Gość: Dude IP: *.czestochowa.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 19:14 to też jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyszko Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 19:19 ale bardzo mało prawdopodobne ;-) jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARKR Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 19:25 a ja myślę że jednak nasi coś strzelą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 21:15 Nie badzmy przesadnymi pesymistami - trzeba wygrac i juz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.cps.k12.il.us 29.05.01, 17:05 POLSKA wzadnym wypadku nie przegra z walia a wykluczone aby przegrali z armenia .TY szmaciarzu chyba sie ci cosc pomylilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBI Re: Walia-Polska 0 : 2 lub 2 : 3 IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 17:16 Panowie znacie potęgę podswiadomości. Należy wywoływać w myślach to co chcemy osiagnąc, a wtedy są większe szanse na osiągnięcie tego . A w tej dyskusji co ja słyszę. Sami pesymiści. Przepraszam za wyjątkiem jednego. A więc wywołujmy podświadomie sukces. No to jak Panowie 0:2 czy 2:3 w meczu Walia - Polska. Myślę że ten pierwszy winik może być. Ale z Prezesem Listkiem mamy większy problem. Liga jest skorumpowana. Co zrobić według was aby to ukrucic. A więc oczekuję na podświadomość i odpowiedzi na pytanie jak ukrucić korupcję w lidze. ZIBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.cps.k12.il.us 29.05.01, 17:18 ty POLSKA cos masz najebane nasza reprezentacja jest oslabiona bo nie bedzie Karwana , Swierczewskiego . wiem ze jestes jebanym hujem ,i starzy robili cie przez telefon i rzetonow zabraklo, ale stul ryjjjjjjjjjjjjj i nie piredol takich glupot. nara........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.cps.k12.il.us 29.05.01, 17:24 TY chicago kurwa huju niewiesz co muwisz zydzie pierdolony POLSKA MISTRZ i HUJ AJAK CI TO SIE NIE PODOBA TO FUCK YOU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 17:43 znaczy za 0-2 lub 0-3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.cps.k12.il.us 29.05.01, 17:18 TY huju TY kutasie pierdolony TY ztdzie zajebany ja cie kurwa naucze roaumy na temat tego ze POLSKA WYGRA z walia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszkoi Re do POLSKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 17:41 co ty pierdolisz tempaku, spadaj stąd i zmień nicka bo nam obciachu na świecie narobisz nikt tu nie ma ochoty czytać twoich wypocin amerykańska wrsja szlomcia jesteś czy jak??? czemu wciąż sie takie mendy lęgną na tym forum??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epic Re: Re do POLSKA IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 20:42 Zgadzam się z tobą. Polska wygra to jasne! Epic- Veronika- debilka(to tylko opinia moich nauczycieli i nie tylko jak się przed chwilą okazało) Pa,Pa Odpowiedz Link Zgłoś