Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Armstrong wygrał został liderem Tour de France

20.07.04, 17:03
    lans do boju!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gustaw Lans, co Ty jadasz? Banana i bulke? IP: *.rose2.brandeis.edu 20.07.04, 17:09
        ?
        • Gość: ? Re: Lans, co Ty jadasz? Banana i bulke? IP: *.client.comcast.net 20.07.04, 17:55
          ...a co je ten ktory po raz drugi byl drugi? Moze to samo co pierwszy a moze
          zupelnie cos innego....
        • Gość: Dawid Baranowski cały czas ma szansę! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 19:32
          Baranowski cały czas ma szanse na zwycięstwo.Naprawdę to typowy fighter,który
          cały czas ma szansę na zwycięstwo,bo on walczy do końca!Pojutrze ucieknie
          a rywale go zlekceważą i wyprzedzi ich o 2,5 godziny."Baran"!nie poddawaj się.
          Jestem realistą!
        • Gość: lars Re: Lans, co Ty jadasz? Banana i bulke? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:49
          banana wsadzam w bułkę
      • trebor112 Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc 20.07.04, 17:11
        Pięęęęękny etap! Już myślałem, że Ulrich coś namiesza, ale Armstrong był znów
        najmocniejszy.
      • Gość: McGyver Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:23
        Ciekaw tylko jestem jak Ci co oskarzaja tylko Armstronga wytlumacza to ze Basso
        na kolejnym gorskim etapie siedzi mu na kole?? Albo ze Ullrich w zeszlym roku
        byl o krok od zaatakowania 1 pozycji... Jezeli Armstrong jezdzi na gazie, to na
        czym jezdza pozostali??
        • Gość: yeti Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:37
          A dla mnie sam fakt że ktoś potrafi przejechać 200 km dziennie na rowerze i to
          w dodatku przeważnie po górę jest mocno podejrzany. Na makaronie to oni nie
          jadą. Dodając do tego ilośc afer dopingowych w akurat tej dyscyplinie... Mam
          ambiwalentne odczucia że tak powiem. pzdr.
          • Gość: ? Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.client.comcast.net 20.07.04, 17:57
            ...ja mam podobne skojarzenia. Sasiad codziennie wchodzi na 10 pietro po
            schodach. czy normalny facet dalby rade? Cos podejrzanego....hahaha
      • Gość: Pan Tygrys Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:37
        Ullrich pokazał dzisiaj klase. A jeżeli chodzi o Armstroga to wygrał by ten
        wyścig nawet na "pelikanie". Mam nadzieje że sobie da już spokój w przyszłym
        roku.
        • Gość: McGyver 135 km po gorach w 6 h - wiec to mozliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:45
          Smiesza mnie takie gadki - jeden "o opone" wygrywa i jest "be" a drugi "o
          opone" za nim jest Ok? Przeciez gdyby to wymagalo az takiego wspomagania to
          wszystkich nalezaloby odeslac na dozywocie..
          Ja sam zrobilem 135 km w 6 h na goralu wiec to chyba mozliwe, jezeli ktos
          jezdzi po 100-150 km dziennie przez 300 dni w roku.
        • Gość: Jacek-t Ulrich pokazał klasę? IP: *.chello.pl 20.07.04, 19:53
          Na czym to niby polegała ta klasa Ulricha? Na tym, że mając do pomocy kolegę z
          druzyny dał się na finiszu ograć i Armstrongowi i Basso. To raczej niska klasa.
          A co do twoich nadziei na zakończenie kariery przez Armstronga to widocznie nie
          słuchałes transmisji w Eurosporcie. Dzisiej cytowano wypowiedź dyrektora grupy
          US Postal, który juz zapowiedział, że Armstrong wystartuje za rok i znów bedzie
          walczył o zwycięstwo.
      • Gość: nikt Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: 142.107.183.* 20.07.04, 18:03
        Lans, ty chyba dlugo nie pociagniesz na tych proszkach. Chyba nikt nie wierzy
        ze przez ostatnie kilka jestes taki dobry. A oprocz konkurencji - pokonales
        tez ciezka chorobe. To niemozliwe, przyjdzie za to zaplacic.
        • Gość: Pan Tygrys Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:30
          Brawo nareszczie ktoś kto ma otwarte oczy.
      • Gość: Peter Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 20.07.04, 18:37
        Lance pokazał całemu światu swoją wielkość. Pokonał rywali, którym jednak
        należą się słowa pochwały. Lans do zwycięstwa. BRAWO!!!!!!
        • Gość: Rafal303 Panowie nie Lans tylko LANCE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:53
        • Gość: sae Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.04, 20:53
          mam pytanie do fachowców, ile wyźcigów w tym roku wygrał ten pan?, że coś może
          pokazać.
      • Gość: Rysiek Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:53
        Szkoda ze Urllrich nie wygrał! Zasłużył na to zaatakował. Szkoda, że koalicja
        CSC-US zniwelowała przewage. Wreszcie ktoś z faworytów odważył sie wyjechać
        przed łańcuszek listonoszy, i to trzeba uszanować.
        Wiele jest pochwał dla Basso. IMO jest to kolarz dobry, moze bardzo dobry ale
        jezdzi bez wyrazu. Pogodzil sie z tym ze nie wygra z Armstrongiem co mnie troche
        wku...
        • Gość: bazyliszek Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.chello.pl 20.07.04, 19:33
          to prawda. ale zauważ, że to pierwszy sezon gdy Basso jest w stanie jechać na
          tym samym poziomie co Lance. dajmy mu więc trochę czasu. Beloki kilka lat się
          woził za Armstrongiem zanim wreszcie odważył się zaatakować, zreszta skończyło
          się to fatalną kontuzją...
          ja i tak mam wielką satysfakcję, bo już przed rokiem na tym forum pisałem
          bardzo pochlebnie o Basso - miałem nosa...
          • Gość: Rysiek Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 20:39
            Zgadzam sie z tobą tylko IMO powinien pokazać że chce rywalizować, a on zadawala
            sie drugim miejscem. BRak tu jakiejkolwiek próby ataku (nie ważne ze Armstrong
            skontruje i wygra ale mozna sobie powiedziec ze probowałem)
      • Gość: Dawid Baranowski cały czas ma szansę!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 19:30
        Baranowski cały czas ma szanse na zwycięstwo.Naprawdę to typowy fighter,który
        cały czas ma szansę na zwycięstwo,bo on walczy do końca!Pojutrze ucieknie
        a rywale go zlekceważą i wyprzedzi ich o 2,5 godziny."Baran"!nie poddawaj się.
      • Gość: evi Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:51
        lans do sterydopoju! jutro ciezki etap a reszta kolegow z peletonu juz zatankowala...
      • Gość: ponury Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 19:52
        mialem zaklocenia w transmisji radyja i nie wiem ktory byl bekham :-)
        pomocy !
      • Gość: k. Biotehnologie jeszcze nie to potrafia IP: *.kjj.estpak.ee 20.07.04, 20:36
        mozliwe ze za pare lat dowiemy sie prawde, ale i teraz prawda jest oczewista
      • Gość: wojtek Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: 62.233.217.* 20.07.04, 22:28
        "Basso na czas jeździ słabo (podczas 6,1-kilometrowego prologu stracił do Armstronga 27 s). Kloeden też nie jest specjalistą od czasówek. Poza tym wspinaczka pod Alp d'Huez jest ulubioną trasą Amerykanina."

A przeprszam co ma umiejętność jazdy na czasówkach do jazdy na czas POD GÓRĘ ? Przecież to zupełnie co innego, Heras też słabo jeździ na czas, ale w zeszłym roku na takiej czasówce zmiótł wszystkich i wygrał Vueltę.
        • Gość: guillermo TYGRYS SIE CHYBA POWIESIL IP: *.uninet-ide.com.mx 20.07.04, 22:38
          Tygrys, wyluzuj. Strzel ze trzy bro i swiat sie zrobi jasniejszy. Przestaniesz
          sie martwic na czym jezdzi Lancur.
        • Gość: Jacek-t Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.chello.pl 20.07.04, 23:11
          "A przeprszam co ma umiejętność jazdy na czasówkach do jazdy na czas POD
          GÓRĘ ?" O tym, że Armstrong doskonale jeżdzi pod górę nie trzeba chyba nikogo
          przekonywać. Natomiast w sobotę będzie jazda na czas na płaskim terenie w
          Besancon i zwłaszcza w odniesieniu do tego etapu szanse Basso, przy jego
          umiejętnościach jazdy na czas wyglądają marnie.
        • Gość: Jacek-t Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.chello.pl 20.07.04, 23:34
          A propos ubiegłorocznej Vuelty, na etapie jazdy na czas pod górę w Escorialu
          Heras pokonał drugiego na mecie Valverde o 14 sekund. trudno to nazwać
          zmieceniem konkurencji.
      • Gość: postronny co moze powstrzymac Armstronga IP: *.ctnet.pl 20.07.04, 22:55
        tylko solidna kontrola antydopingowa
        • Gość: das boot Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 20.07.04, 23:01
          w 2022r wspolnym wysilkiem rodziny, papieza, cia, fbi, dvd, agd, rtv wytlumaczy
          sie lance'owi ze dalsze zwyciestwa w tdf beda juz zbyt mocno podejrzane
        • Gość: Pan Tygrys Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:07
          Zgadzam się tylko powiedz to tej reszcie "którzy kochają Lance'a"
          • Gość: Jacek-t Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.chello.pl 20.07.04, 23:41
            A ja ci powiem, że solidna kontrola antydopingowa znacznie prędzej mogłaby
            zaszkodzić twojemu pupilkowi Ulrichowi, jak to już bywało w przeszłości. W
            odróżnieniu od Armstronga został już raz zdyskwalifikowany po pozytywnym wyniku
            kontroli antydopingowej. Al o tym jakoś Pan Tygrys nie chce pamiętać.
            • Gość: Pan Tygrys Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:46
              To była nędzna amfetamina ,a po tym jak zobaczyłem jak Armstrong finiszuje to
              musi to być coś naprawde bardzo mocnego
              • Gość: Jacek-t Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.chello.pl 20.07.04, 23:56
                Mój drogi, liczą się fakty a nie czyjeś widzimi się. A fakty są takie, że Jan
                Ullrich został przyłapany na stosowaniu substancji zakzanych przez włądze
                sportowe. Lance Armstrong nie. A do czego była Ullrichowi potrzebna "nędzna"
                amfetamina to nie moja sprawa. W USA całe tabuny ludzi, w tym lekarzy,
                przekonują o leczniczych włąściwościach marijuany. Więc może i amfetamina ma
                jakieś pozytywne własności. Może np. pomaga Ullrichowi w corocznym cudowynm
                zrzucaniu zbędnych kilogramów na wiosnę? Tego rodzaju spekulacje są nic nie
                warte. Jeszcze raz powtarzam - liczą się fakty. Póki co Armstrong ręce ma
                czyste, Ullrich nie całkiem.

"...a po tym jak zobaczyłem jak Armstrong finiszuje to
                musi to być coś naprawde bardzo mocnego" - ale rozumiem, że jak rok temu
                Ullrich pokonał Armstronga o 1,5 minuty (a innych rywali o jeszcze więcej) to
                nie wzbudzało to twoich podejrzeń? Ciekawe dlaczego?
                • Gość: Pan Tygrys Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:04
                  Tylko że Ullrich wciągnął sobie na imprezie, a ty dalej kładź sobie do głowy że
                  Lance jest czysty i tu cycat z dzisiejszego forum "w 2022r wspolnym wysilkiem
                  rodziny, papieza, cia, fbi, dvd, agd, rtv wytlumaczy
                  sie lance'owi ze dalsze zwyciestwa w tdf beda juz zbyt mocno podejrzane".
                  Pozdrawiam kibiców kolarstwa którzy mają oczy szeroko otwarte.

• Gość: Jacek-t Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: *.chello.pl 21.07.04, 00:14
                    "Tylko że Ullrich wciągnął sobie na imprezie" - to on tak twierdził, ale czy
                    mówił prawdę? To zresztą jest bez znaczenia. Substancja była zakazana,
                    niezależnie od tego w jaki sposób, a tym bardziej w jakich miejscach była
                    zażywana.

"..a ty dalej kładź sobie do głowy że Lance jest czysty" - tak własnie sobie
                    kładę do głowy, zgodnie z powszechnie obowiązującą zasadą, że dopóki komuś nie
                    udowodni się winy jest niewinny. Dokładnie to samo założenie stosuję do Basso,
                    który wspina się na każdą górę równie łatwo jak Armstrong, do Kloedena, który
                    nagle imponuje wybitną formą i oczywiście do Ullricha.

"Pozdrawiam kibiców kolarstwa którzy mają oczy szeroko otwarte" - czyli mówiąc
                    złośliwie, nie kierujesz tego pozdrowienia do siebie samego.

Czyli rozumiem, że to pozdrowienie nie dotyczy ciebie samego
                    • Gość: szulc Re: co moze powstrzymac Armstronga IP: 193.23.63.* 21.07.04, 14:17
                      Każdy kto miał do czyninia z jakimkolwiek sportem to wie że bez towaru nie ma
                      wyników, im bardziej popularny sport tym wieksza kasa i tym lepszy towar. Ale z
                      drugiej strony towar to nie wszystko, daje pewne mozliwości które trzeba umiec
                      wykorzystać. Aby je wykorzystać trzeba mieć żelazną wolę, organizm konia, i
                      talent (naturalne predyspozycje), trzeba umieć poświęcić wszystko aby osiagnąć
                      cel. Dlatego trzeba cenić Armstronga za jego wyniki. Wniosek : wszyscy biorą
                      ale on i tak jest najlepszy.
      • Gość: Pan_Tygrys Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:38
        I wpuście mnie na www.polchat.pl/chat/?room=Tour_de_France.
      • joannaz37 Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc 20.07.04, 23:56
        ludziska zapraszam na moje prywatne
        forum...forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21139
        pozdrawiam
        • Gość: Pan Tygrys Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:06
          Kiepskie jest te twoje forum.
      • Gość: berlinczyk Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.04, 09:23
        a Niemcy placza nad swoim Ulrichem. Lance to prawdziwy mistrz !!!!!
      • Gość: smar Re: Armstrong wygrał został liderem Tour de Franc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:08
        chyba: Sheryl Crow, na co noc partnerka Armstronga
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka