Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walia-Polska 2-0 lub 3-0

IP: *.czestochowa.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 19:14
    to też jest możliwe
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 19:19
        ale bardzo mało prawdopodobne ;-)

jestem za
        • Gość: ARKR Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 19:25
          a ja myślę że jednak nasi coś strzelą.
          • Gość: Balzer Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 21:15
            Nie badzmy przesadnymi pesymistami - trzeba wygrac i juz !
            • Gość: POLSKA Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.cps.k12.il.us 29.05.01, 17:05
              POLSKA wzadnym wypadku nie przegra z walia a wykluczone aby przegrali z armenia .TY szmaciarzu chyba
              sie ci cosc pomylilo.
              • Gość: ZIBI Re: Walia-Polska 0 : 2 lub 2 : 3 IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 17:16
                Panowie znacie potęgę podswiadomości. Należy wywoływać w myślach to co chcemy
                osiagnąc, a wtedy są większe szanse na osiągnięcie tego . A w tej dyskusji co
                ja słyszę. Sami pesymiści. Przepraszam za wyjątkiem jednego. A więc wywołujmy
                podświadomie sukces. No to jak Panowie 0:2 czy 2:3 w meczu Walia - Polska.
                Myślę że ten pierwszy winik może być. Ale z Prezesem Listkiem mamy większy
                problem. Liga jest skorumpowana. Co zrobić według was aby to ukrucic.
                A więc oczekuję na podświadomość i odpowiedzi na pytanie jak ukrucić korupcję w
                lidze. ZIBI
              • Gość: chicago Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.cps.k12.il.us 29.05.01, 17:18
                ty POLSKA cos masz najebane nasza reprezentacja jest oslabiona bo nie bedzie Karwana , Swierczewskiego .
                wiem ze jestes jebanym hujem ,i starzy robili cie przez telefon i rzetonow zabraklo, ale stul ryjjjjjjjjjjjjj i nie piredol
                takich glupot. nara...........
                • Gość: POLSKA Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.cps.k12.il.us 29.05.01, 17:24
                  TY chicago kurwa huju niewiesz co muwisz zydzie pierdolony POLSKA MISTRZ i HUJ AJAK CI TO SIE NIE
                  PODOBA TO FUCK YOU
        • Gość: zbyszko Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 17:43
          znaczy za 0-2 lub 0-3
      • Gość: POLSKA Re: Walia-Polska 2-0 lub 3-0 IP: *.cps.k12.il.us 29.05.01, 17:18
        TY huju TY kutasie pierdolony TY ztdzie zajebany ja cie kurwa naucze roaumy na temat tego ze POLSKA WYGRA
        z walia
        • Gość: zbyszkoi Re do POLSKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 17:41
          co ty pierdolisz tempaku, spadaj stąd i zmień nicka bo nam obciachu na świecie
          narobisz

nikt tu nie ma ochoty czytać twoich wypocin

amerykańska wrsja szlomcia jesteś czy jak??? czemu wciąż sie takie mendy lęgną
          na tym forum???????
          • Gość: Epic Re: Re do POLSKA IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 20:42
            Zgadzam się z tobą. Polska wygra to jasne!

Epic- Veronika- debilka(to tylko opinia moich nauczycieli i nie tylko jak się
            przed chwilą okazało)

Pa,Pa
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka