Gość: Crotalus IP: *.pl 14.03.02, 21:22 Co to za smędziarz komentuje ze Szpakiem mecz Inter-Valencia? Jest tak nudny, że zasnąłem na chwilę. Jeszcze gorszy od Szpaka. "Gonzalez z 16 czy tam 18". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mruk Re: Co to za fachowiec? IP: *.chello.pl 14.03.02, 21:25 No wlasnie co to za koles? A wlasciwie nalezaloby spytac co sie stalo ze Szpakowskim?? Umilkl jak nigdy...takie przestoje to ma tylko Zydorowicz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Co to za fachowiec? IP: *.pl 14.03.02, 21:26 Gość portalu: mruk napisał(a): > No wlasnie co to za koles? A wlasciwie nalezaloby spytac co sie stalo ze > Szpakowskim?? Umilkl jak nigdy...takie przestoje to ma tylko Zydorowicz... Może zasnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Co to za fachowiec? IP: *.pl 14.03.02, 21:29 Aimair to według Szpaka Aimar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Co to za fachowiec? IP: *.chello.pl 14.03.02, 21:31 Ja mysle ze Szpaka zlapalo sranie na samym poczatku meczu..:)) i dlatego taka cisza..bo teraz wszystko chyba wrocilo do normy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Co to za fachowiec? IP: *.chello.pl 14.03.02, 21:35 aha, ten fachowiec stwierdzil ze Cuper doszedl do finalu PZP z Realem Saragossa, a to przeciez byla Mallorca...no i niech ktos wkoncu powie kim on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Co to za fachowiec? IP: *.pl 14.03.02, 21:37 Gość portalu: mruk napisał(a): > Ja mysle ze Szpaka zlapalo sranie na samym poczatku meczu..:)) i dlatego taka > cisza..bo teraz wszystko chyba wrocilo do normy.. Mówisz, że poszedł do kibla? Mi się wydaje, że on zawsze ma zatwardzenie kiedy komentuje. A teraz rozwolnienie... Kto by przypuszczał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Co to za fachowiec? IP: *.pl 14.03.02, 21:40 "Wielka przewaga w posiadaniu piłki Valenci. Valencja 14 minut. Inter 12 minut." Tak, 2 minuty to całe lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Co to za fachowiec? IP: *.pl 14.03.02, 22:11 Szpaku wziął tego gościa chyba po to by nam pokazać, że są jeszcze gorsi od niego. Ten gość nie ma nawet głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Co to za fachowiec? IP: *.chello.pl 14.03.02, 22:16 gdyby nie ta bramka i czerwona kartka to juz bym spal pewnie..ale usypiajacy komentarz...Bozeee Odpowiedz Link Zgłoś