Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Udany Piątek

04.04.14, 22:24
    na razie mam 57 pkt zdobytych przez 3 zawodników 36 kapitan Stevanović + 12 Sokołowski + 9 Nitzabonkiza
    Obserwuj wątek
      • Gość: Alinoe Re: Udany Piątek IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.14, 22:35
        tak a u mnie kapitanem jest Stevanović i dodatkowo wykupiłem piłkę, która pozwala mi liczyć punkty kapitana jeszcze razy dwa czyli u mnie 72 punkty ( jeden zawodnik) A co się stało z Twoim kapitanem Piechem.
        • Gość: bezlogowania Re: Udany Piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.14, 22:47
          Ciekawe ile osób miało w podstawowym składzie Nitzabonkizę...przy cenie 1mln-można chyba w ciemno założyć że kupując go na następną kolejkę zarobi się 0.2-0.3 na nim.A Nakoulma to chyba tak specjalnie strzela tylko w bramkarza-żeby tutaj dać możliwość ludziom kłótni ile miał celnych strzałów...
          Gdzieś czytałem odnośnie karnych Sokołowskiego-że nic dwa razy się nie zdarza,a już z pewnością nie trzy czy jakoś tak-no to seria trwa-1,1,2-to może czas na trzy w meczu z ostro grającą Wisłą...:-)
          • Gość: rodżejro Anuloao Re: Udany Piątek IP: *.syrion.pl 05.04.14, 09:58
            Prawda jest taka że cała liga gra tak żeby ud ...ć Zagłębie Lubin a zostawić w lidze Podbeskidzie. Zagłębie wiadomo za co ...
      • wygrajlige_pomoc Re: Udany Piątek 05.04.14, 10:56
        pogratulować!

Z Saidim bardzo ciekawie - można było tanio mieć punktującego i, jak piszesz, w perspektywie droższego zawodnika.

[Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka