Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

speedway? what is this ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:35
    śmieszne są te gonitwy na tych staroświeckich motorowerkach
    śmieszne jest to wasze widoczne przeświadczenie że żużel to pełnoprawny sport
    jak piłka nożna czy koszykówka- spytajcie na jakimkolwiek zagranicznym
    forum what is speedway ? - trzeba będzie mieć ogromne szczęście jak przy
    trafieniu 6-tki w totolotku, żeby ktoś poprawnie odpowiedział
    najśmieszniejsze jest to że ten "SPORT" nie ma nawet oryginalnej nazwy !
    mianem speedway określane są wyścigi motocykli, chyba nawet formuł 1-3

mógłbym uszyć sobie pokrowce na mój rower i miałbym coś bardzo podobnego do
    motoroweru żużlowego (chociaż mój rower ma chyba zbyt nowoczesny kształt ;)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: ttt Re: speedway? what is this ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:56
        a poza tym to oni cpaja (Jacus), chleja i palą. co to za sport? gimnastyka
        artystyczna , pływanie to sporty i biegi, a nie jakies wygibasy zuli
        przepalonych i przepitych na motorach
        • Gość: sportowiec Re: speedway? what is this ? IP: *.petrus.com.pl 17.08.04, 13:05
          W większości każdy z tych żużlowców ma nieślubne dziecko. Posuwają te gówniary
          wiszące na płotach i stąd te "efekty". Rozpędzi się.... łapie gumę i masz babo
          placek. Tylko psychopata może ścigać się z taka prędkością w tak bezpośrednim
          kontakcie. Psycholi jest wśród nich wielu, byli i będą. Przykład: MOLKA i
          BŁAŻEJCZAK z Falubazu Zielona Góra, zamordowali z zimną krwią człowieka,
          któremu byli winni pieniądze za samochód.
        • Gość: kibic Re: speedway? what is this ? IP: *.hipernet.ras.pl 17.08.04, 13:06
          Pilkarze, hokeisci, koszykarze za to wcale nie chleja, nie pala i nie cpaja :)
          Chlopie skad ty kurwa jestes? Chyba z innej planety jak myslisz, ze oni nie
          robia tych rzeczy. Lepiej zajmij sie ogladaniem kopaniny, w ktorej 22 debili
          biega za jedna pilka, graja 90 minut i przez ten czas zdobeda maksymalnie kilka
          punktow (czesto zero), kiedy ktos wreszcie raz na pol godziny przedostanie sie
          w poblize bramki (bo gra toczy sie caly czasy w srodku pola) to i tak zaraz
          jest faul, a zawodnikowi ktory go popelni nic nie grozi. Co to za gra, w ktorej
          przez 90 minut sa 3 ciekawe akcje. Nie dziwie sie, ze Polacy wola zuzel od tego
          gowna zwanego pilka nozna. Jak ci sie przyglupie zuzel nie podoba to nie wchodz
          na to forum i zajmij sie kopaniem balona, bo jak twierdzisz to prawdziwy sport.
          • Gość: sportowiec Re: speedway? what is this ? IP: *.petrus.com.pl 17.08.04, 13:43
            Panowie! spokojnie, "KIBIC" to psychol. Skąd ten prymityw wie, że Polacy wolą
            żużel a nie piłkę nożną. Nikt takiej sondy nie przeprowadził.
            Głupek chciałby , aby na boisku było więcej piłek. HA! HA!
            A dlaczego żużlowcy jeżdżą w lewo a nie w prawo?. To tak jak zakuty łeb koński
            chodzący w kieracie. Coś w tym jest, proszę tylko zauważyć jak ta ciemnota
            kopie nogą w podłoże po prezentacji albo przed wyścigiem.
            • Gość: gegen futbol Re: speedway? what is this ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:25
              przynajmniej nie splujwaja i smarkaja na boisko jak obrzydliwe frędzle od
              ganiania sie za piłką.
              i nie obmacuja się
              i nie pluja na siebie
              i nie maja falujących jak grzywy lwa bujnych długich lokowanych włosków nie bez
              przyczyny zwanych "piłkarami" hehehe
            • Gość: kibic Re: speedway? what is this ? IP: *.hipernet.ras.pl 17.08.04, 19:43
              Barani łbie zobacz sobie ile ludzi przychodzi na zuzel, a ile na pilke. Na
              zuzlu od dawna frekwencja jest sporo wieksza. Jako kibicow nie mozna liczyc
              przeciez debili ogladajacych kopanie balona przed telewizorem.
              • Gość: Sportowiec Re: speedway? what is this ? IP: *.petrus.com.pl 17.08.04, 22:31
                Bardzo dawno temu jadąc pociągiem, w moim przedziale siedziały fanki żużla.
                Oglądały z wielkim przejęciem brudną szmatę. Jedna do drugiej mówi " jak
                Franczyszyn dawał jej ( tu spojrzała na fankę siedzącą obok) autograf to dał mi
                do potrzymania a ja jej już nie oddałam". Domyśliłem się ,że jest to szmata
                którą ww. zawodnik wyciera sobie ręce a napewno to na czym jeździ.
                Pomyślałem sobie...gdyby poszła za Franczyszynem do toalety to dostałaby
                napewno zużyty papier toaletowy.
                KIBIC!!! jak 2 x 2 jest 4 to na pewno był to ktoś z twojej rodziny. Mam rację,
                prawda? DOBRANOC CIEMNOTO ŻUŻLOWA
                • Gość: Gość Re: speedway? what is this ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:04
                  -A to co? Znowu jakiś pacan pojawił się na forum????
                  -A... to kibic szmaty kopanej.
                  -Doć to debil.
                  -No przecież mówię: kibic szmaty kopanej,debil.
                  • Gość: Sportowiec Re: speedway? what is this ? IP: *.petrus.com.pl 19.08.04, 07:15
                    ...a więc, przyznałeś się, to była twoja matka (ta ze szmatą od Fanczyszyna)
                    HA! HA! HA!
                    Wyraz "doć" HA! HA! HA!
                    napisz coś jeszcze, proszę HA! HA! HA!
                    • Gość: kibic Re: speedway? what is this ? IP: *.hipernet.ras.pl 19.08.04, 10:47
                      > ...a więc, przyznałeś się, to była twoja matka (ta ze szmatą od Fanczyszyna)
                      > HA! HA! HA!
                      > Wyraz "doć" HA! HA! HA!
                      > napisz coś jeszcze, proszę HA! HA! HA!

Hehe debil napisal jakas historyjke i mysli, ze jest zabawny. Co za tluk.
                      • Gość: Sportowiec Re: speedway? what is this ? IP: *.petrus.com.pl 19.08.04, 13:58
                        HA! HA! HA! HA! HA! HA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka