Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wenezuela - Polska 2:3!!!

02.06.01, 10:53
    Polacy prowadzili 2:0, a potem przegrali 2 sety. W tie breaku był 2:9 dla
    Wenezueli, ale jakimś cudem wygraliśmy do 12!!!!!
    Oby piłkarze prynajmniej powtórzyli ten wynik.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 13:00
        co ty gadasz????? chcesz żeby piłkarrze grali jak te cioty??? no i co wygrali
        ze słabiakami i bedą drudzy...... od końca

oby nasi nie brali złego przykładu z przereklamowanej siatki
        • Gość: zbyszko Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 13:01
          bez obrazy -uniosłem się

.... nienawidze po po prostu siatkówki i całej otoczki ;-)
          • Gość: pablo Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.chello.pl 02.06.01, 13:09
            Siatkówka jest jednym z najfajniejszych i najbardziej emocjonujących sportów.
        • Gość: kibic Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.06.01, 22:26
          Zobaczymy co będzie na finale w katowicach
      • Gość: crimen Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 02.06.01, 16:03
        Widzę postęp w myśleniu.W Polsce w ostatnim secie przegranego meczu z Wenezuelą
        nasi zawodnicy zepsuli dwie ostatnie zagrywki z wyskoku i było po meczu.W
        sytuacji gdy obie drużyny są zmęczone ryzykowanie trudnej zagrywki to szczyt
        głupoty.Techniczna i bezpieczna zagrywka to przerzucenie odpowiedzialności na
        przeciwnika, a my czekamy na niego z blokiem.Tak właśnie zagraliśmy ostatniego
        seta w Wenezueli.Duże brawa dla naszych zawodników za grę z głową.
        • Gość: Yarek Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.ade0110.ade.iprimus.net.au 02.06.01, 16:55
          Stac ich na druga wygrana. Pytanie, czy Wenezuela wyciagnie z tej przegranej
          wnioski. Wynik jest sprawa otwarta. W tym meczu nie ma pewniakow, tak jak w
          meczu USA vs Brazylia. (USA przegrywalo 2:0). Oczywiscie trzymam kciuki za
          Bialo-Czerwonymi. Kto wie, przegran tez bedzie dobra lekcja dla przyszlej,
          leprzej druzyny.
          • Gość: capulet Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 17:17
            a propos piłkarzy to też bym chciał żeby wygrali do 12...
            • Gość: JA:-) Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.zigzag.pl 03.06.01, 22:17
              Nie wiem,jakim cudem,ale wstałam o 2 i obejrzałam cały mecz.Szczerze mówiąc
              miałam na początku tie-breaka wyjść,bo stwierdziłam,że nie chcę się
              denerwować,bo sprawa jest już przesądzona.Stało się jednak inaczej.Po pierwsze
              nie poszłam spać,a po drugie naprawdę było warto,bo końcówka była pasmem
              sukcesów polskiego bloku,co nie jest częstym zjawiskiem.Gratulacje dla naszych
              siatkarzy! (Dlelka@interia.pl)

• Gość: Kuba Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 23:40
        Jaki był wynik drugiego meczu z Wenezuela?
        • Gość: mar Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: 195.94.206.* 04.06.01, 00:21
          Drugi sie dpopiero zacznie o 1:00 , transmisja na żywo w TVP1 :)
          • Gość: butterfl Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 12:06
            No i jest po drugim meczu... Kto wygrał? Jasne, że
            polacy... Serce miałam już w przełyku jak po pierwszym
            i drugim wygranym secie przegrali dwa kolejne... Czy
            powtórzy się sytuacja? Myślałam, że cudy się nie
            zdarzają, a jednak... Zacięta końcówka czwartej
            odsłony dawała pewne nadzieje, ale początek piątego
            seta to totalna klapa... A jednak wygraliśmy - to
            niewiarygodne jak oni to zrobili...
            • Gość: Yarek Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: 210.50.48.* 04.06.01, 15:07
              Tak samo jak w Montrealu przeciwko Rosji. Wtedy Polacy byli "mistrzami piatego
              seta". Mysle, ze Bosek bylby bardzo dumny, gdyby chlopcy nawiazali do tej
              tradycji, (on rowniez byl czescia owczesnego sukcesu).
              Pozdrawiam.
              • Gość: butterfl Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 11:01
                Jednak w Montrealu mecze wyglądały inaczej... Nie mam
                tu na myśli sposobu liczenia punktów, a fakt, że
                Polacy przegrywali dwa pierwsze sety, aby potem wygrać
                trzy kolejne... Taka wersja jest mniej stresująca dla
                kibica... Teraz natomiast wygrywają dwa pierwsze,
                potem wrzucają luz i mobilizacja dopiero na koniec...
                Niedługo dorobię się przez nich nerwicy...
                Ale najważniejsze, że wygrywają i niech ta dobra passa
                trwa!!!
                • Gość: JA:-) Re: Wenezuela - Polska 2:3!!! IP: *.zigzag.pl 05.06.01, 11:15
                  Szkoda tylko,że oni nie są tacy dobrzy na każdym polu gry,jak w 5 secie przez 3
                  pierwsze.A jeśli sami tak bardzo lubią,jak im adrenalina skacze na maxa,to
                  proszę bardzo,ale niech mają litość dla kibiców,którzy wstają o 2 nad ranem i z
                  pewnością 90% z nich wolałaby,żeby dokończyli grę w 3 setach.Chociaż nie
                  powiem,tak zacięte mecze zdażają się rzadko,aż miło popatrzeć
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka