Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ta liga to cyrk!

IP: 194.23.138.* 25.05.01, 09:42
    Jestem kibicem Pogoni od 1978 roku.Pierwszy mecz pamietam jak dzis z
    Szombierkami Bytom.Pogon wygrala 5:2.drugi mecz ktory dobrze pamietam to mecz
    decydujacy o spadku.Oczywiscie Pogon wygrala z Gornikem 4:1.wszystlie druzyny
    zagrozone spadkiem wygraly takze swoje mecz tego typu wynikami(cudowna
    niedziela!).Od 18 mieszkam Szwecji i co widze. Ustroj w Polsce sie zmienil ale
    liga nie.Pogon po marnym sezonie i dziwnych przegranych ma w dalszym ciagu
    szanse na mistrza polski i co robi...dostaje baty od Odry w tym samym czasie
    przegrywa legia,wisla ,polonia...Mam dosc polskiej ligi i przeplaconych gwizd
    ktore nie trafiaja do pustych bramek(mielcarski) Bojkotowac mecze i Canal +.
    Obserwuj wątek
      • Gość: KALETA ZE SZWECJI! IP: 194.23.138.* 25.05.01, 14:28
        Jestem kibicem Pogoni od 1978 roku.Pierwszy mecz pamietam jak dzis z
        Szombierkami Bytom.Pogon wygrala 5:2.drugi mecz ktory dobrze pamietam to mecz
        decydujacy o spadku.Oczywiscie Pogon wygrala z Gornikem 4:1.wszystlie druzyny
        zagrozone spadkiem wygraly takze swoje mecz tego typu wynikami(cudowna
        niedziela!).Od 18 mieszkam Szwecji i co widze. Ustroj w Polsce sie zmienil ale
        liga nie.Pogon po marnym sezonie i dziwnych przegranych ma w dalszym ciagu
        szanse na mistrza polski i co robi...dostaje baty od Odry w tym samym czasie
        przegrywa legia,wisla ,polonia...Mam dosc polskiej ligi i przeplaconych gwizd
        ktore nie trafiaja do pustych bramek(mielcarski) Bojkotowac mecze i Canal +.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka