Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ranking finansowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.14, 19:50
    Moja drużyna jest warta 24.6mln + 0.3mln w budzęcie, mój przeciwnik w pucharze WL ma drużynę wartą 35mln + 0.3mln w budżecie, i tak się zastanawiam czy trafiłem na najbogatszego albo jednego z najbogatszych w grze. Pytanie do admina: ile kasy ma najbogatsza drużyna w grze(albo z tych uczestniczących w Pucharze WL)? Chce wiedzieć, czy nie jestem "Widzewem ligi" xD A także czy moge trafić na kogoś jeszcze bogatszego? Oczywiście kasa nie gra i będę walczył o awans dalej, szanse oceniam 50/50.
    Obserwuj wątek
      • Gość: bezlogowania Re: Ranking finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.14, 20:34
        Ciekawe pytanie-mogłaby pojawić się taka statystyka.Jeżeli chodzi o budżet to ja mam 35.90 i 0.3 w kasie-więc 0.9 więcej niż Twój rywal.Też gram w pucharze-więc możesz trafić na bogatszego:-)
        No ale mogę Ci zagwarantować że są gracze którzy mają dużo więcej niż ja-ja trochę traciłem na Deleu i Chiżniczenko.
      • wygrajlige_pomoc Re: Ranking finansowy 05.04.14, 10:40
        Ciekawe pytanie :-) Nie przygotowywaliśmy takiego zestawienia. Sam na szybko nie mogę tego sprawdzić. Może uda się od techników wyciągnąć, będę informował. [Bartek]
        • wygrajlige_pomoc Re: Ranking finansowy 09.04.14, 09:48
          Nie otrzymam takiego zestawienia w tej edycji. Ale na przyszłą taka statystyka by się przydała. [Bartek]
      • Gość: kacpr13 Re: Ranking finansowy IP: 83.2.131.* 05.04.14, 13:03
        ejszyn nie przesadzaj 6pilek-6zlotych1 piwo w knajpie,nie placz
        • Gość: rodżejro Anuloao Re: Ranking finansowy IP: *.syrion.pl 05.04.14, 22:50
          Moja 36,5 mln i zero w kasie ...
      • Gość: Twój rywal Re: Ranking finansowy IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 07.04.14, 22:42
        Witam. Chyba trafiłeś na moją drużynkę, niestety fortuna Ci nie sprzyja. Podziwiam za dawanie sobie szans na awans 50/50 , ale powiedz mi , czy dałbyś szanse Widzewowi grającemu z Barceloną 50/50? No właśnie. nawet nie dałbym 1/50 . W firmach bukmacherskich trzeba by jeszcze dopłacić za postawienie na taki wynik. Walczyłeś dzielnie składem który osiągnął 24 pkt (średnia zawodnika 2 pkt), z drużyną która osiągnęła 105 ^^ ale podziwiam, walka była niezwykle zacięta, do pierwszego meczu.<br />
        <br />
        Życzę powodzenia w dalszej grze w lidze i przynajmniej zwycięstwa w jednej z pozostałych kolejek, pozdrawiam. :D
      • Gość: greg Re: Ranking finansowy IP: *.unitymediagroup.de 08.04.14, 18:34
        36,7
      • Gość: ktosiek Re: Ranking finansowy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.04.14, 12:47
        Moja drużyna warta jest 35,10 mln a w kasie to jeszcze 1,70 mln zapasu. Ale to wszystko dzięki sponsorom. 6 zł tak jak kolega wyżej napisał to piwo w knajpie, więc takiej sumki to nie szkoda wydać :)
        • Gość: kamien Re: Ranking finansowy IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.14, 15:26
          28,4 bez kupowanie piłek i jeszcze ze jednym zdarzeniem w plecy. Ale kasa nie przekłada się na punkty bo w prywatnej lidze jestem ostatni choć kasy mam najwięcej.
      • Gość: bart223 Re: Ranking finansowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.14, 16:34
        Ja mam 37,4 mln + 1,9 mln :D
      • Gość: kajtek Re: Ranking finansowy IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.14, 17:39
        żal:santa:
        • Gość: tomek b jestem zbulwersowany IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.14, 17:40
          dupa:sciana:
      • Gość: Greg Re: Ranking finansowy IP: *.play-internet.pl 13.04.14, 11:47
        U mnie jest 39,80 + 0,1 mln, po skorzystaniu z 3 sponsorów oczywiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka