Gość: thedude IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 14:02 Po zwyciestwie nad Wolves 2-0 (na wyjezdzie!) najwspanialszy angielski klub z najlepszymi kibicami puka do drzwi PL! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campo Re: Manchester City nadchodzi! 02.04.02, 16:03 Mam nadzieję ze z drugiego miejsca wejdzie Wolverhampton. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 19:48 > Mam nadzieję ze z drugiego miejsca wejdzie Wolverhampton. To ten klub który nie chciał A.Bąka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 20:01 Jest tego blisko. PS. Podobno do MC ma przyjsc Stam, natomiast Pearce konczy karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odiss Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 17:51 Wielka szkoda że Crystal Palace w tym sezonie nic już nie zdziała :( Właściciel tego klubu - Simon Jordan - uratował mi parę lat temu w Londynie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 18:36 Gość portalu: odiss napisał(a): > Wielka szkoda że Crystal Palace w tym sezonie nic już nie zdziała :( > Właściciel tego klubu - Simon Jordan - uratował mi parę lat temu w Londynie > życie. Jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.ny5030.east.verizon.net 03.04.02, 00:38 Gość portalu: odiss napisał(a): > Wielka szkoda że Crystal Palace w tym sezonie nic już nie zdziała :( > Właściciel tego klubu - Simon Jordan - uratował mi parę lat temu w Londynie > życie. wlasnie jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odiss Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 15:29 Mikołaj - zauważyłem, że jesteś wyjątkowo ciekawskim gościem. W skrócie: Pogonił kilku czarnych tubylców w dzielnicy Brixton, którzy chcieli mnie pozbawić pieniędzy i życia przy użyciu noża w ciemnej uliczce. Ich pech a moje szczęście, że Simon znalazł się w pobliżu. Dostałem tylko raz nożem i nic mi się nie stało. Kolesie zwiali a ja spędziłem kilka dni w jego domu po wyjściu ze szpitala. To jest naprawdę swój gość - żaden tam bufon z milionami w kieszeni. To nie historia na forum sportowe. Jeśli nie macie swoich ulubionych drużyn w I lidze angielskiej to polecam kibicować Crystal Palace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 16:24 Gość portalu: odiss napisał(a): > Mikołaj - zauważyłem, że jesteś wyjątkowo ciekawskim gościem. > W skrócie: Pogonił kilku czarnych tubylców w dzielnicy Brixton, którzy chcieli > mnie pozbawić pieniędzy i życia przy użyciu noża w ciemnej uliczce. Ich pech a > moje szczęście, że Simon znalazł się w pobliżu. Dostałem tylko raz nożem i > nic mi się nie stało. Kolesie zwiali a ja spędziłem kilka dni w jego domu po > wyjściu ze szpitala. To jest naprawdę swój gość - żaden tam bufon z milionami > w kieszeni. > To nie historia na forum sportowe. Ciekawa historia.Ale gdzie cię "bambus" trawił? > Jeśli nie macie swoich ulubionych drużyn w I lidze angielskiej to polecam > kibicować Crystal Palace! Ja mam Shiefield Wen. Pzdr.Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odiss Re: Manchester City nadchodzi! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 00:19 W ramię.... Odpowiedz Link Zgłoś