Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mam takie marzenie

05.04.02, 15:03
    Z powodów poruszanych na tym formu wiele razy nie darzę specjalną atencyą klubu
    z Grodziska Wielkopolskiego, Mam więc marzenie:
    baraż o utrzymanie w lidze pomiędzy Groclinem a Szczakowianką i Groclin
    przegrywa spadając do drugiej ligii. Powoduje to wyprzedaż drużyny, w wyniku
    której do nas przychodzi Rasiak!
    Fajnie co?

P.S. Niestety potem okazuje się,że ze względu na to że Jaworzno nie ma stadionu
    tylko boisku wynik zostaje anulowany :(, ale Rasiak nie chce już wracać do
    Gordziska ;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: exe Re: mam takie marzenie IP: *.icpnet.pl 05.04.02, 16:32
        > Z powodów poruszanych na tym formu wiele razy nie darzę specjalną atencyą klubu
        > z Grodziska Wielkopolskiego, Mam więc marzenie:
        > baraż o utrzymanie w lidze pomiędzy Groclinem a Szczakowianką i Groclin
        > przegrywa spadając do drugiej ligii. Powoduje to wyprzedaż drużyny, w wyniku
        > której do nas przychodzi Rasiak!
        > Fajnie co?

Nie ;-) Spada wielkopolska druzyna - to raz. Przychodzi Rasiak - GDZIE? BO CHYBA
        NIE DO LECHA!!! ;-))) Ja go tu nie chce (hmm, a Moskala dalej gra w Grodzisku?)

> P.S. Niestety potem okazuje się,że ze względu na to że Jaworzno nie ma stadionu
        > tylko boisku wynik zostaje anulowany :(,

Chca kupic czy tam wynajac jeden stadion, podobno po przeprowadzeniu modernizacji
        (koniecznej) bylby jednym z lepszych w Polsce. Oczywiscie "chciec" nie
        znaczy "zrobic" ;-)
        • Gość: salog Re: mam takie marzenie IP: 195.216.103.* 05.04.02, 18:04
          Wybacz ale Grodzisk ma tylko Wielkopolskośc w nazwie (mam na myśli klub a nie
          miasto!) wartości reprezentowane przez ten Klub stoją w oczywistej sprzeczności
          z "etosem naszego regionu"!
          Moja osobista opinia jest taka, że Rasiak ma dużo wiekszy potencjał niż
          Moskała. Lechowi potrzeba silnego środkowego napastnika - typowego snajpera
          (stąd też plany sprowadzenia Ziarkowskiego). Poza tym to Rasiak jestchyba
          Poznaniakiem (na pewno grał w Warcie a nie w Bielsku Białej...)
          • Gość: exe Re: mam takie marzenie IP: *.icpnet.pl 05.04.02, 19:49
            Gość portalu: salog napisał(a):

> Moja osobista opinia jest taka, że Rasiak ma dużo wiekszy potencjał niż
            > Moskała. Lechowi potrzeba silnego środkowego napastnika - typowego snajpera
            > (stąd też plany sprowadzenia Ziarkowskiego). Poza tym to Rasiak jestchyba
            > Poznaniakiem (na pewno grał w Warcie a nie w Bielsku Białej...)

Przed Wartą grał jeszcze w Olimpii. Jak będzie zobaczymy, bo nazwisk pada dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka