Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ważne pytanie odnośnie transferów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 17:33
    Niestety pośpieszyłem sie i w miejsce Jeża zakupiłem Traore. Wiadomo, że on nie zagra, czy jesli odkupię Jeża w miejsce Traore, to transfer niejako zostanie anulowany i będę mógł dokonać zakupu kogoś innego w miejsce Jeża? A może od razu mogę zakupić kogoś w miejsce Traore bez ujemnych punktów??
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Ważne pytanie odnośnie transferów 09.11.12, 14:54
        @fan_sportu: jeżeli sprzedaż Traore i kupisz innego, policzy Ci jedną zmianę. Także spokojnie możesz dokonać kolejnej zmiany :)
        • Gość: Fan_sportu Re: Ważne pytanie odnośnie transferów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 15:10
          Tyle, że ja prócz tego transferu dokonałem wczesniej jeszcze innego. Jak sprzedaję z powrotem Traore i odkupuje Jeza, pokazuje mi 0 punktów ujemnych. Ale już jak w miejsce Traore od razu kupuję innego piłkarza, to nalicza minus cztery punkty. No nic, zaryzykuję i zobaczę, czy jest taka możliwość. Odkupię Jeżą, powinno być bez punktów ujemnych, a potem jeszcze raz sprzedm Jeża i kupiękogoś innego, niż Traore. U jednej z konkurencji da się tak zrobić.
          • Gość: Fan_sportu Re: Ważne pytanie odnośnie transferów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 15:22
            Operacja się udała, pacjent przeżył :). Szczegóły na Fejsie.
            • wygrajlige_pomoc Re: Ważne pytanie odnośnie transferów 09.11.12, 15:37
              To dobrze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka