vittotiffosi 15.12.14, 15:17 czy można podczas gry wprowadzić swoje dane ( imię i nazwisko plus adres) ponieważ nie wprowadziłem podczas rejestracji drużyny , czy bez wprowadzonych danych otrzymam nagrodę jeśli zajmę miejsce premiowane ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wygrajlige_pomoc Re: wprowadzanie danych 15.12.14, 15:45 Można edytować swoje dane. Skorzystaj proszę z edycji konta na stronie wygrajlige.sport.pl/profile Z wygranymi skontaktujemy się drogą mailową. Odpowiedz Link Zgłoś
vittotiffosi Re: wprowadzanie danych 15.12.14, 16:33 wyskakuje błąd i nie mogę zmienić danych , chodzi o mojego brata który mieszka pod tym samym adresem co ja Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: wprowadzanie danych 15.12.14, 16:56 Skorzystaj proszę ze strony konto.gazeta.pl - może tam się uda. W przeciwnym wypadku skontaktuj się proszę mailowo: wygrajlige_pomoc@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca hurtowników Re: wprowadzanie danych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.14, 22:12 kawał ch...a i tyle a wy jeszcze mu na to pozwalacie, żenua Odpowiedz Link Zgłoś
vittotiffosi Jestem kawał chu..a bo mam brata ? 16.12.14, 06:44 człowieku zastanów się zanim coś napiszesz ok ? to co już nie można mieć brata tylko jedynacy mogą grać w Wygraj Ligę ? Odpowiedz Link Zgłoś