Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

świątecznie

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.03.02, 14:18
    Wszystkim tym, których znam i których dopiero poznam....
    Tym, których widuję na stadionie i tym, których widzieć będę...
    Wszystkim Kibicom a w szczególności Chłopakom ze Stowarzyszenia...
    życzę smacznego jajeczka i mokrego zajączka...
    oraz tego żeby święta przybrały barwy biało-niebieskie...

pozdrawiam
    Aga
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: świątecznie IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 14:27
        z ust takich - życzenia - brzmią jak smyczków altowych - szeptanie
      • Gość: xxx Re: świątecznie IP: *.futuro.pl 28.03.02, 15:08
        Dzięki ale chyba barwy niebiesko-białe.
        • Gość: Camara Re: świątecznie IP: 217.96.35.* 28.03.02, 16:16
          Hi, hi. Też dziękuję i też zyczę wspaniałości - wszystkim :
          : zarówno tym mniej jak i bardziej talkative (tak....tak SZ.P. cane and m'01),
          : lepiej bądź słabiej spasionym piknikom (hmm.....ano p. camara....hehe)
          : przetransferowanym lub nie (tak...tak....p. Pluto)
          : mundurowym (ohh.....serginho...) i pacyfistom ( li tylko Loki ?)
          : liderom LT (hrrrr.......guerroni..) jak i peletonowi (gdzie wir kolej wodzi)
          : pracusiom i leniom ( wpisać co pasuje.......................hehe)
          : gwardzistom i olimpijczykom :))
          : majdankowi, aby nicka zmienił,
          : moderatorowi za to, że nic nie robi
          : a Leszkowi za to, że okres po Swiątkach Nam osłodzi.
          Pozdrawiam
          Camara
          • Gość: apcio Re: świątecznie IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 16:54
            a ja zycze wszystkim alles gute i wsio :)))))))))
          • Gość: PLUTO Re: świątecznie IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 22:01
            Gość portalu: Camara napisał(a):

> > : przetransferowanym lub nie (tak...tak....p. Pluto)
            >

hmmmm..... daje mi to do myslenia :)))

a wracajac do tematu to wszystkim wszystkiego najlepszego (guerze który lubi
            mi "pojechac" haha no i camarze też a takze jego "PIT BULL-OWI :)))
            a po swietach w czwartek musimy spalic te jajeczne kalorie na boisku
            POZDRO
      • Gość: kolej Re: świątecznie IP: *.stacje.agora.pl 28.03.02, 18:32
        Wszystkiego Dobrego w te piękne Święta wszystkim forumowiczom, a zwłaszcza całej WIARZE LECHA
        życzy
        kolej
        PS Tym co będą w Nowym Dworze - pożyczę osobiście ;-)
      • Gość: Luck Re: świątecznie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 18:41
        Dla wszystkich znajomych i nie... ten, tego smacznego jajka!!!?
        • Gość: Loki Re: świątecznie IP: *.echostar.pl 28.03.02, 19:29
          hehe pacyfista- dzięki Panie Camara i wszystkim życzącym i oczywiście
          wzajemnie!!
          • Gość: RAdost Re: świątecznie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 20:22
            podziekowac wypada:) wiec Dziekuje

Smacznego jajeczka -zwyciestw Lecha no i pikantnej rzezuchy...
            wszystkiego dobrego generalnie:)
            • Gość: Sergio Re: świątecznie IP: *.echostar.pl 28.03.02, 20:25
              smacznego dyngusa, mokrego jajka... eee... czy jakoś tam... i wesołej Choinki :)
              Sergio
              Kolejorzowi Wielkiego Meczu w Wielką Sobotę
              przyjadę sprawdzić jak im idzie!
              • Gość: RAdost Re: świątecznie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 20:32
                Gość portalu: Sergio napisał(a):

> smacznego dyngusa, mokrego jajka... eee... czy jakoś tam...

i wesołej Choinki :
                > )

ja tradycja to tradycja:))

> Sergio
                > Kolejorzowi Wielkiego Meczu w Wielką Sobotę
                > przyjadę sprawdzić jak im idzie!

• Gość: canemuto Zyczenia, zyczenia... IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 21:35
                  wszystkiego najlepszego wszystkim forumowiczom - szczegolnie pozdrawiam
                  dyzurnego radosta, Organizatora guerre, napastnika lokiego, Napastnika sergio,
                  magika alchema (w sredniowieczu by cie na stos poslali za to, co dzisiaj
                  robiles;))), naciskajacego na mnie pluto, "dlugiego" misze i nawet camare,
                  ktore po raz kolejny mnie nie oszczedzil (tzn. mojej grafomanii). mam
                  nadzieje, ze moje special wishes nikogo nie pominely. jesli tak -
                  przepraszam:))) pozdro.
                  • Gość: Alchem Re: Zyczenia, zyczenia... IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 08:44
                    przylacze sie rowniez dziekujac jednoczesnie :)

duzo slonca i usmiechu zarowno na stadionie jak i poza nim :-)

ps
                    nie chce nikogo wymieniac, zeby kogos przypadkiem nie ominac, jednakze nie moge
                    sie oprzec by nie zlozyc zyczen wiekszego szczescia pewnemu pilkarzowi, zeby
                    czwartki przy SP13 mu sie po nocach nie snily ;p

hmm... pewnie lepiej jakbym w czwartek do Accessa usiadl, nie? ;)

pozdro
                    • Gość: Daras Re: Zyczenia, zyczenia... IP: 62.233.187.* 30.03.02, 19:29
                      Dzieki za zyczenia to co wyczyniales w czwartek to jest kasa swiatowa. dwoilem
                      sie i troilem i nic nie moglem zdzialac.
                      Wszsytkim e-Lechita Zyczę wszystkiego najlepszego na nadchodzące święta
                      Wielkiej Nocy. Spełnienia wszystkich oczekiwań związanych z tymi dniami i
                      przeżywania Ich w atmosferze szczescia i radosci bowim Kolejorz wygral dzis
                      mecz ktory zbilza go coraz wiekszymi krokami do ekstraklasy.
      • Gość: Maciek Re: świątecznie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 23:26
        Oczywiscie jak to od ostatnich latek bywa moja zonka zapomniala dodac ze sa to
        zyczenia od NAS dla WAS czyli ode mnie rowniez.
        Poniewaz jestem do tego przyzwyczajony nie zareaguje i ja oszczedze.
        Pozdro
        Maciek - Maz zony Macka
        • Gość: MaciejK Re: świątecznie IP: *.radiomerkury.pl 29.03.02, 10:42
          Równiez wszystkiego najlepszego dla Wiary i E-lechitów, co byśmy po sobotnim
          meczyku szampańskie nastroje na Święta mieli, bogatego Zajączka i Dyngusa
          mokrego umiarkowanie...
          PZDR
          • Gość: Feelgood Re: świątecznie IP: 195.216.121.* 29.03.02, 11:35
            Dołączam życzenia wszelkiej pomyślności z okazji Wielkiejnocy.
            • Gość: sumak Re: świątecznie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 20:39
              Najlepszego wszysykim forumowiczom i nie tylko. Zdrowych, spokojnych Świąt,
              może czegoś od Zająca dla wybranych, mokrego dyngusa i ogólnie miłego
              leniuchowania.
              nARKA
              • Gość: maciejx Re: świątecznie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 10:16
                pamietacie jak bylo 2 lata temu w wielka sobote>? ta mobilizacja na mecz z petro, ktory sie nie
                odbyl, zycze wszystkim, zebysmy nigdy nbie musieli oprzezywac takich trudnych chwil jak wtedy, gdy
                nasz ukochamy klub spadal. pzdr
                • Gość: mat2807 Re: świątecznie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 11:43
                  WESOLYCH SWIAT I SMACZNEJ EKSTRAKLASY (bo to juz niedlugo...)
                  • Gość: misza Re: świątecznie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 17:25
                    Dołączam się do gorących zyczeń, chociaż święta spędzam w łożu (do tego- o
                    zgrozo- sam!!!)z 39 stopniową gorączką. Na następne (mam nadzieję) e-granie
                    doniosę L4. Wszystkiego najlepszego, obyście dalej drodzy przyjaciele, nie
                    ustawali w swojej pracy, oby Wam nie zabrakło nigdy zapału, pomysłów i chęci,
                    zwłaszcza w ekstraklasie. Pozdrawiam.
                    P.S Na szczęście Leszek osłodził mi trochę smak Aspiryny C i jakiegoś
                    śmierdzącego syropu. Jszcze raz Wszystkiego naj...
                    • gwardzista Re: świątecznie 30.03.02, 18:57
                      Wszystkim forumowiczom zyczę zdrowych i radosnych Świąt. Życzę, aby Lech
                      przysparzał Wam samych radości i był powodem do dumy. Życzę, abyście mieli tyle
                      siły i zapału, aby intensywnie kreować jego wizerunek jako klubu silnego
                      sportowo, dobrze zorganizowanego i uczciwego.
                      PS. Camarze życzę, aby jego jamnik rozwijał się nadal, zarówno intelektualnie
                      jak i fizycznie. Twoje życzenia były dla mnie wzruszającą niespodzianką !
                      Udanego pobytu w Korei i ( oby ! ) w Japonii . :)
                      • Gość: Rainer Re: świątecznie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 17:06
                        Wesołych Świąt smacznego jajka i Bogatego ZAJĄCA ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka