jaka z niego swinia (zwykla ludzka swinia - po
          > prostu i nie zmieni tego zaden incydent wymierzony przeciw niemu)?

> sniegiem, bo to nic nie zmienia. Nie zmienia w tym, ze za wszelka cene probuje
          > nas obrazic (ze mu sie nie udaje, to inna sprawa), posluguje sie steerotypami,

? chyba nie jestem w temacie, moglbys cos o tym wiecej powiedziec/napisac?

dzieki.

tomek
          • Gość: macias Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 13:09
            Ooo... duzo by pisac.
            Poczytaj wiadomosci z ostatnich dni (tygodni), komentarze, itd.

Zwracaj szczegolna uwage na wypowiedzi p.Hessa i p.Hannawalda.
            Naprawde nic nie slyszales?

Jesli nie, to wiedz, ze m.in. wywodzisz sie z narodu pijakow, ktorych jedynymi
            bohaterami sa Papiez, Walesa i Malysz, ze najprawdopodobniej uchlejesz sie
            samogonem na nastepnym Pucharze Swiata, ze jestes glupkiem, ktory nabiera sie
            na sportowe "sztuczki", itd. :)
            • Gość: ;-) Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 13:16
              Gość portalu: macias napisał(a):

> Ooo... duzo by pisac.
              > Poczytaj wiadomosci z ostatnich dni (tygodni), komentarze, itd.
              >
              > Zwracaj szczegolna uwage na wypowiedzi p.Hessa i p.Hannawalda.
              > Naprawde nic nie slyszales?
              >
              > Jesli nie, to wiedz, ze m.in. wywodzisz sie z narodu pijakow, ktorych jedynymi
              > bohaterami sa Papiez, Walesa i Malysz, ze najprawdopodobniej uchlejesz sie
              > samogonem na nastepnym Pucharze Swiata, ze jestes glupkiem, ktory nabiera sie
              > na sportowe "sztuczki", itd. :)

nie slyszales co powiedzial wczoraj malysz - o pijanych Polakach?

• Gość: macias Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 13:19
                Slyszalem - czy to zmienia fakt, ze Hannawald jest swinia i prostackim
                prowokatorem? Bede na niego buczal... buuuuuuu! :)
            • Gość: tomek Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 15:00
              ostatnio bylem troche zabiegany,
              poprzegladam stare wiadomosci.
              dzieki.

tomek
        • boogienights Re: GRATULACJE, SVEN !!! 10.03.02, 13:21
          Jestes, widac to po twojej interpunkcji i zalosnych sofizmatach. Filozofia z obozu pod ogolna nazwa "nie jestem antysemita, ALE..." (zapewne nie zrozumiesz, o co chodzi - *nie* o antysemityzm, ale o szablonowy belkot, ktorego model najczesciej stosuja wlasnie antysemici).
        • Gość: Pietrek Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.pronet.lublin.pl 11.03.02, 01:05
          Wiesz jaki jest teraz MÓJ kompleks ? Otóż taki, że mój kraj reprezentowała w
          Harachovie grupa chamów, prostaków i idiotów, którzy dla porażek Małysza
          szukaja sobie łatwych usprawiedliwień i wyżywają się na tych, którzy od Adama
          są lepsi...
          Ciekawe, że gałę dostał też Ammann... Też sie cieszył niewłasciwie ?

Często przewijał sie w forum wątek wstydu, że jest się Polakiem;
          Ja jestem dumny z tego, że nim jestem, wstydze się natomiast, że są nimi
          również ci, którzy urządzili spektakl chamstwa w Harachovie.
          • Gość: macias Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 08:53
            Gość portalu: Pietrek napisał(a):

> Ciekawe, że gałę dostał też Ammann... Też sie cieszył niewłasciwie ?

A kto Ci powiedzial, ze Amman? Moze telewizja albo sam Amman?
            Widziales to? Widziales go po konkursie? Mial podbite oko, jak krzycza wszyscy
            wokol? Nie - ktos (SuperExpress?) postanowil zrobic sensacje i rozbudowac watek
            chamskich (bo byly chamskie) kulek snieznych, a Ty w to wierzysz...

> Często przewijał sie w forum wątek wstydu, że jest się Polakiem;
            > Ja jestem dumny z tego, że nim jestem, wstydze się natomiast, że są nimi
            > również ci, którzy urządzili spektakl chamstwa w Harachovie.

I Ty sie tego wstydzisz?
            Nie rozumiem ani Ciebie, ani tych, ktorzy wstydza sie swojej polskiej
            narodowosci. Wstydzic, kochany, to sie mozna czynow, za ktore jest sie samemu
            odpowiedzialnym.

A czy Ty jestes odpowiedzialny za to, ze obok Ciebie w tym kraju zyje rowniez
            stado bydla mieniace sie... tfu!... kibicami?
            • andredpg Re: GRATULACJE, SVEN !!! 11.03.02, 21:13
              Ale jestes kiepski. Bredzisz takie głupoty mAciuś że aż niedobrze sie robi. Nie
              podniecaj się tak!! Tak trudno się z tym pogodzić że polacy zachowali się jak
              kretyni? Niestety, taka prawda. Tutaj trzeba się zgodzić. Ale to w cale nie
              oznacza że jesteśmy od kogokolwiek gorsi.
              Zreszta nie ma się czym podniecać, to tylko skoki narciarskie, a nie niewiadomo
              co. Wyluzuj.
              • Gość: macias Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 22:26
                Podniecac?

Jedyna osoba, ktora sie tu podnieca jestes Ty na sile probujac podkreslic, ze
                piszesz mOje iMie z mAlej lItery... Pozdrawiam Cie - naprawde dobry patent...

To, ze nazywam kogos swinia nie jest podniecaniem sie, tylko wyglaszaniem
                wlasnych opinii. Ale skoro dla Ciebie kazdy powinien siedziec cicho i - bron
                Boze! - nie miec wlasnego zdania, to pozdrawiam Cie po raz drugi.
        • Gość: Svenka Świnia? Jaka świnia? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 12:02
          Zaraz zaraz... "jaka z niego świnia..."? No jaka? Bo ja zapomniałam. Albo
          inaczej, niegdy nie wiedziałam. Masz na myśli samogon? Ojoj... to mamy chyba
          nową świnię, bo pewien skoczek skomentował zachowanie kibiców "...może za dużo
          wypili...". Nie wiem, czy wiesz kto, ale radzę sprawdzić.
          • Gość: macias Re: Świnia? Jaka świnia? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 22:28
            Nie wiem, czy wiesz Svenka (czy zauwazylas to w swojej przesympatii do
            Hannawalda i milosci, ktora zaslepia Twoj umysl), ale Adas (bo to Adam Malysz
            wlasnie powiedzial) w ten sposob ironicznie skwitowal usilne obrazy niejakiego
            Svena - niemieckiego skoczka narciarskiego.
      • hihihihi Re: GRATULACJE, SVEN !!! 10.03.02, 14:27
        Byl rzeczywiscie niesamowity. Nie dal sie zastraszyc ani zniechecic tej
        bezmyslnej, tchorzliwej tluszczy, ktora znow wystawila wizytowke Polsce.
        • Gość: MON Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: 217.153.10.* 10.03.02, 15:12
          hihihihi napisał(a):

> Byl rzeczywiscie niesamowity. Nie dal sie zastraszyc ani zniechecic tej
          > bezmyslnej, tchorzliwej tluszczy, ktora znow wystawila wizytowke Polsce.

I co z tego wiekszosc Polakow i tak uwaza ze jest swinia (patrz wyzej) i na
          pewno był na prochach....
          Takich ''patriotow" na pewno Malysz ani najlepszy skok nie przekona.Przeciez oni
          nie po to jada zeby skoki ogładac tylko zeby sie upic i ulac nieco adrenaliny.
      • Gość: lapka Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.chello.pl 10.03.02, 15:12
        Czy Wy wszyscy nie widzicie ,że jest to specjalnie dobrana prowokacja ze
        strony niemców każdy gest każda wypowiedz.Nie widzicie podobieństw w
        gestykulacji ich trenera i Hannawalda?Potem są już tylko żalosne wypowiedzi
        typu: jacy polacy są chamy i pijaki.
        • hihihihi Re: GRATULACJE, SVEN !!! 10.03.02, 15:22
          Gość portalu: lapka napisał(a):

> Czy Wy wszyscy nie widzicie ,że jest to specjalnie dobrana prowokacja ze
          > strony niemców każdy gest każda wypowiedz.Nie widzicie podobieństw w
          > gestykulacji ich trenera i Hannawalda?Potem są już tylko żalosne wypowiedzi
          > typu: jacy polacy są chamy i pijaki.

Uhmmm... to tak... wreszcie otwarlas mi oczy! Jacy ci Nimcy wyrachowani..
          nieslychane. Amy znow sie dajemy nabierac. Ciekawe dlaczego...

• Gość: Pietrek Re: GRATULACJE, SVEN !!! IP: *.pronet.lublin.pl 11.03.02, 00:40
          Gość portalu: lapka napisał(a):

> Czy Wy wszyscy nie widzicie ,że jest to specjalnie dobrana prowokacja ze
          > strony niemców każdy gest każda wypowiedz.Nie widzicie podobieństw w
          > gestykulacji ich trenera i Hannawalda?Potem są już tylko żalosne wypowiedzi
          > typu: jacy polacy są chamy i pijaki.

Rzeczywiście kultura osobista i trzeźwość naszego narodu to cechy u NAS dominujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka