Gość: lp ĆWOKI, ĆWOKI, ĆWOKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:17 to jedyne okreslenie, ktore do nich pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gab sam z sobą rozmawiasz, półgłówku? lecz się! IP: 62.121.129.* 17.08.04, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon niestety nie tylko ja mam takie poglądy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:30 niestety nie rozmawiam sam ze sobą, przykro mi że muszę cię z błędu wyprowadzać, i jeszcze coś: tryska z ciebie elokwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon wystarczy na ip spojrzeć, byszczacho. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pd Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: *.man.polbox.pl 17.08.04, 23:22 jak zawsze mamy młody i perspektywiczny zespół, który jeszcze nie raz nas "zadziwi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sercowiec A nie mówiłem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:44 Że ta druzyna nigdy nie wiadoma jak zagra, nic się nie zmieniło ! Każdy mecz to stres dla kibica, bo moga roznieść 3:0 potentatów, albo nagle przegrać 0:3 z kelnerami. Niech nawet wyczołgają się z grupy, prawdziwa wartość poznamy w ćwierćfinale i, oby, dalszej części, tyle tylko, że ja nie wierzę w nic więcej niz ćwierćfinal, bo to nie sa wojownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timbuk Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:44 4 medale-na tyle nas stac!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor mecz Polska - Grecja IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.08.04, 23:54 Chlopcy... czekamy na sukcesy ... i widzcie ze my jak macie kryzys nie zalamujemy sie i nie wylaczamy telewizora ... a wy , jak macie moment utraty panowania na boisku , zostawiacie wszystko i "wylaczacie TV" ! Pokazcie klase i przywiescie medal... ps. Moderatorzy... dajcie mozliwosc przeczytania to im ... mysle ze polska cala jest tego pogladu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona ogarnac sie czas najwyzszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 00:31 jako fanka zaciskam zeby i wierze,ze chlopcy zmobilizuja sie na czwartkowy mecz,a FRANCA dostanie za te swoje glupkowate usmieszki!poza tym chlopcy potrzebowali kopa!no po prostu wierze,ze ogarna sie dla NAS!skoro wlasne ambicje odlozyli na dalszy plan to moze oddanie kibicow bedzie ich motorkiem?! P-R-Ooooooo-S-Z-E!!!!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: 80.244.140.* 18.08.04, 00:42 przyczyna porażki - hala jest klimatyzowana i piłke powiwa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siata Zobaczymy czy maja jakas klase i czy wyjda z grupy IP: *.sympatico.ca 18.08.04, 01:08 powalczyc o medal, czy to chlopki roztropki, ktorym sie raz poszczescilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyra21 Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 01:42 Jak przed igrzyskami napisałem,że tak będzie to o mało nie zostałem zlinczowany...To właśnie przez takich kibiców,którzy mimo wszystko lizą im tyłki tak właśnie jest!Jedna wygrana na kilka lat i gwiazdeczki znowu błyszczą... Odpowiedz Link Zgłoś
maverick_84 Płacz i zgrzytanie zębów... 18.08.04, 02:19 Spójrzmy oprawdzie w oczy, z taką grą nasi daleko nie zajdą... Pozostaje mieć nadzieję, że podniosą się po tej porażce i pokażą, że stać ich na bardzo dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrLusiek Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: 195.136.126.* 18.08.04, 07:12 kasę wzieli czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx ale plama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 07:18 kurde najlepszy gracz z Serbią i Czarn. Świderski nie gra bo nie skończył paru piłek, a kurde gra ta ciota Gabrych który oddał mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
666katt Re: Gabrych do domu 18.08.04, 07:37 kurde ta ciota zjebała mecz .Świder jest sto razy lepszy, a siedział na ławie. Brawo Gościniak, ty ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 07:48 tak słabo grających w siate Polaków tylko wysłać do domu niech sobie tam pograją przez trzepak, chyba Grecy zafundowali im domki na jakiejś wyspie rozumiem żeby pięciu żle grało ale nie wszyscy, podłożyli się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "gosciowa" Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: 5.5R* / 195.33.105.* 18.08.04, 07:54 wczorajszy mecz przegrany byl dzieki 2 wspanialym tzn p.Gosciniak i p.Gabrych.Tym panom moze juz podziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: *.steinhoff-meble.pl 18.08.04, 08:29 mecz znowu przegrał trener - jak można tek żadko wykorzystywać Bąkiewicza zwłaszcza gdy widać że innym naszym zawodnikom nie wychodzi zagrywka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szydera Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: 195.150.102.* 18.08.04, 08:56 trzeba było Gabrycha od początku wystawić! wtedy mecz byłby o cały set krótszy, i nasi by sie mniej zmęczyli. genialni nasi rozgrywający nadają sie najwyżej na polską ligę: takich balonów to nie gra nikt na przyzwoitym poziomie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.08.04, 09:52 Meczem z Grecją Polacy pokazali swoje prawdziwe oblicze, nie ma do nich wielkich pretensji, są po prostu slabi i tyle. Najbardziej to mnie wkurwia TVP, która po zwycięstwie nad Serbia prawie zrobiło z naszych medalistów, czym sprawiła że wielu "kibiców" pomyślalo, że faktycznie jest szansa na medal. Wydaje mi się, że każdy kto interesuje się siatkówką doskonale zdawał sobie sprawe jak Polacy zagrają w następnych meczach, że nie osiągna na tych igrzyskach nic. Nawet jeśli wyjdą z grupy to i tak w ćwierć-finale wpadna na ruskich albo na makaroniarzy i skończy się sen siatkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Prze...ne IP: 62.111.149.* 18.08.04, 09:58 DO DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMU LEBIEGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szati Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 10:06 bez świderskiego nie mogą już sobie dać rady, patałachy!!!co drugi serw w siatkę.żal mnie w dupie ściska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adieu Żeby wygrać trzeba grać!! a nie snuć sie jak gluty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:15 po parkiecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Polscy kibice są najlepsi na świecie - buahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:39 Czuję się zażenowany polskimi "bibolami". Jak jest fajnie, chłopaki wygrywają, to jest "kól". Jak przegrywają, to trzeba ich miażdżyć, zeszmacić itp. Po prostu polska natura jęczenia, krytykowania wszystkiego i wszystkich. Jak mają nasi sportowcy czuć podparcie kibiców, jeśli balansują na krawędzi dzielącej akceptację i niewysłowioną wrogość. TO WY, KIBOLE JESTEŚCIE SZMACIARZAMI I OSTATNIMI DUPOLAMI A NIE ONI. Panowie siatkarze i inni sportowcy będący NASZYMI reprezentantami - trzymamy za WAS kciuki !!!! PS. Uwagi moje nie dotyczą prawdziwych Kibiców - podtrzymujcie ich tam na duchu. Niech wiedzą, że jesteśmy z nimi na dobre i z złe !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jooo czamu Polska przegrala z Grecja IP: *.r-palowice.atupartner.pl 18.08.04, 11:28 Mogli sie bardziej postara!! mieli slychac trenera, a niy grac po swojimu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemexxxx Szmaciarze IP: 212.14.14.* 18.08.04, 11:35 Fartciarska wygrana z Serbami tradycyjnie Polskiej reprezentacji dala zBudn nadzieje w jej sile. Zamiast spokojne przygotowywac sie do kolejnego meczy to zaczeBy sie wywiady buc z kamera chodzil po pokojach zawoidnikow pytajac kto z kim spi i co robi. A kogo to ma obchodzic pewnie jakiegos polityka bo kibica malo mnie interesowala wygrana a nie czy Gruszka spi z pietruszka tego moglem sie dowiedziec po igrzyskach i bylo by to ciekawsze. A nie jakis pakjc plata sie z kamera po pokojach zawodnikow. Ale nie ma co winic dziennikarzy Nasi dali ciaBaq i to jest fakt teraz nie maja wyjscia wygrac trzeba wszystko POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADO Re: Trwa mecz Polska - Grecja IP: *.acn.pl 18.08.04, 12:23 NIE CHCE MI SIE GADAC NA ICH TEMAT Odpowiedz Link Zgłoś