Gość: gustaw Lans, co Ty jadasz? Banana i bulke? IP: *.rose2.brandeis.edu 20.07.04, 17:09 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Lans, co Ty jadasz? Banana i bulke? IP: *.client.comcast.net 20.07.04, 17:55 ...a co je ten ktory po raz drugi byl drugi? Moze to samo co pierwszy a moze zupelnie cos innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Baranowski cały czas ma szansę! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 19:32 Baranowski cały czas ma szanse na zwycięstwo.Naprawdę to typowy fighter,który cały czas ma szansę na zwycięstwo,bo on walczy do końca!Pojutrze ucieknie a rywale go zlekceważą i wyprzedzi ich o 2,5 godziny."Baran"!nie poddawaj się. Jestem realistą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lars Re: Lans, co Ty jadasz? Banana i bulke? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:49 banana wsadzam w bułkę Odpowiedz Link Zgłoś
trebor112 Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc 20.07.04, 17:11 Pięęęęękny etap! Już myślałem, że Ulrich coś namiesza, ale Armstrong był znów najmocniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGyver Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:23 Ciekaw tylko jestem jak Ci co oskarzaja tylko Armstronga wytlumacza to ze Basso na kolejnym gorskim etapie siedzi mu na kole?? Albo ze Ullrich w zeszlym roku byl o krok od zaatakowania 1 pozycji... Jezeli Armstrong jezdzi na gazie, to na czym jezdza pozostali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:37 A dla mnie sam fakt że ktoś potrafi przejechać 200 km dziennie na rowerze i to w dodatku przeważnie po górę jest mocno podejrzany. Na makaronie to oni nie jadą. Dodając do tego ilośc afer dopingowych w akurat tej dyscyplinie... Mam ambiwalentne odczucia że tak powiem. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.client.comcast.net 20.07.04, 17:57 ...ja mam podobne skojarzenia. Sasiad codziennie wchodzi na 10 pietro po schodach. czy normalny facet dalby rade? Cos podejrzanego....hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:37 Ullrich pokazał dzisiaj klase. A jeżeli chodzi o Armstroga to wygrał by ten wyścig nawet na "pelikanie". Mam nadzieje że sobie da już spokój w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGyver 135 km po gorach w 6 h - wiec to mozliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:45 Smiesza mnie takie gadki - jeden "o opone" wygrywa i jest "be" a drugi "o opone" za nim jest Ok? Przeciez gdyby to wymagalo az takiego wspomagania to wszystkich nalezaloby odeslac na dozywocie.. Ja sam zrobilem 135 km w 6 h na goralu wiec to chyba mozliwe, jezeli ktos jezdzi po 100-150 km dziennie przez 300 dni w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Ulrich pokazał klasę? IP: *.chello.pl 20.07.04, 19:53 Na czym to niby polegała ta klasa Ulricha? Na tym, że mając do pomocy kolegę z druzyny dał się na finiszu ograć i Armstrongowi i Basso. To raczej niska klasa. A co do twoich nadziei na zakończenie kariery przez Armstronga to widocznie nie słuchałes transmisji w Eurosporcie. Dzisiej cytowano wypowiedź dyrektora grupy US Postal, który juz zapowiedział, że Armstrong wystartuje za rok i znów bedzie walczył o zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: 142.107.183.* 20.07.04, 18:03 Lans, ty chyba dlugo nie pociagniesz na tych proszkach. Chyba nikt nie wierzy ze przez ostatnie kilka jestes taki dobry. A oprocz konkurencji - pokonales tez ciezka chorobe. To niemozliwe, przyjdzie za to zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:30 Brawo nareszczie ktoś kto ma otwarte oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 20.07.04, 18:37 Lance pokazał całemu światu swoją wielkość. Pokonał rywali, którym jednak należą się słowa pochwały. Lans do zwycięstwa. BRAWO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal303 Panowie nie Lans tylko LANCE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sae Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.04, 20:53 mam pytanie do fachowców, ile wyźcigów w tym roku wygrał ten pan?, że coś może pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:53 Szkoda ze Urllrich nie wygrał! Zasłużył na to zaatakował. Szkoda, że koalicja CSC-US zniwelowała przewage. Wreszcie ktoś z faworytów odważył sie wyjechać przed łańcuszek listonoszy, i to trzeba uszanować. Wiele jest pochwał dla Basso. IMO jest to kolarz dobry, moze bardzo dobry ale jezdzi bez wyrazu. Pogodzil sie z tym ze nie wygra z Armstrongiem co mnie troche wku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.chello.pl 20.07.04, 19:33 to prawda. ale zauważ, że to pierwszy sezon gdy Basso jest w stanie jechać na tym samym poziomie co Lance. dajmy mu więc trochę czasu. Beloki kilka lat się woził za Armstrongiem zanim wreszcie odważył się zaatakować, zreszta skończyło się to fatalną kontuzją... ja i tak mam wielką satysfakcję, bo już przed rokiem na tym forum pisałem bardzo pochlebnie o Basso - miałem nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 20:39 Zgadzam sie z tobą tylko IMO powinien pokazać że chce rywalizować, a on zadawala sie drugim miejscem. BRak tu jakiejkolwiek próby ataku (nie ważne ze Armstrong skontruje i wygra ale mozna sobie powiedziec ze probowałem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Baranowski cały czas ma szansę!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 19:30 Baranowski cały czas ma szanse na zwycięstwo.Naprawdę to typowy fighter,który cały czas ma szansę na zwycięstwo,bo on walczy do końca!Pojutrze ucieknie a rywale go zlekceważą i wyprzedzi ich o 2,5 godziny."Baran"!nie poddawaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:51 lans do sterydopoju! jutro ciezki etap a reszta kolegow z peletonu juz zatankowala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponury Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 19:52 mialem zaklocenia w transmisji radyja i nie wiem ktory byl bekham :-) pomocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Biotehnologie jeszcze nie to potrafia IP: *.kjj.estpak.ee 20.07.04, 20:36 mozliwe ze za pare lat dowiemy sie prawde, ale i teraz prawda jest oczewista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: 62.233.217.* 20.07.04, 22:28 "Basso na czas jeździ słabo (podczas 6,1-kilometrowego prologu stracił do Armstronga 27 s). Kloeden też nie jest specjalistą od czasówek. Poza tym wspinaczka pod Alp d'Huez jest ulubioną trasą Amerykanina." A przeprszam co ma umiejętność jazdy na czasówkach do jazdy na czas POD GÓRĘ ? Przecież to zupełnie co innego, Heras też słabo jeździ na czas, ale w zeszłym roku na takiej czasówce zmiótł wszystkich i wygrał Vueltę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guillermo TYGRYS SIE CHYBA POWIESIL IP: *.uninet-ide.com.mx 20.07.04, 22:38 Tygrys, wyluzuj. Strzel ze trzy bro i swiat sie zrobi jasniejszy. Przestaniesz sie martwic na czym jezdzi Lancur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.chello.pl 20.07.04, 23:11 "A przeprszam co ma umiejętność jazdy na czasówkach do jazdy na czas POD GÓRĘ ?" O tym, że Armstrong doskonale jeżdzi pod górę nie trzeba chyba nikogo przekonywać. Natomiast w sobotę będzie jazda na czas na płaskim terenie w Besancon i zwłaszcza w odniesieniu do tego etapu szanse Basso, przy jego umiejętnościach jazdy na czas wyglądają marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.chello.pl 20.07.04, 23:34 A propos ubiegłorocznej Vuelty, na etapie jazdy na czas pod górę w Escorialu Heras pokonał drugiego na mecie Valverde o 14 sekund. trudno to nazwać zmieceniem konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postronny co moze powstrzymac Armstronga IP: *.ctnet.pl 20.07.04, 22:55 tylko solidna kontrola antydopingowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 20.07.04, 23:01 w 2022r wspolnym wysilkiem rodziny, papieza, cia, fbi, dvd, agd, rtv wytlumaczy sie lance'owi ze dalsze zwyciestwa w tdf beda juz zbyt mocno podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:07 Zgadzam się tylko powiedz to tej reszcie "którzy kochają Lance'a" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.chello.pl 20.07.04, 23:41 A ja ci powiem, że solidna kontrola antydopingowa znacznie prędzej mogłaby