Dodaj do ulubionych

a mi sie w USA podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.ipt.aol.com 07.07.02, 03:26
fakt- praca nie lezy na ulicy, jak i dolary... ale checi,samozapracie...wiara w
siebie.. i juz mozna cos zdzialac... Noooooooooo moze nie wszystko mi sie
podoba.... i czasami cos by sie chcialo miec tutaj z Polski... ale ogolnie
USMIECH i ZYCZLIWOSC ludzi - to jest to co mnie rozbraja nadal... i czego tak
bardzo brakowalo w Polsce...

wierze, ze i ja dam sobie tutaj rade... !!!!!!!!!!!!!!!!!:o)

P.S. do wszystkich debili, ktorzy teraz zaczna swoje wypociny na moj temat jak
i na temat jednej bardzo UROCZEJ dziewczyny - mam was w (_._) !!!!!!!!!!!!

bastard
Obserwuj wątek
    • galetik Re: a mi sie w USA podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.02, 04:02
      Gość portalu: student napisał(a):

> fakt- praca nie lezy na ulicy, jak i dolary... ale checi,samozapracie...wiara w
      >
      > siebie.. i juz mozna cos zdzialac... Noooooooooo moze nie wszystko mi sie
      > podoba.... i czasami cos by sie chcialo miec tutaj z Polski... ale ogolnie
      > USMIECH i ZYCZLIWOSC ludzi - to jest to co mnie rozbraja nadal... i czego tak
      > bardzo brakowalo w Polsce...
      >
      >
      > wierze, ze i ja dam sobie tutaj rade... !!!!!!!!!!!!!!!!!:o)
      >
      >
      > P.S. do wszystkich debili, ktorzy teraz zaczna swoje wypociny na moj temat jak
      > i na temat jednej bardzo UROCZEJ dziewczyny - mam was w (_._) !!!!!!!!!!!!
      >
      >
      > bastard

nic nie widze!o rany! student nie badz chujem i otworz szerzej ta dupe, aniutek
      chce usiasc obok mnie.
      teraz to juz nie wiem czy ona za duza czy twoja dupa za mala.
      • zambouni Re: a mi sie w USA podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.02, 04:11
        asylum.subnetcentral.com/cards/milk.jpg
      • Gość: zybi Re: a mi sie w USA podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 130.68.2.* 07.07.02, 04:12
        Czesc student.
        Mielismy razem plywac na wypozyczonej zaglowce.
        Napisz na adres do leosi to podam dokladniejsze namiary i zobaczysz NYC od
        strony wody.
        Stopy wody pod kilem i do zobaczenia na lajbie .
        ZYBI
        PS.
        Aniutka mozemy zabrac, co by mial kto zrobic pamiatkowe zdjecie do FORUM
    • Gość: Ana Re: a mi sie w USA podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 07.07.02, 04:16
      Gość portalu: student napisał(a):

> fakt- praca nie lezy na ulicy, jak i dolary... ale checi,samozapracie...wiara w
      >
      > siebie.. i juz mozna cos zdzialac... Noooooooooo moze nie wszystko mi sie
      > podoba.... i czasami cos by sie chcialo miec tutaj z Polski... ale ogolnie
      > USMIECH i ZYCZLIWOSC ludzi - to jest to co mnie rozbraja nadal... i czego tak
      > bardzo brakowalo w Polsce...
      >
      >
      > wierze, ze i ja dam sobie tutaj rade... !!!!!!!!!!!!!!!!!:o)
      >
      >
      > P.S. do wszystkich debili, ktorzy teraz zaczna swoje wypociny na moj temat jak
      > i na temat jednej bardzo UROCZEJ dziewczyny - mam was w (_._) !!!!!!!!!!!!
      >
      >
      > bastard

Madry z Ciebie chlopak student.Wlasnie za to samo lubie Amerike!Tutaj wszystko
      jest mozliwe,a jedynie co trzeba zrobic jest-ruszyc glowa!To jest kraj w ktory
      sie spelniaja marzenia.Trzeba chcec i nie poddawac jezely jest niepowodzenie,a
      czesto na poczatek tak jest.
      Powodzenia i pozdrawiam!

PS. zlosliwe komentarzy ktore zapewnie sie pojawia zaraz tez mam gdzies...
      • Gość: tato Re: a mi sie w USA podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fastres.net 07.07.02, 04:33
        Gość portalu: Ana napisał(a):

> Gość portalu: student napisał(a):
        >
        > > fakt- praca nie lezy na ulicy, jak i dolary... ale checi,samozapracie...wi
        > ara w
        > >
        > > siebie.. i juz mozna cos zdzialac... Noooooooooo moze nie wszystko mi sie
        > > podoba.... i czasami cos by sie chcialo miec tutaj z Polski... ale ogolnie
        >
        > > USMIECH i ZYCZLIWOSC ludzi - to jest to co mnie rozbraja nadal... i czego
        > tak
        > > bardzo brakowalo w Polsce...
        > >
        > >
        > > wierze, ze i ja dam sobie tutaj rade... !!!!!!!!!!!!!!!!!:o)
        > >
        > >
        > > P.S. do wszystkich debili, ktorzy teraz zaczna swoje wypociny na moj temat
        > jak
        > > i na temat jednej bardzo UROCZEJ dziewczyny - mam was w (_._) !!!!!!!!!!!!
        > >
        > >
        > > bastard
        >
        > Madry z Ciebie chlopak student.Wlasnie za to samo lubie Amerike!Tutaj wszystko
        > jest mozliwe,a jedynie co trzeba zrobic jest-ruszyc glowa!To jest kraj w ktory
        > sie spelniaja marzenia.Trzeba chcec i nie poddawac jezely jest niepowodzenie,a
        > czesto na poczatek tak jest.
        > Powodzenia i pozdrawiam!
        >
        > PS. zlosliwe komentarzy ktore zapewnie sie pojawia zaraz tez mam gdzies...

.....Nooooo,to chyba normalne,taka kulturalna osoba.............
        I delikatna jak ty.................
    • zambouni Re: a mi sie w USA podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.02, 04:30
      www.subnetcentral.com/cards/nobreath.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka