Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Transfery - błąd!!

23.08.12, 14:43
    Zrobiłem 3 transfery w związku z czym powinny mi być odebrane 4 punkty, niestety każda zmiana została podwojowna!! W "transferach" pokazanych jest 6 zmian przez co mam odebranych aż 16 punktów. Czy komuś zdażył się podobny błąd? Co teraz?
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Transfery - błąd!! 23.08.12, 17:52
        @kabza37: Czy błąd dalej występuje? Zaloguj się ponownie.
        Jeżeli nadal, proszę podaj ID swojej drużyny (wejdź w klasyfikacje, kliknij w swoją drużynę i w adresie pojawi się id). [Bartek]
        • kabza37 Re: Transfery - błąd!! 23.08.12, 18:13
          id=12990
          Do tego chce dodać, że w regulaminie lub w zasadach gry (już nie pamiętam) wyczytałem, że punkty będą znikały dopiero po rozpoczęciu następnej kolejki, a mi zniknęły już teraz. Od razu piszę, że po włączeniu mojej drużyny poprzez kliknięcie w nią, a następnie transfery nie widzimy żadnych zmian. Te podwojone zmiany widzę gdy wejdę w mój klub ---> transfery
          • wygrajlige_pomoc Re: Transfery - błąd!! 23.08.12, 18:36
            @kabza37: rzeczywiście tak jest, dzięki za sygnał. Zgłosiłem do wykonawcy. Nie bój się, podwójnie na pewno nie zostaną policzone, to musi być tymczasowy błąd. [Bartek]
            • kabza37 Re: Transfery - błąd!! 23.08.12, 18:52
              Ok, czekam na korekte punktów mojej drużyny. Kiedy prawdopodobnie ona nastąpi?
            • kabza37 Re: Transfery - błąd!! 23.08.12, 20:57
              Zauważyłem, że w rubryce "transfery" już została naniesiona korekta (są tylko 3 zmiany - czyli tyle ile zrobiłem), ale ciągle mam odjętych aż 16 punktów. Mam nadzieje, że 12 punktów powróci na moje konto?
              • wygrajlige_pomoc Re: Transfery - błąd!! 24.08.12, 09:46
                @kabza37: jeżeli jest jak mówisz, to punkty powrócą. nie dostałem jeszcze zwrotnego info [Bartek]
                • kabza37 Re: Transfery - błąd!! 24.08.12, 10:25
                  Już wszystko w porządku, mam odpowiednią ilość punktów. Dzięki za pomoc.
                  • wygrajlige_pomoc Re: Transfery - błąd!! 24.08.12, 10:48
                    cieszę się, że git. Wybacz, że coś nie tak było. [Bartek]
      • prezes-33 Re: Transfery - błąd!! 23.08.12, 18:15
        Prawdopodobnie otworzyłeś swoją drużynę w dwóch okienkach przeglądarki. Błąd tak stary, jak ta gra. No chyba, że pojawił się jakiś nowy, inny problem. Wtedy ponownie trzeba będzie wezwać fachowców...
        • kabza37 Re: Transfery - błąd!! 23.08.12, 18:19
          Pierwszy sezon gram w tą gre, więc nie znam takich błędów. Zmian dokonywałem przez telefon, bo chwilowo nie mam dostępu do komputera. Mam nadzieję, że uda się to naprawić, bo w innym wypadku będę 12 punktów w plecy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka