Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Asysty przy samobojach

IP: *.lublin.mm.pl 25.10.13, 19:49
    Asysty powinny byc rowniez po golach samobojczych.
    Na przyklad Saidi dosrodkowal i padl gol, powinna byc asysta.
    Jesli samoboj padl po strzale zawodnika ktora stracila gola, tez powinna byc asysta: tylko ujemna.
    Obserwuj wątek
      • Gość: paweldab77 Re: Asysty przy samobojach IP: *.siedlce.vectranet.pl 25.10.13, 21:55
        zgadzam sie powinna byc asysta Saidiego
        • Gość: saidi Re: Asysty przy samobojach IP: *.205.52.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.13, 00:49
          ale bedzie? czy powinna byc ? bo narazie nie ma pkt
          • Gość: operatortokarki Re: Asysty przy samobojach IP: *.internetia.net.pl 26.10.13, 10:26
            Z tego co pisze przy asystach w regulaminie to za gol samobójczy asysty NIE MA!!! A szkoda bo sam mam Saidiego na kapitanie ;-). Może ktoś z adminów się wypowie, ponieważ logicznie patrząc powinna być asysta, wg. regulaminu nie powinna tak??
            • wygrajlige_pomoc Re: Asysty przy samobojach 26.10.13, 12:11
              co to znaczy logicznie patrząc?

bo dla mnie logicznie patrząc, trzeba wziąć terminologie, która obowiązuje od lat w grach zespołowych:
              "Asysta to podanie do zawodnika z tej samej drużyny, po którym zostają zdobyte punkty lub jest zdobyta bramka (tzw. gol)."
              pl.wikipedia.org/wiki/Asysta
              [Bartek]
              • Gość: operatortokarki Re: Asysty przy samobojach IP: *.internetia.net.pl 26.10.13, 19:26
                No i wszystko zostało ładnie wytłumaczone :-) dziękuję za tę garść wiedzy:piwo:
      • Gość: talib Re: Asysty przy samobojach IP: *.zone9.bethere.co.uk 27.10.13, 02:02
        Ludzie jacys nie kumaci jestescie, jak Saidi mozemiec asyste skoro bramka byla samobojcza? Sam mam go w skladzie, ale nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby asyste mial miec za to. Niektore pytania to po prostu smiech na sali, troche logicznego myslenia ludzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka