Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A JA CHCE PIOTRKA PROTASIEWICZA W BYDGOSZCZY. :-)

IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.08.04, 13:41
    Ja bym się cieszył jak by "Protas" jeździł w Bydgoszczy. W końcu ma swoją
    klase i jest całkiem niezły. Szkoda jednak że w Grand Prix nie radzi sobie
    podobnie. Mi się podoba styl "Protasa" i o wiele bardziej wolałbym Piotrka od
    dwóch braci G.
    A skład jaki bym chciał w następnym sezonie to:
    Robacki
    Smith
    Jonsson
    Krzyżaniak
    Protasiewicz
    Klecha
    Czechowski

i jeszcze ze dwóch "na wszelki wypadek" i nie miło by mi było gdyby to był
    Kowalik. Z takim składem to można mieć złoto DMP :-)
    pozro...
    Obserwuj wątek
      • nortia Re: A JA CHCE PIOTRKA PROTASIEWICZA W BYDGOSZCZY. 14.08.04, 14:32
        Ho ho, a kto by nie chcial?

Chociaz watpie w fakt, ze klub wyplaci mu pewne "zaleglosci"..
        Ale kto wie, kto wie..
        • Gość: kibic Re: A JA CHCE PIOTRKA PROTASIEWICZA W BYDGOSZCZY. IP: *.hipernet.ras.pl 14.08.04, 17:24
          nortia napisała:

> Ho ho, a kto by nie chcial?
          >

Ja oraz jeszcze wiele osob nie chcialbym tego sprzedawczyka w Bydgoszczy, wali
          mnie to ,ze jest w miare dobry sa w zyciu jeszcze inne wartosci.

BKS POLONIA BYDGOSZCZ
      • Gość: wb Re: A JA CHCE PIOTRKA PROTASIEWICZA W BYDGOSZCZY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:48
        Watpię aby Pepe wrócił do Bydgoszczy. Chyba spotkało go tu zbyt wiele
        nieprzyjemności a poza tym w przyszłym sezonie Realowi odpadnie Bajer i będzie
        mógł się skoncentrować wyłącznie na sponsorowaniu Pepe.
        • Gość: ttt nigdy !!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.08.04, 18:57
          Osoba która jest swiadkiem na slubie mafioso bydgoskiego jest kawałem
          sk....syna. Poza tym to gej. co ta ciota miałaby tu robic.. przewracac sie z
          uslizgami? przybijac piatke mafiosom? Wolne zarty!!!
          • Gość: ttt Re: nigdy !!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.08.04, 18:59
            sorry, nie wiem czy była swiadkiem , ale był na slubie jakiegos karka, w sumie
            i tak wystarczy...
            • Gość: k Re: nigdy !!! IP: *.byd.elnet.pl 14.08.04, 23:26
              no to widocznie za mało wiesz, bo wszyscy pamiętają o H. Lewandowskim......

a tak chwalicie Protasiewicza nie wiedząc jaki z niego hipokryta!
              przed kamerami milutki chłopczyk, a w rzeczywistości szpaner, dresiarz, gej i
              chamski złośliwy skurwiel....
              nienawidze tej szmaty!!!!!!!!!!!!
              • Gość: lll Re: nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 10:28
                Jesteś wkurzony bo Ci odmówił ???
                • Gość: morgan Re: nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:54
                  odbilo wam wszystkim???? po co takie glupoty piszecie???? po co sie wtracacie w
                  jego zycie prywatne, kazdy ma prawo robic to co chce, lacznie z byciem
                  swiadkiem na slubie henia! jestescie nienormalni! przeciez najistotniejsze jest
                  to, jakim sportowcem jest piotr. a poza tym znam go i wiem, ze to porzadny
                  facet!
                  • Gość: bydgoszczanin 34 Re: nigdy !!! IP: 212.122.214.* 15.08.04, 22:21
                    nie do końca masz racje jezeli jesteś sportowcem to jestes też quasi osoba
                    publiczną i dlatego musisz uważać z kim przystajesz. wielu dowalało t.g. za
                    zonę - zorientowani wiedzą o co chodzi! jeżeli chodzi o pepe to "ciemną kartą"
                    na jego dokonania kładzie się "znajomość" z Heniem L / nazwiska nie podaję ze
                    względu na ustawe o ochronie danych osobowych / znanym bardziej z medycznego
                    pseudonimu "lewatywa". ot taki miejscowy mafioso. no i tego "lewatywę" gliny
                    zwinęły z parkingu żuzlowców polonii podczas meczu ekstraligi bodajże 3 sezony
                    temu wraz z jego żołnierzami. "chłopcy" i boss w chwili zatrzymania mieli przy
                    sobie bron palną na która nie mieli pozwolenia o czym rozpisywała się szeroko
                    prasa! ciekawe czy te suweniry miał "zachęcać" do podwyższenia poziomu walki na
                    torze, a może służyc zapewnieniu zwyciestwa polonii ? / tak szczerze to po tej
                    aferze całe kierownictwo powinno sie podać do dymisji / niestety ale jest
                    zasada która mówi pokaz mi z kim przestajesz a ja ci powiem kim jesteś! a pepe
                    na pewni wiedział z kim przystaje - inaczej mozna by go uznac za niezbyt
                    rozgarniętego
                    na pewno pepe nie jest chamski tak jak chamscy był klan g. i to poczytuje mu na
                    plus. swoje w polonii zrobił i może wrócic ale czy będzie chciał wrócic po tym
                    jak nieboszczka polonia wydymała go na 400.000 / cztersyta tzsięcy / złotych to
                    mówiąc szczerze wątpię!
                    pisze to aby pokazać pokręcone losy które wija się także w światku zuzlowym!
                    • Gość: iks Re: nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:32
                      Tym ktorzy zarzucaja Protasowi, na czyim slubie byl swiadkiem przypominam, ze
                      niewiele czasu wczesniej ta sama osoba /nie Piotr oczywiscie/ byla gosciem na
                      slubie Tomasza G. /ale nie tego z Brzozy.../. Swiat jest maly nie? I kto tu
                      ma /podobno/ zle towarzystwo? Zanim rzucicie kamieniem upewnijcie sie, ze
                      wiecie gdzie chcecie trafic.
                      • Gość: kibic Re: nigdy !!! IP: *.hipernet.ras.pl 16.08.04, 12:40
                        Protasiewicza zapamietalem jako buraka. Pamietam byl kiedys w mojej szkole
                        sredniej na spotkaniu z kibicami (jakies 6 lat temu) przyjechal mercedesm,
                        ubral sie w dres na szyji zloty lancuch, taki typowy burak. Nigdy go nie
                        lubilem dla mnie to taka ciota i sprzedawczyk.
                        • Gość: khjghk Re: nigdy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:58
                          i jak jezdził w bydzie to też oznajmiałeś ze go nie lubisz bo to gej i
                          sprzedawczyk(zg- wroc, wroc-byda)
                          i to nie twoje gardo wrzeszczalo gdy wygrywal i nie twoje łapy mu klaskały

hipokryta
                          • Gość: kibic Re: nigdy !!! IP: *.hipernet.ras.pl 16.08.04, 18:36
                            Gdy jezdzil w Polonii to jeszcze nie wiedzialem, ze to sprzedawczyk (bo skad),
                            ale nigdy go nie lubilem specjalnie.
                            • Gość: ktoś Re: nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:39
                              irytujesz mnie! nauczyles sie jednego slowa "sprzedawczyk" i pewnie bedziesz je
                              powtarzal do konca zycia bo innego nie znasz. moze uzasadnisz nam, dlaczego tak
                              o nim myslisz, bo wszyscy wiedza jaka byla wtedy sytuacja w polonii, tylko
                              najwyrazniej ty nie wiesz.
                              • Gość: kibic Re: nigdy !!! IP: *.hipernet.ras.pl 17.08.04, 12:52
                                Nie chodzi mi o to, ze odszedl z Polonii tylko, ze poszedl do Apatora. Jakby
                                poszedl do Wroclawia to bym nadal go nie lubil, ale nie az tak. Najlepsze byly
                                teksty, ze poszedl do torunia bo ma blisko dom :) TG jezdzi w Tarnowie i jakos
                                moze przy tym mieszkac w Bdg.
                                • Gość: bydgoszczanin 34 Re: nigdy !!! IP: 212.122.214.* 17.08.04, 23:14
                                  bredzisz facet! jezeli chodzi o pepe on też nie zmienil miejsca zamieszkania
                                  mieszka tam gdzie dotąd to jest w niwach kołó osielska - dla mnie to żaden
                                  argument!
                            • Gość: iks Re: nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:18
                              Kibicu, po tym co za chwile przeczytasz z cala pewnoscia mnie obrzucisz blotem.
                              Ale nie rusza mnie to, bo pokazales wszystkim na forum, ze nie Protas a TY
                              JESTES BURAKIEM, BEZMOZGIEM, OSLEM i co kto sobie jeszcze wymysli. Wedlug
                              Ciebie nie wiedziales, ze Pepe byl "sprzedawczykiem" kiedy jezdzil w Polonii
                              (choc wczesniej 2 razy zmienial barwy klubowe), bo poki co jezdzil wlasnie w
                              tym klubie. Stal sie nim zatem dopiero gdy odszedl do innego klubu. Kali jestes
                              i tyle. Stan w kolejce po rozum albo przestan cpac, a poki co opusc to forum.
                    • Gość: morgan Re: nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:45
                      po pierwsze nie Heniem L. tylko Heniem M. i nie podajesz nazwiska, bo go po
                      prostu nie znasz jak widac, wiec nie rob z siebie madrali, prosze! po drugie
                      wywalic powinno sie ochrone tylko i wylacznie, poza tym to co kto nosi przy
                      sobie to jego prywatna sprawa. i jeszcze jedno, nie rozumiem, po co wy o tym
                      piszecie, jakie to ma znaczenie, tu chodzi o sport a nie o zycie osobiste
                      zawodnika. piotr wam nie wchodzi w zycie z butami wiec wy tego tez nie robcie!
                      kazdy ma prawo miec takich kolegow jakich chce a poza tym to juz daaawno
                      nieaktualna sprawa!
                      • Gość: kibic Re: nigdy !!! IP: *.hipernet.ras.pl 17.08.04, 12:55
                        Henryk Maciejewski moj byly sasiad.
                        • Gość: bydgoszczanin 34 Re: nigdy !!! IP: 212.122.214.* 17.08.04, 23:24
                          uwazaj bo cie jeszcze scignie z stawy o ochronie danych osobowych - wielu ludzi
                          nie wie ale sa tam takie przepisy które moga upupic nieświadomych swoicj czynów
                          ludzi!
                      • Gość: bydgoszczanin 34 Re: nigdy !!! IP: 212.122.214.* 17.08.04, 23:22
                        jeżeli nie wiesz kolego to nie pisz heniu m przybrał nazwisko zony ale wszyscy
                        doskonali go znali jako henia l bo to jest jego nazwisko rodowe i tyle! mądrali
                        nie zgrywam tylko stwierdzam - ktoś w jednym z wcześniejszych postów mówil o
                        powiązaniach henia l vel m z t.g ochroniarze puszczali gościa na parking bo
                        chcieli tego zawodnicy a może zarząd? może był on sponsorem klubu, zawodników?
                        ot po prostu jeszcze jeden kwiatek do historii nieboszczki polonii. jest prawdą
                        że nie powinno się interesować co kto nosi pod marynarką no chyba że jest to
                        sprzeczne z prawem. a nielegalne posiadanie broni jest sprzeczne z prawem -
                        zaintersowanych odsyłam do art. 263 Kodeksu Karnego!
                        • Gość: angelic Re: nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:38
                          nie lubie cie, meczysz mnie tymi swoimi wypowiedziami... madralo! daruj sobie!
                          niech sie protas przyjazni z samym sp. baranina, co z tego???
                          • Gość: aUthor Re: nigdy !!! IP: *.eranet.pl 18.08.04, 13:50
                            Chyba każdy ma w swoim życiorysie epizody, do których nie che wracać. Ale z
                            Heniem to stara historia.
                            Protasiewicz jest OK.
                            Tylko jeden przykład: jak w meczu z Gorzowem (13.08.2000r.) w ostatnim biegu
                            upadł razem z Witshirem, potrącony przez Crump'a lub Śwista ( nie pamietam )i z
                            toru zabrała go karetka. W meczu był remis i ostatni bieg decydował. W powtórce
                            Wygrał PePe a Todd był trzeci. 4:2 i cały mecz 46:44.
                            Tylko tyle. Może kibic sobie przypomni, jak wtedy na trybunach piał z zachwytu !
                            • Gość: kibic Re: nigdy !!! IP: *.hipernet.ras.pl 18.08.04, 17:54
                              I co z tego malo zawodnikow po upadku startuje w kolejnym biegu? Poza tym skad
                              mialem wiedziec co zdarzy sie w przyszlosci, jakim okarze sie w przyszlosci
                              czlowiekiem. Wali mnie to ile jezdzil w Polonii i ile zrobil dla niej, a
                              wlasciwie nie dla niej tylko po to aby zarobic. Sram na niego i mam nadzieje ze
                              tu juz nie powroci.
                              • Gość: iks Re: nigdy !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 09:28
                                Niejaki "kibic" napisal: "sram na niego i mam nadzieje ze tu juz nie powroci".
                                Mam dokladnie takie same uczucia wzgledem tego "kibica".
                                • Gość: kibic Re: nigdy !!! IP: *.hipernet.ras.pl 19.08.04, 10:51
                                  Jesli to do mnie to ja nie musze nigdzie powracac, bo caly czas jestem kibicem
                                  Polonii. Co do prosiakiewicza to czy normalny facet moze jezdzic w rozowym
                                  kevlarze?:)
                                  • Gość: aUthor Re: nigdy !!! IP: *.eranet.pl 19.08.04, 11:35
                                    Do kibica:
                                    Twoje argumenty sa rzeczywiście porażające. Powinieneś zasiąść w parlamencie.
                                    No, tak teraz mnie przekonałeś. kolor różowy = nienoramalny facet. To trakie
                                    oczywiste !
                                    Uwaga wygrałeś. Jeśli nie przyjmujesz wszystkich poprzednich argumentów,
                                    spróbuję użyc czegoś w Twoim stylu.
                                    Bo widzisz kibicu, ostatni argument podważa Twoją miłość do TG. Po powrocie z
                                    Wybrzeża TG jeżdził przez jakiś czas na motocyklu w kolorze .... różowym.
                                    Dopiero, gdy Gąsiorek i Sowkam zaczęli sponsorować klan, Tomek zmienił kolor na
                                    niebieski.
                                    No cóż, możesz jednak tego nie pamiętać . . .
                                    • Gość: kibic Re: nigdy !!! IP: *.hipernet.ras.pl 19.08.04, 17:35
                                      Jaka milosc do TG? Poprostu lubie tego zawodnika i tyle. A ty jak sie ubierasz
                                      na rozowo to juz twoja sprawa, mnie by bylo wstyd z kims takim isc ulica.
                                      • Gość: iks Re: nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:41
                                        "kibicu" - poziom twoich argumentow sprawia, ze jest mi wstyd, ze dalem sie
                                        naciagnac na polemike z toba. I chyba nie bede na tym forum osamotniony... Mimo
                                        wszystko pozdrawiam, bo chyba sie juz nie spotkamy w przyszlosci.
                                  • Gość: iks Re: nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:27
                                    Masz "czarna passe" kibicu! Nie zrozumiales /dlaczego mnie to nie dziwi?/, ze
                                    chodzilo o to, abys nie wracal na to forum. To nie miejsce dla ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka