Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Manchester City nadchodzi!

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 14:02
    Po zwyciestwie nad Wolves 2-0 (na wyjezdzie!) najwspanialszy angielski klub z
    najlepszymi kibicami puka do drzwi PL!
    Obserwuj wątek
      • campo Re: Manchester City nadchodzi! 02.04.02, 16:03
        Mam nadzieję ze z drugiego miejsca wejdzie Wolverhampton.

pzdr.
        • Gość: wojtek Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 19:48
          > Mam nadzieję ze z drugiego miejsca wejdzie Wolverhampton.

To ten klub który nie chciał A.Bąka ?
        • Gość: thedude Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 20:01
          Jest tego blisko. PS. Podobno do MC ma przyjsc Stam, natomiast Pearce konczy
          karierę.
      • Gość: odiss Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 17:51
        Wielka szkoda że Crystal Palace w tym sezonie nic już nie zdziała :(
        Właściciel tego klubu - Simon Jordan - uratował mi parę lat temu w Londynie
        życie.
        • Gość: Mikołaj Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 18:36
          Gość portalu: odiss napisał(a):

> Wielka szkoda że Crystal Palace w tym sezonie nic już nie zdziała :(
          > Właściciel tego klubu - Simon Jordan - uratował mi parę lat temu w Londynie
          > życie.

Jak?!

• Gość: MM Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.ny5030.east.verizon.net 03.04.02, 00:38

> Wielka szkoda że Crystal Palace w tym sezonie nic już nie zdziała :(
          > Właściciel tego klubu - Simon Jordan - uratował mi parę lat temu w Londynie
          > życie.

wlasnie jak?
          • Gość: odiss Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 15:29
            Mikołaj - zauważyłem, że jesteś wyjątkowo ciekawskim gościem.
            W skrócie: Pogonił kilku czarnych tubylców w dzielnicy Brixton, którzy chcieli
            mnie pozbawić pieniędzy i życia przy użyciu noża w ciemnej uliczce. Ich pech a
            moje szczęście, że Simon znalazł się w pobliżu. Dostałem tylko raz nożem i
            nic mi się nie stało. Kolesie zwiali a ja spędziłem kilka dni w jego domu po
            wyjściu ze szpitala. To jest naprawdę swój gość - żaden tam bufon z milionami
            w kieszeni.
            To nie historia na forum sportowe.
            Jeśli nie macie swoich ulubionych drużyn w I lidze angielskiej to polecam
            kibicować Crystal Palace!
            • Gość: Mikołaj Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 16:24

> Mikołaj - zauważyłem, że jesteś wyjątkowo ciekawskim gościem.
              > W skrócie: Pogonił kilku czarnych tubylców w dzielnicy Brixton, którzy chcieli
              > mnie pozbawić pieniędzy i życia przy użyciu noża w ciemnej uliczce. Ich pech a
              > moje szczęście, że Simon znalazł się w pobliżu. Dostałem tylko raz nożem i
              > nic mi się nie stało. Kolesie zwiali a ja spędziłem kilka dni w jego domu po
              > wyjściu ze szpitala. To jest naprawdę swój gość - żaden tam bufon z milionami
              > w kieszeni.
              > To nie historia na forum sportowe.
              Ciekawa historia.Ale gdzie cię "bambus" trawił?

> Jeśli nie macie swoich ulubionych drużyn w I lidze angielskiej to polecam
              > kibicować Crystal Palace!

Ja mam Shiefield Wen.
              Pzdr.Mikołaj
              • Gość: odiss Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 00:19
                W ramię....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka