Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA

IP: *.chello.pl 25.03.02, 11:45
    Ostatnimi czasy na forum pojawia się zadziwiająco dużo wypowiedzi atakujących
    Legię. W awangardzie tego zjawiska jest towarzystwo z Polonii i Wisły. Dziwne
    bardzo jest to, że ataki wzmagają się, im bardziej Legia zaczyna się
    przybliżać się do tytułu mistrzowskiego. Rozliczne grono tych sfrustrowanych
    panów wpada na coraz to ciekawsze pomysły. A to, że Legia nie zasługuje na
    mistrza, a to, że kibice Legi to prymityw...Najciekawsze w tym wszystkim jest
    to, że tak na prawdę całe to głośne grono pseudointelektualistów z Krakowa i
    Muranowa, kibicuje swoim zespołom tylko na przekór, albo żeby zaznaczyć swoją
    niechęć do Legii. Wiśle bo była mistrzem i Polonii, bo to taki fajny nie
    dresiarski zespół. W przyszłym sezonie całe to towarzystwo prawdopodobie
    przejdzie pod sztandar Lecha, albo i innej nowej anty Legijnej siły. Niechęć
    do naszej Legiuni ma różne oblicza, ale właśnie ona stanowi o potędze naszego
    klubu. Na Łazienkowskiej wszyscy kibicują Legii, na innych stadionach przeciw
    niej. Legia idzie na mistrza i przyjmijcie to do swojej wiadomości !
    Obserwuj wątek
      • Gość: pablo Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.chello.pl 25.03.02, 12:21
        Ja myśle że kibice z Muranowa najlepiej czują się u swoich kamratów w Gdyni..
        A MY NA TEJ WOJNIE ŁADNYCH PARE LAT...
      • Gość: slawekp Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.eds.com 25.03.02, 12:36
        Brawo Spirytus,
        Nareszczie ktoś kto czuje bluesa. Bez bluzgów i kluturalnie. Wszyscy, którzy
        kibicujemy Legii (ja już od 35 lat) stwórzmy koalicję i zbierzmy siły aby
        wspólnie ze wszystkimi, którzy mogą się stawić dodać chłopakom ducha na
        łazienkowskiej i na wyjazdach w marszu po kolejny tytuł. Niech prowincja i
        Muranów nadal leczą swoje kompleksy. Są ułomni bo los skazał ich na kibicowanie
        kiepskim ekipom.
        • Gość: spirytus Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.chello.pl 25.03.02, 12:43
          Brawo Sławek - pozdrawiam
          NA ZAWSZE Z LEGIĄ !!!
          • Gość: ĆVICH Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: 213.17.165.* 25.03.02, 12:50
        • Gość: Olo Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.tele2.pl 25.03.02, 18:33
          Gość portalu: slawekp napisał(a):

>Niech prowincja i
          Muranów nadal leczą swoje kompleksy. Są ułomni bo los skazał ich na kibicowanie
          kiepskim ekipom.
          oczywiście, bardzo kulturalnie! Jak tak wygląda kultura w Wawie, to gratuluję!
          A propo's kiepskich ekip - Legia, rozumiem, zagra z Barceloną jak równy z równym?
          tak, jak kiedyś Lech? Zdaję sobie sprawę z tego, że takie tuzy jak Sokołowski,
          Czereszewski czy Kucharski z pewnością wywiozą z takiego Camp Now 1:1 ? A może
          Barcelona to też piłkarska prowincja względem Legii? Co będziecie z takimi
          burakami grywać, jak by ich do Waszej grupy dolosowano? hahahahahahahahaha!!!!
          • Gość: greg Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 23:09
            Gość portalu: Olo napisał(a):

> Gość portalu: slawekp napisał(a):
            >
            > >Niech prowincja i
            > Muranów nadal leczą swoje kompleksy. Są ułomni bo los skazał ich na kibicowanie
            >
            > kiepskim ekipom.
            > oczywiście, bardzo kulturalnie! Jak tak wygląda kultura w Wawie, to gratuluję!
            > A propo's kiepskich ekip - Legia, rozumiem, zagra z Barceloną jak równy z równy
            > m?
            > tak, jak kiedyś Lech?

