Gość: Gracz IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.12, 19:53 Mistrzem będzie Oklahoma City Thunder. <br /> "Nothing less nothing more." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.slupsk.vectranet.pl 05.04.12, 15:21 Oklahoma City Thuunder wygra sezon Miami Heat będzie w Finale Chicago Bulls będzie w Finale Konferencji Wschodniej a w Konferencji Zachodniej San Antonio Spurs:piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.04.12, 18:21 San Antonio Spurs :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.12, 16:09 Myśle ze mistrzam będzie Miami Heat lub LAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keeper Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.router3.tygrys.net 05.04.12, 19:45 Popieram, jak narazie potrafią ograć każdego, ale też zdażały się wpadki, finał wschodu to chicago -miami, a zachodu to thunder-??? no właśnie bo pozostałe zespoły to będzie ruletka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magicc Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.12, 09:44 Ja myślę, że misia zdobędzie ktoś z Zachodu (San Antonio lub Oklahoma), ale i tak do końca będę kibicował Orlando MAAAAAAAAAGGGGGGGGIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCC:brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscio susi Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.cdma.centertel.pl 06.04.12, 09:49 atlanta hwaks zrobi niespodzianke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darnok Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.btk.net.pl 10.04.12, 10:58 Tylko Miami Heat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rencia Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 11:40 wiecie moze kiedy final NBA sie odbedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Mamba Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.komster.pl 14.08.12, 19:19 Ja myślę, że w mistrzem będzie ktoś z czwórki Heat, Spurs, Thunder, Lakers. Zapowiada się bardzo ciekawa rywalizacja na zachodzie :D będzie ostro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.12, 23:01 Ciężko powiedzieć gdyż w tym zesonie na zachodzie 3/4 drużyn prezentuje wtyrównany poziom. Oczywiście wyróżńia się LA Lakers i Oklahoma ale Ostrogi też powinny o coś zawalczyć. Na wschodzie mniej ciekawa sytuacja. Prawdopodobnie finał konferencji to Miami- Chicago. Ale poczekajmy bo jeszcze jest Boston, Phila, NY Knicks i oczywiście Brooklyn Nets. Oni ( Nets) są największą zagadką kolejnego sezonu. Mogą się okazać czarnym koniem albo kolejnym niewypałem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnnyBet konkurs na JohnnyBet IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.12, 12:55 Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w darmowej lidze typerów na portalu JohnnyBet. Udział w konkursie jest darmowy, w którym do wygrania są darmowe pieniądze. Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla graczy z Polski, posiadających aktywne konto u bukmachera Betsson. Konkurs polega na typowaniu aktualnych wydarzeń sportowych z oferty bukmacherskiej Betsson. Więcej szczegółów na temat konkursu, nagrodach, regulaminie, zapisach itp. pod linkiem: www.johnnybet.com/community/contests/25 Aby zapisać się do konkursu, na początek należy zarejestrować się na portalu www.johnnybet.com Zapraszamy wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.kal.pl 09.10.12, 11:20 Oklahoma jak zwykle się spali:p Moim zdaniem mistrza zdobędzie Philadelphia 76ers! Love Sixers:):-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienisa11 Re: Typ na mistrzostwo NBA. IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.12, 11:42 Widzieliście nową odsłonę PROBASKETU? www.probasket.sk - podoba się wam? Odpowiedz Link Zgłoś