Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

APATOR_POLONIA

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:10
    55-25 . J.gollob i sawina najlepsi w zespolach
    Stanislawski mial podobno jakis wypadek
    Ludzie, dajcie troche szczegolow bo nic wiecej nie wiem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: fin Re: APATOR_POLONIA IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.03.02, 11:50
        Gość portalu: MONK napisał(a):
        > Ludzie, dajcie troche szczegolow bo nic wiecej nie wiem.

A proszę bardzo.

Podaję za dzisiejszą "Regionalną":
        Apator/Adriana - Point S/Polonia: 63 : 25
        Apator: Sawina 12, Bajerski 9, Kowalik 7, Chrzanowski 11, W.Jagus 10, M.Jagus 5, Puszakowski 4
        Polonia: J.Gollob 10 (2,3,3,2,w) Musiał 2 (0,0,1,1,0), Robacki 5 (2,2,1,d,1), Umiński 3 (1,1,0,0,1) Gabrych 2
        (0,0,1,0,1), Stanisławski 2 (1,1,w).
        Stanisławski upadł w IX biegu, skończyło się na siniakach.

No cóż. Apator jak do każdego meczu z Polonią podszedł jak najbardziej poważnie. Polonia niestety nie. Brak
        Tomka i Protasa, o czy tu mówić.
        Cieszy niewątpliwie postawa Jacusia. 10 pkt na torze w Toruniu to mówi samo za siebie. Przgrywał tylko z
        Sawiną. Oby w lidze Jacusiowi szło równie dobrze (to mamy mistrza he, he, he).
        Pozdr
        • Gość: MONK Re: APATOR_POLONIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 13:00
          Robak tez niezle pojechal (jak na niego oczywiscie) - a w Pile super. Jezeli
          bedzie robil 20% tego w lidze to i tak bedzie niezle. O ile pamiec mnie nie
          myli to zeszloroczny sparing w Toruniu zakonczyl sie podobnym wynikiem (a
          jechalismy z Tomkiem i Pepe). Chyba nie jest zle
          • Gość: fin Re: APATOR_POLONIA IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.03.02, 13:35
            No MONK, jak chcemy isć na mistrza, to nie możemy się sugerować tym, co było w Pile. To nie
            ten zespół, co kiedys.

> Robak tez niezle pojechal (jak na niego oczywiscie) - a w Pile super. Jezeli
            > bedzie robil 20% tego w lidze to i tak bedzie niezle.

No, bez przesady, 20% z 10pkt (tyle miał w Pile) to 2 pkt. To by cię zadowalało? ;))
            Ja wyciągam wnioski po tym, jak jeździli w Toruniu. Dlatego chwalę Jacusia.
            Pozdr
            • Gość: MONK Re: APATOR_POLONIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 14:28
              Tak, w przypadku Robaka 2-3 pkt w KAZDYM MECZU zadowoliloby mnie (jezeli
              punktowalby tak tez na wyjazdach). Nie ma co sie napalac na wiecej bo nasza
              mlodziez chyba nie jest w stanie wykrzesac cos wiecej. Co do Apatora - oni
              jechali prawie w pelnym skladzie - fakt, nie bylo Rickiego ale gdyby byla to
              liga, ktorys z krajowych liderow siedzialby na lawce. A u nas? ile pkt sa w
              stanie zrobic tomek, pepe i loram?podejrzewam ze by wystraczylo. pozdr
              • Gość: fin Re: APATOR_POLONIA IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.03.02, 16:05
                > Tak, w przypadku Robaka 2-3 pkt w KAZDYM MECZU zadowoliloby mnie (jezeli
                > punktowalby tak tez na wyjazdach). Nie ma co sie napalac na wiecej bo nasza
                > mlodziez chyba nie jest w stanie wykrzesac cos wiecej.

Robacki jest jeszcze młodzieżowcem? Jestes pewien? Mi się cos kojarzy, że nie.

> A u nas? ile pkt sa w
                > stanie zrobic tomek, pepe i loram?podejrzewam ze by wystraczylo. pozdr

Też tak myslę, że by wystarczyło. Jestem przyjemnie zaskoczony postawą Jacusia. Miałem (i mam
                nadal) poważne obawy co do jego jazdy. Ale jesli będzie tak jak w Toruniu, to szfa gra.
                Pozdr
                • Gość: MONK Re: APATOR_POLONIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 16:54
                  Robacki oczywiscie nie jest mlodziezowcem - wrzucilem go do tego "worka" ze
                  wzgledu na podobne umijetnosci. te 2-3 pkt beda decydujace w meczach
                  wyjazdowych. Bardziej sie boje o nasz druga linie niz o Jacka - jezeli bedzie
                  dawal ciala to zwyczajnie zastapi go obcokrajowiec.
      • Gość: dre-wawa Re: APATOR_POLONIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 16:05
        ale sie panowie wzmacniacie, 40 pkt roznicy jednak wrazenie robi :,)) Apator
        nie poraz pierwszy pokazal ze umie jezdzic rowno, spokojnie, bez szarpania sie,
        nie ma problemu z kompletowaniem skladu :,) ...poniewaz zadnej okazji do
        sprawdzenia umiejetnosci i sprzetu nie lekcewaza. I to sie podoba, z takim
        nastawieniem maja szanse na obrone mistrza.
        • Gość: MONK Re: APATOR_POLONIA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 18:46
          Jakie lekcewazenie??? polonia wystawila najsilniejszy sklad jaki mogla tamtego
          dnia - tomek byl chory a pepe mial mecz w anglii. obcokrajowcy byli na wyspach.
          Kogo wg Ciebie Polonia miala wystawic???
      • Gość: Mario Re: APATOR_POLONIA IP: 158.75.15.* 26.03.02, 15:50
        O ile dobrze pamiętam to w zeszyłym roku Pepe w sparingu na torze Apatora
        zdobył coś około 3 punktów.Tomek też się za bardzo nie popisał a obudził się
        dopiero w końcówce spotkania.Tomek obiecał też że pierwszy bieg z udziałem jego
        i Bajerskiego w nowym sezonie odpuści na rzecz tego drugiego.Być może będzie to
        już podczas KA na który to Bajer został w ostatniej chwili zaproszony.
        • kardos Re: tee dre-wawa ! 26.03.02, 16:42
          apatorek i obrona tytulu
          mistrza - buuuuahahahaha
          to ze wam sie fuksnelo w
          zeszlym roku to nie znaczy
          ze cieniznom fuksac sie
          bedzie co sezon /kardos
          • kardos Re: Apator - Polonia. 26.03.02, 16:44
            monk przeciez
            j.gollob to tez
            nasza druga
            linia /kardos
            • Gość: fin Re: Apator - Polonia. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.03.02, 08:46
              kardos napisał(a):
              > monk przeciez j.gollob to tez nasza druga linia /kardos

O kims, kto zdobywa 10 pkt w Toruniu (o ile ten poziom Jacus utrzyma), nie wypada mówić druga linia. Choć sam w
              to wątpię, może rzeczywiscie wrócą stare czasy, gdy JG prawie nie ustępował Protasowi.
              Pozdr

• kardos Re: Apator - Polonia. 28.03.02, 13:32
                jacus zdobyl 10 pkt.
                bo nie bylo lidera
                w jago parze a on
                przeciez bedzie drugim
                nie!?
                po kryterium tez nie
                mozna oceniac bo
                tam nawet robak
                blysnal
                (a kiedys i gomula) /kardos