Legia też grała z Barceloną jak równy z równym w 1989 roku. Wyeliminowała min.
            Sampdorię, Aberdeen, Panathinaikos, wygrywała z mistrzami Anglii, Szwecji, grała
            w ćwierćfinale Ligi Mistrzów, dwa razy w półfinałach europejskich pucharów. A co
            osiągnął Lech w pucharach?

Zdaję sobie sprawę z tego, że takie tuzy jak Sokołowski,
            > Czereszewski czy Kucharski z pewnością wywiozą z takiego Camp Now 1:1 ?

A skąd wiesz, że nie wywiozą? W 1989 roku nie gorsi piłkarze od nich - wywieźli,
            a mogli wygrać 2:0 (nieuznana bramka Koseckiego, wydumany karny dla Barcelony).

A może
            > Barcelona to też piłkarska prowincja względem Legii? Co będziecie z takimi
            > burakami grywać, jak by ich do Waszej grupy dolosowano? hahahahahahahahaha!!!!

Buhahahahaha. Ale pyra śmierdząca ma radość. A co twój zasrany klubik pokazał w
            pucharach? Przegrane we wspaniałym stylu ze Spartakiem Moskwa 1:5, z Olympique
            1:6, z Metalurgiem Liepaja z łotwy 2:3 w 1999 roku. Buhahahahaha!!!To są
            osiągnięcia pucharowe Pyr.
            • Gość: exe Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.icpnet.pl 25.03.02, 23:56
              Gość portalu: greg napisał(a):

> Legia też grała z Barceloną jak równy z równym w 1989 roku. Wyeliminowała min.
              > Sampdorię, Aberdeen, Panathinaikos, wygrywała z mistrzami Anglii, Szwecji, grał
              > a
              > w ćwierćfinale Ligi Mistrzów, dwa razy w półfinałach europejskich pucharów. A c
              > o
              > osiągnął Lech w pucharach?

Na początek - ja wiem, że Górnik czy Legia mają lepsze od Lecha sukcesy w Europie.
              Co do meczy - też wyeliminowaliśmy PAO ;-). Wygrywaliśmy z mistrzami Hiszpanii
              czy też Francji.

>
              > Zdaję sobie sprawę z tego, że takie tuzy jak Sokołowski,
              > > Czereszewski czy Kucharski z pewnością wywiozą z takiego Camp Now 1:1 ?
              > A skąd wiesz, że nie wywiozą?

Patrz wynik z Valencii.

> W 1989 roku nie gorsi piłkarze od nich - wywieźli ,
              > a mogli wygrać 2:0 (nieuznana bramka Koseckiego, wydumany karny dla Barcelony).

Pewnie że nie gorsi - gdyby byli gorsi, to wynik byłby dwucyfrowy.

> Buhahahahaha. Ale pyra śmierdząca ma radość. A co twój zasrany klubik pokazał w
              >
              > pucharach?

Kolejny z kulturką made in Warsaw :(

> Przegrane we wspaniałym stylu ze Spartakiem Moskwa 1:5,

Fakt, kompromitacja :(

> z Olympique
              > 1:6,

Jeśli piszesz o wydumanym karnym dla Barcy w meczu z Legią, to nie wymieniaj tego
              meczu bo za OM z tamtych czasów pare osób siedziało...
              Poza tym nie chcę sie licytować na klęski polskiej piłki ale nie zapominaj o
              Valencji (1:6) czy meczu z Bayernem (3:7 u siebie).

exe
            • Gość: Olo Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.tele2.pl 29.03.02, 01:44
              No niekoniecznie ostateczne osiągnięcia klubu z krainy PYR. Zastanów się
              głąbie, o czym ty mówisz! Klub z tradycjami (80 lat)nie będzie sie porównywał z
              warchołami naganianymi przez sierżantów do kopania piłki! to po 1. po 2 głąbie
              zwróć uwagę na prosty fakt, że wasze "sukcesy" były tworzone przez "czynniki
              państwowe" na potrzeby gawiedzi, warszawką zwaną, za wszelką cenę. Pomimo tego
              (na szczęście) przetrwały takie kluby, jak Lech, Cracovia, Polonia W-wa, żeby
              takim dupkom jak wy zadać bobu w waszym zadufaniu wspomaganym nieuczciwym
              sędziowaniem. Juz nie pamiętasz chłami, jak legia miała spadać do II ligii, to
              sie na gwałt powiększało I ligę? Spływaj patafianie, bo mi się rzygać chce jak
              z wami rozmawiam
              • Gość: Gucwa Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.03.02, 08:26
                tradycje?????? buuuuachacha, karmcie się dalej tradycjami, a baniak niech dalej
                kupuje mecze, może i awansujecie, ale szybko zlecicie do 2 ligi bo tam wasze
                miejsce, poznańskie kmiecie, trzymajcie dalej z arką, cracovią, może zgnijecie
                razem w 3 lidze? chcociaż nie skoro poznanska szmata jest pralnią brudnych
                pieniędzy.... zawsze coś się kupi...
                • Gość: exe Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.icpnet.pl 29.03.02, 09:32
                  > tradycje?????? buuuuachacha, karmcie się dalej tradycjami, a baniak niech dalej
                  >
                  > kupuje mecze,

Wierz dalej w co chcesz...

> może i awansujecie, ale szybko zlecicie do 2 ligi

...ale nie rób sobie zbyt wielkich nadziei.

> bo tam wasze
                  > miejsce, poznańskie kmiecie,

Pamiętaj też o tym, że warszawskie normy kulturalne są nieco niższe niż w Polsce,
                  więc uważaj na słowa.

> trzymajcie dalej z arką, cracovią,

Nie martw się będziemy. A propos... (chyba) na kibice.pl piszecie, że chcecie
                  zerwać zgodę z Pogonią bo to klub bez przyszłości, w zamian za to biorąc
                  pilkarską potęge... Lechie... ;-))) Co dalej? Zagłębie S. za dwa miesiące spadnie
                  i co? Też się ich pozbędziecie?

> może zgnijecie
                  > razem w 3 lidze? chcociaż nie skoro poznanska szmata jest pralnią brudnych
                  > pieniędzy.... zawsze coś się kupi...

WOLNOŚĆ SŁOWA WOLNOŚCIĄ SŁOWA, ALE CIĄGŁE OSZCZERSTWA I WYZWISKA NA TYM FORUM SĄ
                  JUŻ DENERWUJĄCE !!!

• Gość: Gucwa Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.03.02, 11:10
                    przytłaczające nie... może wreszcie sami zaczniecie temperować swoje języczki...
      • Gość: exe Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.icpnet.pl 25.03.02, 15:29
        Gość portalu: spirytus napisał(a):

> Ostatnimi czasy na forum pojawia się zadziwiająco dużo wypowiedzi atakujących
        > Legię.

LEGIA RUCHA RUCHA...NASTĘPNA-POLONIA
        LEGIA MISTRZ MISTRZ MISTRZ !!!!!!!!
        TCHÓRZE Z MURANOWA-WARSZAWA CZEKA!
        LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA
        NIE MA POLONi....
        To te najnowsze "ataki na Legie"
        +
        Mnóstwo wątków z okazji meczy Legii.

Przypomne tylko, że jest to forum ogólnopolskie, sportowe. Są jeszcze podfora o
        polskiej lidze i piłce nożnej.
        SAMI PROWOKUJECIE KIBICÓW INNYCH DRUŻYN!!!
        Proponuje przeniesienie się z tymi wątkami zaśmiecającymi forum do
        działu "Warszawa". Najlepiej załatwcie tam sobie podforum o warszawskim sporcie.
        Naprawde normalni kibice mają dość dziesiątków wątków o Legii na tym forum,
        więc nie dziwcie się reakcjom.

> W awangardzie tego zjawiska jest towarzystwo z Polonii i Wisły. Dziwne
        > bardzo jest to, że ataki wzmagają się, im bardziej Legia zaczyna się
        > przybliżać się do tytułu mistrzowskiego.

Akurat właśnie to nie jest dziwne. Zazdrość, zawiść te sprawy z jednej strony,
        rosnące zadufanie Legionistów z drugiej.

> Rozliczne grono tych sfrustrowanych
        > panów wpada na coraz to ciekawsze pomysły. A to, że Legia nie zasługuje na
        > mistrza,

Faktycznie, bzdurny pomysł...

>a to, że kibice Legi to prymityw...

Przejrzyj sobie wymienione przeze mnie tytuły wątków...

> Niechęć
        > do naszej Legiuni ma różne oblicza, ale właśnie ona stanowi o potędze naszego
        > klubu. Na Łazienkowskiej wszyscy kibicują Legii, na innych stadionach przeciw
        > niej.

O bogowie, na ilu innych stadionach byłeś?

> Legia idzie na mistrza i przyjmijcie to do swojej wiadomości !

I za to mają was lubić? To a propos tego zadufania, dochodzi do tego
        wyciekająca wręcz z internetu agresja wobec wszystkich dookoła, jak wy to
        nazywacie, bardzo uprzejmie, "prowincji", "wsi" itp. Wygląda na to, że po
        prostu lubicie być przeciw wszystkim! Jeśli nie, to udowodnijcie to choćby
        ograniczając liczbe zaśmiecających forum wątków podających na żywo wyniki
        Legii, można się śmiało oganiczyć do jednego (tak robi np. Wisła czy Widzew i
        to na swoich KLUBOWYCH forach, nie ogólnych). No chybaże lubicie śmiecić w
        internecie i jesteście tak przeświadczeni o własnej wyższości, że już nic do
        was nie dociera :(((
        Mimo wszystko pozdrawiam normalnych kibiców. Zarówno Legii jak i Polonii,
        Wisły, Lecha i innych...
        • Gość: dexter Re: do exe IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 25.03.02, 16:51
          Zauważ tylko, że te wątki, które wymienileś zakładane są przez jednego kretyna.
          Sam przyznasz (choć pewnie uznasz moje zdanie za nieobiektywne jak kibica
          Legii), że postów w stylu: "Czy Legia znowu kupiła mecz", "Legia nie zasługuje
          na mistrzostwo" itp itd. pojawia się bardzo dużo. Co do wypisywania wyników "na
          żywo", też mnie to bardzo denerwuje, ale robi to parę idiotów wpatrujących się
          w czasie maczu w monitor w "Ligę na żywo", a ktorzy stadion Legii to najwyżej w
          telewizji widzieli, prawda jest taka, że prawdziwy kibic (np taki jak ja :) )
          jest w tym czasie na stadionie, a nie przed komputerem.
          Pozdrawiam
          dexter- wierny kibic Legii :)
          • Gość: exe Re: do exe IP: *.icpnet.pl 25.03.02, 18:00
            Gość portalu: dexter napisał(a):
            > Zauważ tylko, że te wątki, które wymienileś zakładane są przez jednego kretyna.

Aha, dzięaki, nie zwróciłem uwagi. Ale zauważyłem kilku takich udzielających się
            intensywnie...

> Sam przyznasz (choć pewnie uznasz moje zdanie za nieobiektywne jak kibica
            > Legii), że postów w stylu: "Czy Legia znowu kupiła mecz", "Legia nie zasługuje
            > na mistrzostwo" itp itd. pojawia się bardzo dużo.

Nie ma czegoś tkiego jak pełny obiektywizm. Oczywiście masz rację.

> Co do wypisywania wyników "na
            >
            > żywo", też mnie to bardzo denerwuje, ale robi to parę idiotów wpatrujących się
            > w czasie maczu w monitor w "Ligę na żywo", a ktorzy stadion Legii to najwyżej w
            > telewizji widzieli,

Dlatego zaproponowałem migracje na forum warszawskie - ażeby nie podsycać
            nienawiści...

> prawda jest taka, że prawdziwy kibic (np taki jak ja :) )
            > jest w tym czasie na stadionie, a nie przed komputerem.

Dokładnie, niestety "internetowi napinacze" wydają się być niezniszczalni, a do
            tego szalenie denerwujący :(

> Pozdrawiam
            > dexter- wierny kibic Legii :)

Pozdrawiam wszystkich KIBICÓW
            exe - wierny kibic Lecha (dla przemądrzałych: tak, byłem na meczu z Siarką
            Tarnobrzeg :-))))
      • Gość: Jaś Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: *.216-194-6-66.nyc.ny.metconnect.net 25.03.02, 16:30
        Ataki na Legię?
        To kibice Legii zaczęli te swoje prowokacje.
        Tematy typu:"Wisła szmato..." były własnie zakładane przez warszawkę.
        Trzeba wiele bezczelnosci, żeby teraz odracać kota ogonem.
        • Gość: Mario1 Re: LEGIA KONTRA RESZTA ŚWIATA IP: 195.94.196.* 25.03.02, 16:42
          Zgadzam się, im lepiej gra Legia, tym więcej kibiców "od zawsze" deklaruje
          swoją miłość do Legii, najczęściej w wulgarny sposób. A przecież nie zawsze
          byli tacy głośni...? Sami prowokują kibiców innych drużyn. Nie pozwólny się im
          wciągnąć w ich gry !!
          • Gość: seth Wciagnac w ich gry??? IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 25.03.02, 21:51
            Powiedz mi kiedy oni potrafili w cokolwiek grac?
            • Gość: greg Re: Wciagnac w ich gry??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 23:11
              Gość portalu: seth napisał(a):

> Powiedz mi kiedy oni potrafili w cokolwiek grac?

Jak widać, potrafią lepiej grać i od twojego zasranego Śląska (witamy w 2 lidze,
              buhahaha), od Lecha i Wisły. Tabela nie kłamie, hahahahahaha:))))))
              • Gość: Mr.X Re: Wciagnac w ich gry??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 23:21

> Gość portalu: seth napisał(a):
                >
                > > Powiedz mi kiedy oni potrafili w cokolwiek grac?
                >
                > Jak widać, potrafią lepiej grać i od twojego zasranego Śląska (witamy w 2 lidze
                > ,
                > buhahaha), od Lecha i Wisły. Tabela nie kłamie, hahahahahaha:))))))

Mam nadzieję że w maju też będziesz mówił że tabela nie kłamie , kiedy na
                pierwszym miejscu będzie Wisła!!!Zobaczymy ile kurewska lEGIA zdobędzie punktów w
                wyjazdach[na amice, wiśle i w katowicach [ o polonii nawet nie mówię] !!!]]
              • Gość: seth Re: Wciagnac w ich gry??? IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 27.03.02, 13:28

> Gość portalu: seth napisał(a):
                >
                > > Powiedz mi kiedy oni potrafili w cokolwiek grac?
                >
                > Jak widać, potrafią lepiej grać i od twojego zasranego Śląska (witamy w 2 lidze
                > ,
                > buhahaha), od Lecha i Wisły. Tabela nie kłamie, hahahahahaha:))))))

Male sprostowanie nie jestem kibicem kurwy slaskiej......
                Ale na Bulgarskiej juz niedlugo sie spotkamy......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka