Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak zawze 4-3-3-3

IP: 157.27.176.* 04.04.12, 12:56
    To bylo do przewidzenia ze barca wygra nie rozumiecie ze chocby grali w 9 i mieki slaby dzien to i tak sedziowie ich popchna tak jest od zawsze co roku czy to arsenal skrzywdzili chelsea czy real coz z tego ze np.Real gra lepiej od barcelony jak nawet przy slabym dniu barcy to zamalo bo zawsze sedziowie sa po stronie barcelony i to sie nie da podwazyc kazdy to wie zreszta jest tyle dowod nie do podwazenia z meczy LM na youtube i ogolnie ze juz teraz moge postawic wszystkie pieniadze nabarcelone 10000zł w ciemno bo wiem ze wejda do finalu...ja glupi czemu tak od poczatku nie robilem >??? bylbym milionerem
    Obserwuj wątek
      • Gość: lol Re: Jak zawze 4-3-3-3 IP: *.aster.pl 04.04.12, 13:27
        zwalaj madridisto drukarzu
        • Gość: adam Re: Jak zawze 4-3-3-3 IP: 157.27.176.* 04.04.12, 14:00
          nie jestem ani fanem barcy ani realu jestem neutralny
      • Gość: Adamss Re: Jak zawze 4-3-3-3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 14:10
        Co tu dużo mówic, w pewnym sensie masz rację, gdyż niemal zawsze na Camp Nou sędzi przechyla szalę zwycięstwa na korzyść gospodarzy. zawsze stawiam na rywala barcelony i zawsze naiwnie wierzę w to, że sędzie są nie pomyli.
        Przypomnijcie sobie całkiem niedawny mecz FCB - Valencia. Dlaczego Valencia przegrała? bo sędzia dwukrotnie się pomylił
        Ostatnie mecze z realem - to samo
        wczoraj z milanem? - to samo

Dlaczego? nie wiem, może to przypadkem ale ile mozna faworyzować jeden klub? w końcu popularne ustawienie 4-3-3-3 nie wzięło się znikąd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka