marmit19 26.07.04, 12:01 Zaręba - Rzezniczak , Kucharski , Mowlik - Karwan , Golinski , Zienczuk - Zurawski , Ziarkowski , Grzybowski , Wrobel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon007 Re: OCENCIE MOJ SKLAD. PLISSSSSSSSS !!!!!!!!!!! 26.07.04, 12:05 hmm skład odbry. ale wydaje mi sie ze mam lepszy :) nikt sie nie wyroznia poza frankiem jeszcze czekam na waszerady poniewaz mam 2mln i poszukuje dobrego napastnika wlasnie do tej ceny pozdorwienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: OCENCIE MOJ SKLAD. PLISSSSSSSSS !!!!!!!!!!! 26.07.04, 12:07 Całkiem, całkiem... tylko dwóch którzy prawdopodobnie nie będą punktować. Silna pomoc. Ciekawy atak - Wróbel strzelać będzie karne w Gieksie może więc coś mu sie uda trafić... Ziarkowski i Grzybowski w sparingach tez sporo strzelają... Zastanawia mnie tylko po co go ujawniasz ??? Nie boisz się że ktoś odwali od Ciebie ten skład i wystawi podobny zespół ??? Odpowiedz Link Zgłoś
paauwe Re: OCENCIE MOJ SKLAD. PLISSSSSSSSS !!!!!!!!!!! 26.07.04, 12:12 marmit19 napisał: > Zaręba - Rzezniczak , Kucharski , Mowlik - Karwan , Golinski , Zienczuk - Zuraw > ski , Ziarkowski , Grzybowski , Wrobel. Naprawde niezły skład -wymieniłbym tylko Rzezniczaka z Legii-rzadko bedzie punktował-w jego miejsce moze Wojtkowiak z Amici(ma byc dzis dodany )lub Skrzynski z Cracovii(5 goli z rzutow wolnych w 2 lidze) Odpowiedz Link Zgłoś