Gość: kolejarz IP: 62.233.169.* 25.03.02, 19:43 Jakie dwa kolejowe kluby piłkarskie obchodzą w tym roku 80-lecie ??? czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolejarz Re: Zagadka :) IP: 62.233.169.* 26.03.02, 21:25 No co jest nikt nie zna odpowiedzi ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: Zagadka :) IP: 62.233.169.* 26.03.02, 23:20 Gość portalu: beast napisał(a): > Lech i Gedania? Bardzo gratuluje zostal pan zwyciezca naszego teleturnieju jednakze nagrod brak z powodow oczywistych,ale gratuluje wiedzy. I jeszcze tylko takie pytanie z skad pan jest i z skad znal pan odpowiedz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Zagadka :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 01:12 Ja tez mam pytanie, jaki jest najstarszy isniejacy klub pilkarzski w Polsce? Wiem ze Wisla i Cracovia sa z 1906, ale czy ktos wie czy jest jeszcze starszy klub? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Zagadka :) IP: *.nsm.pl 29.03.02, 12:45 Gość portalu: Leon napisał(a): > Ja tez mam pytanie, jaki jest najstarszy isniejacy klub pilkarzski w Polsce? > Wiem ze Wisla i Cracovia sa z 1906, ale czy ktos wie czy jest jeszcze starszy > klub? > > Pozdr Spośród isniejących nie ma starszych klubów niż te krakowskie.Za pierwszy w historii polski klub tradycyjnie uważani są lwowscy Czarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Zagadka :) IP: *.nsm.pl 29.03.02, 12:42 Gość portalu: kolejarz napisał(a): > Gość portalu: beast napisał(a): > > > Lech i Gedania? > > Bardzo gratuluje zostal pan zwyciezca naszego teleturnieju jednakze nagrod brak > z > powodow oczywistych,ale gratuluje wiedzy. I jeszcze tylko takie pytanie z skad > pan jest i z skad znal pan odpowiedz ? Jestem z Gdańska i myslę,że jest to odpowiedź na oba pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: Zagadka :) IP: 62.233.169.* 29.03.02, 17:09 Gość portalu: beast napisał(a): > Gość portalu: kolejarz napisał(a): > > > Gość portalu: beast napisał(a): > > > > > Lech i Gedania? > > > > Bardzo gratuluje zostal pan zwyciezca naszego teleturnieju jednakze nagrod > brak > > z > > powodow oczywistych,ale gratuluje wiedzy. I jeszcze tylko takie pytanie z > skad > > pan jest i z skad znal pan odpowiedz ? > > Jestem z Gdańska i myslę,że jest to odpowiedź na oba pytania:) moglem sie domyslic zeby zastrzec konkurs dla gdanszczan Odpowiedz Link Zgłoś