Gość: pluto IP: *.icpnet.pl 24.03.02, 18:35 NIE ZDAZYŁEM OBSTAWIC WYNIKU W LIDZE TYPERÓW ALE OBSTAWIŁEM MÓJ TYP U RADOSTA PRZED MECZEM ( W TRAKCIE PRACY NA STADIONIE :)) I TEN TYP TO 3:0 WIEC PROSZE O DOPISANIE PIEKNYCH 3 PKT!! DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vivacee a Pluto jak zwykle ściemnia... bt. IP: *.cgs.poznan.pl 24.03.02, 18:55 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: a Pluto jak zwykle ściemnia... bt. IP: *.icpnet.pl 24.03.02, 20:00 ostatni raz taki numer- nie tworzymy precedensów bo się bajzel zrobi nie zdąrzyłeś - twoja wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: a Pluto jak zwykle ściemnia... bt. IP: *.icpnet.pl 24.03.02, 23:58 niestety - odpowiedz jak u luck'a:((( obstawianie tylko na forum (post) i do rozpoczecia meczu. sorry:( pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimba Qrw.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 11:54 No to klops ....u mnie podobna historyja wyszła z tym że miałem pogrzeb dziadka :(((((((.......na mecz jechałem aż 150 km ( warto było) , a wynik obstawiłem (niestety z braku dostępu do netu nie w LT) również 3-0 .......ale widze że był minełoo i jedynie mogę sobie dopisać punkty w pamięci.......prawda że nieszczęścia chodzą parami śmierć dziadka :(((((( oraz brak netu na wsi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: jeszcze raz do canemuto :) !!!! IP: 195.136.122.* 27.03.02, 16:22 ale guerra mi pozwolił ten jeden jedyny raz obstawic na meczu wiec.... jeszcze raz prosze najwyzszą :) komisję o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto A vivacee jak zwykle musi pisac tam gdzie nie ma!! IP: 195.136.122.* 27.03.02, 16:24 Odpowiedz Link Zgłoś