Gość: bodo
IP: *.dip.t-dialin.net
03.08.12, 21:04
mam 81 lat jestem starym Pl. olimpijczykiem , nie chce ujawniac mojego nazwiska w chwili obecnej. mieszkam juz od bardzo dlugiego czasu na emigracj, jednak wstydze sie dzisiaj na podstawie wynikow Pol.Reprezentacji na IO. w Londynie ze jestem Polakiem,.
Te ogromne miliony nonsensownie , wolalbym przekazac na fundusz pomocy lekarstw emerytom i rencistom w Pl. Taka postawa Pl. zasluguje tylko na jedno stwierdzenie: hanba Pol. sportu i WSTYD POLAKOM : Dzisiaj wstydze sie tego kraju z kotrego pochodze.! Bardzo dawno temu , zdobylem zloty medal dla Pl. Spuscizna komuny w sporcie dalej pozostala. Nie winie Pl. sportowcow, lecz tych wszystkich pasibrzuchow , prezesow klubow i falszowanych wynikow przedolimpijskich , sluzacych do tego , aby te swintuchy, jechaly na 2 tygdniowy darmowy urlop do Londynu. Przypowiedz z literatury : i jeszcze jeden przydomek polak sobie kupi , ze przed jak po szkodzie glupi!! A ciezko uwierzyc? , ajuz jeden i drugio debil ze trenerow zapowioedzial swoj udzial na nastepnej olimpiadze , podlosc i tupet