zaszkodzić twojemu pupilkowi Ulrichowi, jak to już bywało w przeszłości. W odróżnieniu od Armstronga został już raz zdyskwalifikowany po pozytywnym wyniku kontroli antydopingowej. Al o tym jakoś Pan Tygrys nie chce pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:46 To była nędzna amfetamina ,a po tym jak zobaczyłem jak Armstrong finiszuje to musi to być coś naprawde bardzo mocnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.chello.pl 20.07.04, 23:56 Mój drogi, liczą się fakty a nie czyjeś widzimi się. A fakty są takie, że Jan Ullrich został przyłapany na stosowaniu substancji zakzanych przez włądze sportowe. Lance Armstrong nie. A do czego była Ullrichowi potrzebna "nędzna" amfetamina to nie moja sprawa. W USA całe tabuny ludzi, w tym lekarzy, przekonują o leczniczych włąściwościach marijuany. Więc może i amfetamina ma jakieś pozytywne własności. Może np. pomaga Ullrichowi w corocznym cudowynm zrzucaniu zbędnych kilogramów na wiosnę? Tego rodzaju spekulacje są nic nie warte. Jeszcze raz powtarzam - liczą się fakty. Póki co Armstrong ręce ma czyste, Ullrich nie całkiem. "...a po tym jak zobaczyłem jak Armstrong finiszuje to musi to być coś naprawde bardzo mocnego" - ale rozumiem, że jak rok temu Ullrich pokonał Armstronga o 1,5 minuty (a innych rywali o jeszcze więcej) to nie wzbudzało to twoich podejrzeń? Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:04 Tylko że Ullrich wciągnął sobie na imprezie, a ty dalej kładź sobie do głowy że Lance jest czysty i tu cycat z dzisiejszego forum "w 2022r wspolnym wysilkiem rodziny, papieza, cia, fbi, dvd, agd, rtv wytlumaczy sie lance'owi ze dalsze zwyciestwa w tdf beda juz zbyt mocno podejrzane". Pozdrawiam kibiców kolarstwa którzy mają oczy szeroko otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.chello.pl 21.07.04, 00:14 "Tylko że Ullrich wciągnął sobie na imprezie" - to on tak twierdził, ale czy mówił prawdę? To zresztą jest bez znaczenia. Substancja była zakazana, niezależnie od tego w jaki sposób, a tym bardziej w jakich miejscach była zażywana. "..a ty dalej kładź sobie do głowy że Lance jest czysty" - tak własnie sobie kładę do głowy, zgodnie z powszechnie obowiązującą zasadą, że dopóki komuś nie udowodni się winy jest niewinny. Dokładnie to samo założenie stosuję do Basso, który wspina się na każdą górę równie łatwo jak Armstrong, do Kloedena, który nagle imponuje wybitną formą i oczywiście do Ullricha. "Pozdrawiam kibiców kolarstwa którzy mają oczy szeroko otwarte" - czyli mówiąc złośliwie, nie kierujesz tego pozdrowienia do siebie samego. Czyli rozumiem, że to pozdrowienie nie dotyczy ciebie samego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szulc Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: 193.23.63.* 21.07.04, 14:17 Każdy kto miał do czyninia z jakimkolwiek sportem to wie że bez towaru nie ma wyników, im bardziej popularny sport tym wieksza kasa i tym lepszy towar. Ale z drugiej strony towar to nie wszystko, daje pewne mozliwości które trzeba umiec wykorzystać. Aby je wykorzystać trzeba mieć żelazną wolę, organizm konia, i talent (naturalne predyspozycje), trzeba umieć poświęcić wszystko aby osiagnąć cel. Dlatego trzeba cenić Armstronga za jego wyniki. Wniosek : wszyscy biorą ale on i tak jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan_Tygrys Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:38 I wpuście mnie na www.polchat.pl/chat/?room=Tour_de_France. Odpowiedz Link Zgłoś
joannaz37 Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc 20.07.04, 23:56 ludziska zapraszam na moje prywatne forum...forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21139 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:06 Kiepskie jest te twoje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berlinczyk Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.04, 09:23 a Niemcy placza nad swoim Ulrichem. Lance to prawdziwy mistrz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smar Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:08 chyba: Sheryl Crow, na co noc partnerka Armstronga Odpowiedz Link Zgłoś