Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ty durny Szpaku

IP: *.acn.waw.pl 23.06.04, 22:33
    Cały mecz pierdolisz o tym , ze przy zwyciestwie Łotyszy i tak ( przy remisie
    Niemiec) wchodzą Niemcy. A prze3cież Łotwa ma 1 punkt , przy zwycięstwie ma
    4 , a przeciez NIemcy 3!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Stefan Re: Ty durny Szpaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:46
        Tak, Szpaku idiota dał dziś znów popis:) A na początku przy podawaniu składów
        mówił że będzie grał Rozenkranc:D
        • riki.tiki.tak Re: Ty durny Szpaku 23.06.04, 22:51
          Szpakowski ma poważne problemy z nazwiskami. Schwajnsztanger (jaki -sztanger?),
          Żoakin (który dopiero po dwudziestu minutach cudownie zmienia się w Hoakina),
          RomeNdal, a dzisiaj był Mareszek vel Maraszek (na koszulce Mareš).
        • Gość: lolo Re: Ty durny Szpaku IP: *.u.mcnet.pl 23.06.04, 22:51
          z maresza zrobił maraszka :) z efenberga - efenbergera. zagrał też łukasz
          poborski.

• Gość: zapodaje dupom Poważnych kłopotów Szpaka cd. IP: *.chello.pl 23.06.04, 22:56
            A bramkarz Blazek a raczej odmiana jego nazwiska "dobra interwencja Blazeka"
            hehehe, co za pajac z tego idioty
      • Gość: gabrys Re: Ty durny Szpaku IP: *.torun.dialup.inetia.pl 24.06.04, 12:10
        STARY WIDAĆ OD RAZU ŻE JESTEŚ DURNIEM CZEPIASZ SIĘ DO SZPAKA A ON JEST W TEJ
        CHWILI NAJLEPSZYM KOMENTATOREM SPORTOWYM W KRAJU!JASINA I BOREK TO KIEPY OD
        KTÓRYCH JA MAM LEPSZĄ POLSZCZYZNĘ.ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ I DOPIERO POTEM
        ZABIERAJ GŁOS.
        • Gość: głos Re: Ty durny Szpaku IP: *.connector.net.pl 24.06.04, 18:25
          A raz Darek nazwał Zidane'a "Zinedane" :P
        • riki.tiki.tak Re: Ty durny Szpaku 25.06.04, 07:36
          Gość portalu: gabrys napisał(a):

> STARY WIDAĆ OD RAZU ŻE JESTEŚ DURNIEM CZEPIASZ SIĘ DO SZPAKA A ON JEST W TEJ
          > CHWILI NAJLEPSZYM KOMENTATOREM SPORTOWYM W KRAJU!JASINA I BOREK TO KIEPY OD
          > KTÓRYCH JA MAM LEPSZĄ POLSZCZYZNĘ.ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ I DOPIERO POTEM
          > ZABIERAJ GŁOS.

W duecie z Mielcarskim Szpakowski jest niestrawny. Olewa robotę, sam przez
          długie okresy milczy, wyręczając się pseudoekspertem, który wygłasza mądrości
          typu: Myślę, że ten zespół, który będzie w stanie dłużej przytrzymać piłkę,
          który procentowo będzie miał więcej czasu posiadania piłki, który będzie
          przeważał we wszystkich tych statystykach, ma szansę stworzyć sobie korzystne
          warunki do przewagi w tym meczu.

A to wysłanie Ciszewskiego z zaświatów do komentowania MŚ w Meksyku to dopiero
          obciach!
          • Gość: Stefan Re: Ty durny Szpaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 09:44
            Zdanie Szpaka: "My wygraliśmy wtedy z Portugalią... Pamiętamy że te mecze
            komentował dla nas niezapomniany Jan Ciszewski , kiedy to sięgaliśmy po 3
            miejsce w 1982 roku." Powtórzę jeszcze raz. Idiota i tyle:D
        • Gość: Tommy Re: Ty durny Szpaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 02:12
          Przemysl to co napisales, Szpaku jest najgorszym komentatorem! Gosc uwaza ze
          zjadl wszystkie rozumy, jest cholernie stronniczy, nie potrawi wymwiac nazwisk,
          pol meczu pieprzy od rzeczy o tym ze pamieta co bylo 100 lat temu, obrzydza
          kazdy mecz!!! Szpaq won!
          • Gość: papa Re: Ty durny Szpaku IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 27.06.04, 14:21
            Przemyśl co naskrobałeś! Wygląda jabyś pozjadał wszystkie rozumy. Jesteś
            cholernie stronniczy. Nie potrafisz nawet poprawnie napisać nazwiska.
            Obrzygujesz ludziom to forum. Tommy won z tego forum!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka