Gość: bob Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:59 Komentator meczu Polaków w siatkówkę powiedział o Serbie: został zmieniony chociaż nawet piłki nie powąchał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami Komentarz w Trójce do drugiego finału Otylii IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 16.08.04, 16:44 Komentator radiowej Trójki mniej więcej tak zagrzewał do boju finiszującą Otylię Jędrzejczak: błagalnym tonem)"Otylio przypomnij sobie szczęśliwe chwile w swoim życiu. Przecież Otylia jest bardzo szczęśliwa, ostatnio jej narzeczony poprosił ją o rękę, jest bardzo zakochana, Otylio jeszcze trochę" (zatroskany)"Tylko czy nie zapomni pacnąć ręką..." Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
2bracia_be Re: Wylejcie na mordy tych poparanców 16.08.04, 17:03 Tak jak dla Przemka B. nie ma róznicy kto aktualnie prowadzi w wyścigu na pływalni,na którym torze płynie i który to już odcinek tak dla Miklasa nie ma różnicy czy aktualnie mamy na wizji turczynke czy tajlandkę.Tą ostatnią zresztą często myli z tajwanką.Jezuuuuuuuuuuu.Za mordy popaprańców i na bruk!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krashan bhamarandż Re: Wylejcie na mordy tych poparanców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:52 Tajlandka czy Tajka? Odpowiedz Link Zgłoś
2bracia_be Re: Tajka 16.08.04, 17:54 TAJKA!Mój błąd,moja wina!Posypię głowę popiołem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Tajka IP: *.man.com.pl, / *.man.com.pl 16.08.04, 18:01 No widzisz, każdy może zrobić błąd! A innych to za mordę i do śmieci, tak? Spójrz jak napisałeś "poparańców". Sam robisz błędy na każdym kroku, a krzyczysz na innych. Trochę więcej tolerancji i szacunku dla bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
2bracia_be Re: Tajka 16.08.04, 18:14 Twoja argumentacja to dla mnie zadna argumentacja! Wiem ze każdy jest człowiekiem i każdy może popełniać błedy wszelkiego rodzaju. I Ty i ja a także Oni. Ale ja przynajmniej na forum popęłniam je w detalach. Oni zaś HURTOWO,PERMANENTNIE i co gorsze W SKANDALICZNYCH SYTUACJACH! A co gorsze na STANOWISKU PRACY!!! Niejeden by już wyleciał na zbity pysk! Wiec daruj sobie MORALIZATORSTWO i ICH OBRONE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Tajka 24.08.04, 18:56 2bracia_be napisał: > TAJKA!Mój błąd,moja wina!Posypię głowę popiołem! Teraz posyp bo prawidlowo jest Tajlandka (obywatelka/reprezentandka Tajlandii). Natomiast Tajowie (Tajka) to jest lud zamieszkujacy nie tylko czesc Tajlandii, ale rowniez czesci Laosu, Birmy, Wietnamu, a nawet Chin: wiem.onet.pl/wiem/00cde0.html Natomiast sama Tajlandia co prawda wziela nazwe od tego ludu (jak Polska od Polan :), ale jest panstwem wielonarodowym - mieszkaja tam rowniez: Laotańczycy, Chińczycy, Malajowie, Khmerowie, górskie plemiona Mon, Karen i Yao, a także grupy uchodźców z Kambodży, Birmy, Wietnamu i Laosu. www.travelplanet.pl/index.php?dzial=przew&kraj=33&sekcja=3 Tak wiec nazwanie kazdej reprezentantki tego kraju Tajka, nie Tajlandka jest bledem (no chyba ze zna sie i chce podkreslic jej etniczne pochodzenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRUSIK Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 16.08.04, 17:04 Nagminnie każdy komentator mówi miSZCZ - mistrz; gÓwnie - głównie; pierSi - pierwsi i tradycyjnie "yyyyy" blabla "yyyyy" blabla "yyyyyy" Odpowiedz Link Zgłoś
janekw Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 17:09 Chylewska, Paulina. 17, 16 sierpnia 2004. Odkryła, że poziom w kategorii wiekowej do 56 kg w podnoszeniu ciężarów w górę poszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecinka1 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:13 Najnowszy tekst koleżanki ze studia - po starcie Aleksandry Klejnowskiej stwierdziła, że bardzo podniósł się poziom w jej kategorii wiekowej(!), w kategorii do 58 kilogramów :-))) . Ciekawe od kiedy wiek mierzy się w kilogramach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leomi Jerzy Góra rewelacja:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 17:30 Jerzy Góra przy komentowaniu kolarstwa: ''jest wspaniały, fenomenalny..hmmm..chyba przesadziłem''. Same zawody, gdyby nie on, bylyby nudne:). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Jerzy Góra rewelacja:) IP: *.bib.uni / *.bib.uni-mannheim.de 19.08.04, 16:48 Jestem w Niemczech i nie mam mozliwosci ogladac TVP. Od trzech dni natomiast przegladam "liste wpadek" i zaczynam zalowac - przede wszstkim wyscigu kolarzy. Czy ktos to nagral?!!! A moze zlozyc petycje do wladz telewizji w sprawie retransmisji?... Odpowiedz Link Zgłoś
2bracia_be Re: Pistacjowa Para 16.08.04, 17:31 Paulinka zapowiada wywiad Hellera z Otylią i mówi Heller nie miał problemów z namówieniem na niego pływaczki bo trudno mu się oprzec!Ona chyba się mu nie opierała.Stąd to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Wygląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:34 Gratulacje Maciej,zaczołeś akceptowac swoją koleżankę.Sprawóje się na 4 plac. Idzie w górę w moich notowaniach.Ubiór pasóje do charakteru i wagi "imprezy".JEST DOBRZE.Z pomyłkami też,noi z gestami jest nie żle!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepetitprince Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 16.08.04, 17:34 Krzysztof Miklas podczas transmisji z podnoszenia ciężarów: "brakło jej kilku kilogramów" i to powtarzane nagminnie. TVP na swojej stronie www reklamuje PORADNIE JĘZYKOWĄ - każdy może zadzwonić i zapytać jak się coś pisze czy wymawia. Należałoby zafundować taką terapię wstrząsową każdemu komentatorowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trocina Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:38 Marek "YYYyyyy" Tronina o rosyjskim judoce: "wielka nadzieja białych na przełamanie supremacji Japończyków i Azjatów". Odpowiedz Link Zgłoś
contia_tenuis Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 17:42 Eliminacje do plywania 400m stylem dowolnym pływaków. Komentator Babiarz gada. W tym czasie przygotowuje się do startu grupa zawodników. Babiarz gada. Jeden z zawodników popełnia falstart. Wypływa wolno z basenu, wychodzi z wody, zabiera swoje rzeczy i wychodzi. Babiarz w tym czasie gada ale nie o tym co się dzieje na basenie. Wreszcie tuż przed startem mówi że tor 2 jest pusty bo Koreańczyk nie stawił się na eliminacje (!). Przegadał i przegapił kilka minut. Po eliminacjach nawet słówka nie pisnął jak pokazano tablicę z wynikami - gdzie było wyraźnie napisane że zawodnik został zdyskwalifikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Nie porozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:55 Nie chcemy 100 powt€rek,tylko inne dyscypliny.Co też nas interes€ją.Za to płacimy,a jak nie macie co robić idzcie się przespac.Puście program przyrodniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Nie porozumienie 16.08.04, 18:18 100% racji co oni odp......a w tej TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewi na eurosporcie IP: *.leszczyny.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 18:34 na eurosporcie ( a gadali po angielsku) jeden komentator powiedzial na otylie jędzrzejczak "otylia czedrzeszak" a drugi potem mu powiedzial ze sie mowi "jedrzeszak" Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: na eurosporcie 16.08.04, 19:18 Podnoszenie ciężarów, Ola Klejnowska, ostatnia próba, widać że się dziewczyna męczy, a pan komentator "jak ja chciałbym tam razem z nią..." Mam nadzieję, że chciał tylko pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: na eurosporcie IP: *.ericsson.net 27.08.04, 12:58 na szwedzkim eurosporcie Lidia Chojecka to Szujecka (tak wymawiaja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babiarz cd. Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:36 wedlug p.Babiarza istnieje czwarty słupek podium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orestes Dyduch z SLD komentuje z Babiarzem pływanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:39 tylko pod pseudonimem chyba.Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 19:42 Babiarz: "Relaksuje się z walkmanem na uszach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:54 a dzis Miklas na podnoszeniu ciezarow, jak mowil o jakiejs Koreance z Polnocy, ktora czesto zmienia kategorie wagowe: "Czasem musi przytyc, czasem zrzucic wage, a jak wiadomo zrzucanie wagi w Koreii Północnej nie jest trudne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:15 a Korzeniowski "pomachał kamerze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2bracia_be Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:16 Nie wiem czy ktos ogląda kometkę(badminton) na TVP2 ale ten parch który ją komentuje zupełnie sie na niej nie zna!Wielokrotnie powtarza ze po utracie przez polaków punktów serw przejmują koreańczycy a jest odwrotnie.Serw jest dalej w posiadaniu biało-czerwonych.Pewnie gdyby go zapytać co oznaczają groty strzał jednej,dwóch lub jednej wielkiej przy punktacji pewnie by nie potrafił wyjaśnić.Nie wiem skąd przełożeni go sciągneli do komentowania tej dyscypliny sportu.Wiem natomiast że ma wypełniacz czas i męczyć widza duszę.Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dede Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.gda.pl 18.08.04, 09:05 I co w tym dziwnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Babiarz wspaniały IP: 217.96.14.* 18.08.04, 09:17 finał w pływaniu z Barzycką: "i oto idzie z czerwonym ręcznikiem na głowie", a myślałem, że pływają w czepkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NKU Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 23:11 no chyba ze słuchawkami na uszach a nie walkmanem, chyba że to jakis szeroki walkman :) Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 21:12 Przed chwilą usłyszane na Eurosporcie podczas skoków do wody: "ręce są ustawione powierzchnią brzuszną...(chwila zastanowienia nad właściwą odpowiedzią)...powierzchnią dłoniową..." ja wiem że panu komentatorowi chodziło o część wewnętrzną ;) ale wyszło śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
sine.ira Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 21:15 "A teraz wracamy do ściśle sportowego substratu tych igrzysk." (Po zakończeniu reportażu o tym, jak to nasi sportowcy spędzają wolny czas w miasteczku olimpijskim.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 80.50.5.* 18.08.04, 09:34 człowieku, jakbyś się uczył anatomii, to wiedziałbyś, że to medycznie przyjęte nazewnictwo - powierzchnia brzuszna i grzbietowa. A komentator, nie jest lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 18.08.04, 20:48 No to skoro nie jest lekarzem to czemu tak powiedział? I czemu się poprawił skoro tak miało być? Człowieku, zdecyduj się o co Ci chodzi... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 80.50.5.* 19.08.04, 11:48 bo może ma schizofrenię i cierpi na rozdwojenie jaźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.kim.biz.pl / *.kim.biz.pl 19.08.04, 12:35 Wczoraj mądry Babiarz przed wręczeniem medalu Otylii zaczął (cytat niedokładny jak ktoś zapamiętał niech napisze) "Trzeba podziękować całej ekipie Otyli,która przyczyniła się do tego medalu: lekarzom...." i to koniec tej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miazmat Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 21:14 na pytanie dziennikarza!macie tylko dwie lazienki!!zagumny odpowiada!my nie jestesmy jak dziewczyny nie musimy sie pol godziny wybierac!! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 23:14 Gość portalu: miazmat napisał(a): > na pytanie dziennikarza!macie tylko dwie lazienki!!zagumny odpowiada!my nie > jestesmy jak dziewczyny nie musimy sie pol godziny wybierac!! Skąd to ?! Super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miazmat Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 21:16 jeszcze jedno!gruszka mowi:tu ogladalismy jak otylia wyrwala dwa medale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRUSIK Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 16.08.04, 21:30 Komentator gimnastyki: "I juz wyczytany Koreańczyk na kółkach." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRUSIK Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 16.08.04, 21:32 Wiem, że chodziło o kółka gimnastyczne, ale .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 16.08.04, 21:50 ...ale co? bo nie wiem o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pskw Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.mmi.pl 17.08.04, 13:32 Ten sam pan: "Trener przygotowuje zawodnikowi drążek..." Trochę się nam z żoną skojarzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dede Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.gda.pl 18.08.04, 09:10 Właściwie to nie była wpadka, ale mnie tekst rozśmieszył. Podczas relacji z zawodów w gimnastyce sportowej komentator powiedział: "ale niecodzienne ćwiczenia nam teraz pokazała ta zawodniczka!" - jakby te poprzednie - salta, szpagaty i inne wygibaski - były (dla mnie) codzienne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Paulina jest rewelacyjna IP: 80.51.235.* 17.08.04, 13:48 1. Wczoraj po południu. Mogłem coś przekręcić, ale sens zachowany. "Wiłkomirski odpadł z turnieju, przegrał pierwszą walkę, a drugą wygrał, czyli przegrał i odpadł. 2. "Korzeniewski miał w eliminacjach drugi (słownie drugi) czas. Przegrał tylko z Phelps'em i Yamamoto" Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenya Re: Paulina jest rewelacyjna IP: *.lj.pl / *.lj.pl 17.08.04, 13:59 > 2. "Korzeniewski miał w eliminacjach drugi (słownie drugi) czas. Przegrał tylko > > z Phelps'em i Yamamoto" no w sumie dobrze, bo Phelps i Yamamoto uzyskali taki sam czas 1:57.36 a Korzeniowski z czasem 1:57.45 był więc w sumie trzeci (ale z drugim czasem) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mishima Re: Paulina jest rewelacyjna IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.08.04, 14:05 wszystko się tu akurat zgadza, bo Phelps'em i Yamamoto mieli dokładnie takie same czasy:) Dlatego Korzeniowski miał drugi czas a jakby trzeci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Paulina jest rewelacyjna IP: 80.51.235.* 17.08.04, 14:16 Oczywiście wiem, że mieli jednakowy czas. A gdyby pierwszych siedmiu miało jednakowy czas, to z drugim można zająć ostatnie miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio2222 Re: Paulina jest rewelacyjna 17.08.04, 14:43 Przy rozmowie z Sochą mówi "przegrała pani z Rumunką 12 do 5 " Ciekame, myślałem że w szermierce gra się do 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Mazur Re: Paulina jest rewelacyjna IP: *.sorkwity.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 14:55 Żeby to chociaż powiedziała o tym z piękną dykcją i nie poprawiała się co drugie słowo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.petrus.com.pl 16.08.04, 22:34 Według Babiarza, "Thorpe wygrał ponieważ na ostatnich 50 metrach włączył swoją torpedę". Spec od pływania Pan Wiederek cały wyścig milczał, a potem skomentował (niczym wielki znawca) to co wszyscy widzieli i doskonale rozumieli. A to co wczoraj wyczynił Babiarz i Wiederek w trakcie komentowania 4X100 dow. to urasta do super głupoty. Wg. nich to USA prowadziło a nie RPA, a potem pieprzyli, że USA ma dyskwalifikację bo cieszy się RPA. A tak naprawdę to wygrała sztafeta RPA a nie USA i wszystko było OK! tylko oni pomylili tory. Do zejścia z wizji tak naprawdę nie wiedzieli o co chodzi. O ZGROZO!!! KTO ICH TAM WYSŁAŁ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mundek1 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 22:48 Gość portalu: alf napisał(a): > Według Babiarza, "Thorpe wygrał ponieważ na ostatnich 50 metrach włączył swoją > torpedę". > Spec od pływania Pan Wiederek cały wyścig milczał, a potem skomentował (niczym > wielki znawca) to co wszyscy widzieli i doskonale rozumieli. > A to co wczoraj wyczynił Babiarz i Wiederek w trakcie komentowania 4X100 dow. > to urasta do super głupoty. Wg. nich to USA prowadziło a nie RPA, a potem > pieprzyli, że USA ma dyskwalifikację bo cieszy się RPA. A tak naprawdę to > wygrała sztafeta RPA a nie USA i wszystko było OK! tylko oni pomylili tory. Do > zejścia z wizji tak naprawdę nie wiedzieli o co chodzi. O ZGROZO!!! KTO ICH TAM > > WYSŁAŁ!!! Wysłała ich nasz świetna TVP Co tu sie dziwić Jaka telewizja - tacy komentatorzy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martino70 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 17.08.04, 01:35 Ludzie! Ile razy można o tym samym, tzn. o pomyleniu sztafet RPA i USA. Rzeczywiście, można wiele zarzucić TVP, ale akurat tę wpadka to "zasługa" komentatorów Eurosportu, skądinąd mniej egzaltowanych i rzadziej się mylących niż Babiarz i Wiederek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiw Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 13:21 Ale jesteś idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
mundek1 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 22:42 Uwaga na trenera bokserów Ludwika Buczyńskiego . On w czasie walki boksera nie wie jaki jest aktualny jej wynik jak go KTOŚ nie poinformuje. Ta zawalił walkę Kuziemskiemu ,którego cały czas informował,że jest dobrze i że cały czas Kuziemski prowadzi na punkty . I po co było wogóle wysyłać bokserów jak nie ma sekundanta i trenera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Queenet kto komentowal gimnastyke o godzinie 22 dzis?? IP: 213.17.223.* 16.08.04, 22:45 Czyli w poniedzialek 16.08?? Ten komentator to czysta rewelacja!!!!! Kulałam się ze śmiechu po podłodze ;DDD Czy to ten sam co od kolarstwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
mundek1 Re: kto komentowal gimnastyke o godzinie 22 dzis? 16.08.04, 22:52 Gość portalu: Queenet napisał(a): > Czyli w poniedzialek 16.08?? > Ten komentator to czysta rewelacja!!!!! > Kulałam się ze śmiechu po podłodze ;DDD > Czy to ten sam co od kolarstwa?? Jak się kulałeś to znaczy , że to ten sam - od Kularstwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
queenet Moja mama o sztafecie. LOL niesamowity ;DDD 16.08.04, 22:58 Oglądalam z moją mamą sztafetę 4x100m mężczyzn w pływaniu.... Mama ogląda... Z dziwną miną ... Gotuje się cala do zadania pytania aż wreszcie wyrzuca z siebie "A jak oni sobie podają pałeczkę???????" :DDDDD Komentarz godny i naszych telewizyjnych gwiazd,nieprawdaż ;D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa z PIEKAR Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 23:05 16.o8.2004r. relacja polskiego trenera gimnastyki mężczyzn ,podczas występu Japończyka o nazwisku TOMITA: "ŁADNIE W ZWISIE ĆWICZY...OBCIĄGNIĘTY..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli off topic - DO REDAKCJI IP: *.chello.pl 16.08.04, 23:44 baaaardzo prosze redakcje, dopiszcie do pierwszego postu info, zeby ci, ktorzy chca sie dopisac, raczyli przejrzec poprzednie wpisy.... bo na 400 postow chyba 100 to informacja o dyskawalifikacji USA, ja juz nie moge w kolko o tym samym:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpuś "Uroczo przegrała z tym ciężarem" IP: *.media4.pl 16.08.04, 23:48 komentarz o Brytyjce, podnoszenie ciężarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 13:23 co jest złego w tym komentarzy?? a no tak tobie sie wszystko z jednym kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.olsztyn.mm.pl 17.08.04, 00:00 Niektóre wpadki są śmieszne. Ale pomyłki, jakie popełniają komemtatorzy, świadczą o podejściu do widzów. Nie stać ich na przeprosiny. Teraz czytają listę startową i nie widzą, że to nie ci zawodnicy, dawniej z pamięci mogli mówić. RPA wygrywa sztafetę, a ja słyszę, że USA zdyskwalifikowano z 1 na 3 miejsce. Wiele jest braków, to nie śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś