Gość: Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 16:11 Osłabienia drużyny wrocławskiej stawiają Apator w komfortowej sytuacji. Mój typ 51-39 dla Apatora. P.S. Pozdrawiam wszystkich kibiców żużla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michutor Re: Obstawka Apator - Atlas 23.06.04, 16:20 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Osłabienia drużyny wrocławskiej stawiają Apator w komfortowej sytuacji. Mój > typ 51-39 dla Apatora. > > P.S. Pozdrawiam wszystkich kibiców żużla. 47-43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Obstawka Apator - Atlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 16:24 50:40 Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Obstawka Apator - Atlas 23.06.04, 19:25 jada teraz w weekend?? jak tam nasz Bajerek wyleczyl sie wkoncu?? napiszcie co sie ciekawego dzieje w Toruniu pozdrawiam p.s. i co to za sciema z tym Tarnowem byla?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Obstawka Apator - Atlas IP: 193.201.167.* 24.06.04, 08:16 50 - 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vratislavius Re: Obstawka Apator - Atlas IP: *.core.lanet.net.pl 24.06.04, 08:33 Wszystkim przedmówcom dziękuję za uznanie, które wyrażają prognozą nieznacznej tylko porażki Sparty. Niestety, jestem pesymistą: conajwyżej 55:35 (jak nie więcej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
michutor Re: Obstawka Apator - Atlas 28.06.04, 17:45 Gość portalu: vratislavius napisał(a): > Wszystkim przedmówcom dziękuję za uznanie, które wyrażają prognozą nieznacznej > tylko porażki Sparty. Niestety, jestem pesymistą: conajwyżej 55:35 (jak nie > więcej :-( ja wygralem, bylem najblizej choc to wcale nie cieszy wrockowi gratki a z czewa wtopka:-( Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Obstawka Apator - Atlas 29.06.04, 02:56 pozdrawiam kibiców obu drużyn! mecz zapewne będzie na styku i dostarczy wiele emocji. jako bydgoszczanin chciałbym oczywiście zwycięstwa polonii lecz przychylam się do wniosku, że minimalnie wygra apator, który ma więcej atutów w ręku. ale to mówi rozum. serce podpowiada: 47-43 dla naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vratislavius Re: Obstawka Apator - Atlas IP: *.core.lanet.net.pl 29.06.04, 14:24 Dzięki za sympatyczną wypowiedź tyle, że nieco spóźnioną - o jakieś dwa dni. Jeśli jeszcze nie wiesz, to informuję, że Apator wygrał 46:44, ale nasi protestują... Odpowiedz Link Zgłoś