Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Miśkiewicz dodatkowy punkt

IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 19:06
    Miśkiewicz obronił 9 strzałów więc dodatkowy punkt mu się nalezy. Oglądałem mecz i na pewno miał 9 obronionych strzałów. Sport.pl nie ma statystyk aktulanych www.livesports.pl/mecz/pWE4R3Zb/#statystyki-meczu;0
    Obserwuj wątek
      • Gość: kolok Re: Miśkiewicz dodatkowy punkt IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 22:32
        Dokładnie. Nie wiem skąd oni wzięli tylko 7 strzałów obronionych skoro było ich 9.
      • Gość: Ali Re: Miśkiewicz dodatkowy punkt IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 23:29
        też proszę o uwzględnienie poprawnych statystyk
      • Gość: ninedays Re: Miśkiewicz dodatkowy punkt IP: *.bgz.pl 07.10.13, 10:43
        Pewnie chodzi o oficjalne dane ze strony Ekstraklasy, gdzie nie wiedzieć czemu jest 7 celnych strzałów. Też oglądałem mecz, w pewnym momencie pokazali statystyki że Legia ma 7 celnych strzałów, a następnie Miśkiewicz obronił dwa strzały z lewej strony pola karnego - Helio Pinto (gdzie wślizgiem próbował również blokować Chavez ale obronił bramkarz) i Dwaliszwilego (strzał z fałszu zewnętrzną częścią stopy).
        • Gość: ninedays Re: Miśkiewicz dodatkowy punkt IP: *.bgz.pl 07.10.13, 10:46
          O, już nawet w oficjalnych statsach jest 9 strzałów, także korekta chyba bezdyskusyjna www.ekstraklasa.org/rozgrywki/mecz/9081/wis/leg. Pozdr
        • wygrajlige_pomoc Re: Miśkiewicz dodatkowy punkt 07.10.13, 11:16
          Dzięki za info. Tak, jak piszecie - wcześniej było 7 celnych. Poprawimy. [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka