Gość: WOJTAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:10 Mauro trzymaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Mauro Cantoro przesadza... IP: *.eds.net 11.08.04, 00:06 Zidane nie strzela goli reka i sie chwali, ze to 'Hand of God'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgarr Re: Mauro Cantoro przesadza... IP: *.chello.pl 11.08.04, 01:54 chlopie chyba nigdy nie widziales w akcji maradony. cantoro ma racje. nigdy nie bylo a na pewno teraz nie ma kogos takiego jak maradona. ten gosc to byl dopiero galactico. sam! mogl wygrac mecz i wygrywal. to on w 86 w pojedynke ogral anglie w cwiercfinale (i co z tego ze reka boska przy pierwszej bramce, ale za to co zrobil przy drugiej w zyciu nikt tego nie powtorzy), on ogral belgie w polfinale i on dal pile buruchadze na 3:2 z niemcami w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@T Tgarr masz rację... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 13:25 Jaki z niego człowiek to widać szczególnie teraz, ale piłkarzem był wielkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtx Szacunek Mauro IP: 213.199.253.* 11.08.04, 00:12 za to że powiedziales "niech mauro przegra, ale niech Wisła wygra" - stary, jestes facetem z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS Pogon Szczecin MYLISZ SIE CANTORO!!! IP: *.uni-greifswald.de 11.08.04, 13:28 Zizou to najlepszy pilkarz swiata! Chcialbym widziec dzis Maradone, we wspolczesnym futobolu, ktory jest 3 razy szybszy, ostrzejszy itd. Maradona byl najlepszy w swoich czasach, a Zizou we wszechczasach...jak dotad Oby Wisla przegrala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GalAcTiCoS!!! Wisła, Wisła, Wisła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:13 MAM NADZIEJE ZE REAL DOKOPIE WIEŚLE. wISŁA NIE MA ŻADNYCH SZANS. TO JEST BEZNADZIEJNA DRUZYNA A REAL EST WSPANIAŁY I WIELKI. JEDEN ZAWODNIK KOSZTUJE TYLE CO CAŁA JEDENASTKA GŁUPIEJ WISŁY KRAKÓW ( GAZETA PIŁKA NOZNA). MAM NADZIEJE ŻE PRZEGRACIE: KIBICE WISŁY, KRAKOWIANIE I WSZYSCY INNI WIŚLACY!!! HALA MADRID!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Maradona wygrywał mecze sam. IP: *.enformatic.pl 11.08.04, 00:52 Zidane nie daje rady. Mauro to musi być twoje wejście do wielkiej piłki. Teraz albo nigdy. Byle tylko Żuraw nie dostał sr@czki, a Franek zagrał to co zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Mauro Cantoro: Ja i Zizou IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 07:06 Maradona nie był wcale takim geniuszem, a teraz to jeden wielki narkoman!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Mauro to Argentyńczyk, Maradona też - ot i całe. IP: 80.51.254.* 11.08.04, 08:07 wytłumaczenie Jego wypowiedzi. Powodzenia Wiślacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHMOOLANDER Re: Mauro to Argentyńczyk, Maradona też - ot i ca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:00 NO I PRZEDMOWCA MA RACJE. JA BYM TEZ MOWIL ZE MICKIEWICZ JEST KOLO NIE DO POBICIA W POROWNANIU DO JAKIEGOS TAM PROUSTA, WHARTONA CZY INNYCH, WIEC JAK ARGENTYNCZYK MOZE POWIEDZIEC ZE FRANCUZ LEPSZY OD ARGENTYNCZYKA? ALE MOJA OPINIA JEST TAKA, ZE AKURAT KIEDY GRAL MARADONNA TO TAKICH SUPER GWIAZD NIE BYLO. TO BYLA ZUPELNIE INNA PILKA, ZAPIERNICZALI I OD CZASU DO CZASU ZWODZIK. TERAZ TE PRAWDZIWE GWIAZDY GRAJA Z WIRTUOZERIA, SMAKIEM, AZ MILO OGLADAC PODANKA, STRZALY, JUZ O ZWODZIKACH I PIRUETACH NIE WSPOMNE. A ZA CO MARADONE CHCA NA PIRAMIDE SLONCA CHCA WSTAWIC? ZE NIBY ON ANGLIKOW? BELGOW? ALE W JAKIM STYTLU I PRZY JAKIEJ KOPIE SZCZESCIA? NIE UJMUJAC MU, STAWIAM NA ZIDANA, A JUZ RONALIDNHO TO JEST KOLO NIE DO POBICIA. SWIETNY GRACZ I ZAWSZE WYSZCZERZONA W RADOSCI GEBA. I O TO CHODZI... MA MIEC SWIADOMOSC ZE JEST KIMS, ALE MA TEZ BYC TO OSOBA ZE SKROMNOSCIA, EMANUUJACA RADOSCIA TEGO CO ROBI. PELE, TO TEZ JEST GOSC, GRAL NIEPOWTARZALNIE, GWIAZDA KTORA NAWET PRZYGASALJAC SWIECILA MOCNIEJ NIZ MARADONNA A DO TEGO KIM JEST TERAZ? OSOBA GODNA NASLADOWANIA W KAZDEJ SFERZE. BO GWIAZDA WLASNIE JEST WZOREM... A NIE ZACPANYM KARLEM. WISLA... ZAPIERD...AJ DZISIAJ JAK NIGDY DOTAD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incobus Re: Mauro to Argentyńczyk, Maradona też - ot i ca IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.04, 09:14 O Pele mam jednak inne zdanie, jak naprawdę grał mało kto wie, zaś dzisiaj jego rola ogranicza sie do paplania wyuczonych zdań po angielsku, z którymi obwozi się Go jak zwierze w klatce, czyniąc z bezwzględnie wielkiego piłkarza towar o etykiecie FIFA, druga sprawa wydaje mi sie, ze to fani Diego oraz brak umiejętności życia w społeczeństwie zrobiły z niego cpuna i co tu kryć człowieka wraka,po trzecie nie mnie osądzać kto był najlepszym piłkarzem świata, bowiem bohaterów widziałem wielu - po czwarte (choć to moralizatorskie aż do przesady)powinniśmy przestrzegać to szacunku do drugiego człowieka, ponieważ dla wielu Pele jest geniuszem a dla wielu Maradona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur NIE NADUZYWAJCIE,SZCZENIAKI,SLOWA.... IP: *.10.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 11.08.04, 12:30 'GENIUSZ'!!!Geniuszow w historii ludzkosci moze bylo dziesieciu, a moze mniej! Byli nimi: ALEKSANDER MACEDONSKI, ARCHIMEDES,NEWTON, EINSTEN,BETHOVEN, DOSTOJEWSKI i jeszcze paru innych wielkich ludzi, a nie jacys zapoceni popaprance biegajacy z pilka po boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob zgadzam się, maradona grał w innych czasach IP: *.icpnet.pl 11.08.04, 16:31 Zgadzam się z przedmówcą w 100%- maradona, moim zdaniem nie był wcale taki wielki, na jakiego go Mauro i (o on sam) kreuje. Kiedyś piłkarze mieli więcej miejsca i czasu, żeby się rozbujać. Ronaldinho jest nie do pobicia (Bąk stwierdził, że nikt tak, jak on go nie ogrywał - i ma rację!) - szkoda, ze mało go było widać, bo grał we Francji. Kiedyś Ronaldo też tak grał, jeszcze w PSV i Barcelonie, ale później były kontuzje (czasem jego gra wygląda tak, jakby nie chciał sobie zrobić krzywdy, gra asekurancko, co jest zrozumiałe, bo przecież był czas, kiedy wydawało się, że jego kariera jest skończona), teraz się spasł ponad miarę i jest zbyt statyczny, ale zasem ma przebłyski dawnej świetności. Mauro, Mauro co ty gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Mauro to Argentyńczyk, Maradona też - ot i ca 14.08.04, 10:51 Kto to do cholery jest Maradonna????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHMOOLANDER Re: Mauro Cantoro: Ja i Zizou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:06 a kto to jest ten mauro? bo wiatru geba robi ze ho ho !!! no i sie chwali.."ja gram twardo a jak on nie umie to jego problem" a jak ty papuasie niby potrafisz inaczej grac? typowy wyrobnik, jak mnie minie to go po skokowym z korasa przypierdziele i bedzie git. ale za bardzo on silny w gebie, a jak zacznie fisiowac jego bombardierska gre to dostanie dwie sloneczne karteczki i jazda do papuasow! oby zrobil chociaz 1/4 tego o czym, chyba nieswiadomie, trzeszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom buhahahaaa IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.08.04, 09:59 temu ćpunowi maradonie do Zidana baaaaaaaaaardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: buhahahaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:31 O jakości piłkarza nie decyduje czy stacza się jako cłowiek czy nie a jego gra, Becham nie był świetny dlatego że ma znaną żonę, dużo zarabia japończycy go kochają ... (dopiszcie co chcecie) a dlatego że dobrze grał, reszta to marketing. Zizou jest genialnym piłkarzem (ten typ geniuszu nie ma nic wspólnego z Bethowenem czy Einsteinem a oni to też są nieporównalni) genialny był Maradona (chyba lepszy od Zizou) ale dla mnie najlepszy był Baggio. Ale to nic nie wnosi Wisła poprostu powinna zrobić wszystko aby wygrać !!!! Powodzenia Chłopaki niech dostaną w tych dwu meczach i 22 zółte katki ale liczy się zwycięstwo. TO jest dzisiejszy sport no fair play !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumik13 Re: Mauro Cantoro: Ja i Zizou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 09:52 contoro skoro taki boski jestes to czemu nie grasz w realu milanie juve czy innym porzadnym klubie...ale nie przejmuj sie geniuszu futbolu moze cie romek z chelsea kupi do podawania ręcznikow Odpowiedz Link Zgłoś