Gość: krysia IP: *.udn.pl 14.08.04, 11:18 grze mogę znależć tresci przemówień? po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krysia Re: przemówienia z otwarcia igrzysk IP: *.udn.pl 14.08.04, 15:48 może ktoś wie Odpowiedz Link Zgłoś
asztet Cholera, usnąłem!!! 14.08.04, 15:56 Jak człowiek rano do roboty o nieludzkiej porze wstaje, to potem wieczorem świeży nie jest. Defiladę dzielnie zniosłem, playback niejakiej p.Bjork też - ale na przemówieniach nie dałem rady. Najpierw przemawiała jakaś pani - ją chyba też zmęczyłem, a potem zaczął przemawiac taki pan. I ten pan spowodował, że zasnąłem, obudziłem się jak już z ogniem biegli i jak się zaczęli Szaranowicz z Sobczyńskim żegnać stawierdziłem, że przez te przemówienia nie przespałem...sam moment otwarcia igrzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: przemówienia z otwarcia igrzysk IP: *.udn.pl 15.08.04, 12:19 prosze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: przemówienia z otwarcia igrzysk IP: *.udn.pl 15.08.04, 21:12 moze jednak? Odpowiedz Link Zgłoś