Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Canal+ - litości

IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 23:35
    Zlitujcie się nad sympatykami Formuły 1 i nie pozwólcie więcej komentować
    wyścigów Jackowi Gucwie. Ten człowiek niszczy całą przyjemność oglądania
    wyścigów , nie ma pojęcia o tym co się dzieje , a ostatnio raczył nawet nie
    zauważyć końca wyścigu i mety.Płacimy zbyt duże pieniądze by być zmuszonymi do
    słuchania "komentarza" tego człowieka , on poprostu tego sportu nie zna i NIE
    NADAJE SIĘ DO TEGO!
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONK Re: Canal+ - litości IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 14:52
        Fakt,czegos takiego juz dawno nie widzialem - okrazenie zjazdowe - Schmachery
        zwalniaja a ten wyraznie zdezorientowyany - nie ma pojecia jak to skomentowac
        • Gość: Jekyll Re: Canal+ - litości IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 17:13
          A mnie się gość podoba . Potrafi nadać wyścigowi atmosferę , widać , że żyje
          tym wyścigiem . A nie zauważył mety , podobnie jak ja zresztą , bo flagę z
          szachownicą dali Pelemu , który może wiedział jak posługiwać się piłką ,
          natomiast z flagą radził sobie fatalnie . Zamiast machać po prostu trzymał ją w
          rękach . Dlatego tak trudno było skapować o co chodzi...
        • Gość: jmk Re: Canal+ - litości IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 20:22
          Zadnej litosci sie nie spodziewaj, po prostu przelacz na RTL.
          Tam to jest na poziomie i gratis.
          Pilka nozna w soboty polecam Andalucja i Sat Madrid , oba hiszpanski i gratis.
          Pozdrawiam.
          • Gość: abc Re: Canal+ - litości IP: 212.160.114.* 05.04.02, 11:50
            Poziom komentarza na C+ jest zanujacy, tak samo jak na polskim Eurosporcie -
            nie chodzi mi tylko o F1. Natomiast stwierdzenie, ze Pele nie machal i nie bylo
            wiadomo o co chodzi - czlowieku skad ty jestes? Jak ktos siedzi 70 okrazen
            przed telewizorem to wie, kiedy koniec. Jest Final Lap na ekranach, widac
            reakcje kibicow, itp. Chyba, ze znasz sie na sporcie tak jak Gucwa na
            komentarzu. F1 na RTL badz na szwedzkiej TV4.

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka