Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.09.13, 03:51
    Debiutant ataquje,sacrableu.
    W historii naszej kultowej zabawy TyperBajarzy czegos podobnego jeszcze nie bylo.
    Skad u tego "ancymonka" o sympatycznej ksywie taka znajomosc realiow naszej poyebaney
    TajMobajlki.
    Jutro po meczu Korony z Gornikiem "marcinek" zobowiazany jest do natentychmiastowego wrzucenia 5-ciopunktowca.
    Do tego samego musi byc przygotowany Szaman "frugo" ktoremu przy remisie wygrac sie udo.
    Inni to tylko tlo przedewszystkim,zas z MISTRZEM cos sie stalo oraz z Pocahontas ktora tyz ledwie przendzie.
    Jutro,zaraz po meczu w Kielcach pokazemy "nieofic" w piatek rano "ofic".
    TyperBajarze stan gotowosci bojowej nr2.
    "marcinek" oraz "frugo" stan gotowosci nr.1!!
    BonD tyz cieniutko i lada chwila bedzie ykniety przez rekina "marcinka".

Ciekawa sytuacja w parze MISTRZA z don Manitou w PJ.
    Czarodziej "gregoriuszczwarty" w pogoowiu?
    Wstajemy i do robotyyy,energicznie.Raz-dwa,raz-dwa!!!
    Obserwuj wątek
      • gregoriuszczwarty a w Pucharze.. 26.09.13, 09:03
        Faktycznie ciekawa sytuacja, MISTRZ musi trafić w wynik, jak będzie inaczej niż 0-1 awansuje DM. U mnie tez ciekawie, pierwsza bramka w kielcach eliminuje proksia.Trzymamy zatem za 0:0 :). W pozostałych parach pozamiatane, awans marcinka, frugo i 144s. Wieczorem podam pary 1/8 finału
        • kubus1955 Moje subiektywne zdanie. 26.09.13, 14:42
          I tu jest ból (minus tego regulaminu )Nie ma znaczenia wysokie zwycięstwo punktowe, tylko kto pierwszy zrobił wpis.Oczywiście Don Manitou ma odmienne zdanie,co niestety muszę uszanować.
          Pozdrowienia dla uczestników zabawy.
          • Gość: don Manitou Re: Moje subiektywne zdanie i moje. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.09.13, 15:01
            Nie do konca bylem przekonany o promowaniu wczesniejszych wpisow bo klikalem z propozycja np.ze przy remisie wygrywa ten kto ma wiecej wytypowanych wynikow a w przypadku ich rownosci ten ktory ma wiecej dokladnych.
            PRZODOWNIK "gregoriuszczwarty" poszedl latwiejsza droga ustalajac to co mamy.
            Jego prawo.
            Play off jest jak najbardziej sprawiedliwy.Zwyciestwa decyduja.
            W PT 2013 mielismy inna sytuacje bo bylismy zobligowani czasem.Stad 2 "mecze" i roznica
            "bramek".
            Wazne jest ze zabawa jest emocjonujaca i przyjemna.
            Howgh!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka