Gość: Crotalus IP: *.pl 10.03.02, 20:18 Napisali w niemieckiej prasie: Najdziwniejsze: nasz Martin Schmitt (powiedział: Czuję się tu jak w domu) jest fetowany przez kibiców jak Małysz". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sven Re: Śmieszne IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 20:22 bo mu i nie moze zagrozic...cienko skacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Śmieszne IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.03.02, 21:03 Ostatnio w Lahti wygrał z Małyszem, teraz był drugi. Nie może zagrozić? Lecz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Śmieszne IP: *.pl 10.03.02, 21:04 Faktycznie cienko skacze - hihihi. Zajął w końcu "DOPIERO" drugie miejsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
hihihihi Re: Śmieszne 10.03.02, 21:08 Gość portalu: Mi napisał(a): > Faktycznie cienko skacze - hihihi. Zajął w końcu "DOPIERO" drugie miejsce!! Ale to nie on "zdetronizowal" Adama i jak by nie bylo - mimo, ze dobry - nie jest najlepszy, bo ten moze byc tylko jeden. I za to Hanniego beda w Polsce nienawidziec jeszcze dzieci naszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Śmieszne IP: *.pl 10.03.02, 21:06 Faktycznie "cienko skacze"!! hihihi... W końcu zajął "DOPIERO" drugie miejsce!! Zastanów się co piszesz człowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś