Gość: oligoll IP: *.se.com.pl 04.06.01, 15:59 otwieram w tym miejscu forum na którym bedziemy mogli dac upust naszymu uwielbieniu dla geniuszu trenera 21-go wieku - jurka engela ps armenia - polska 0-3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Re: FORUM UWIELBIENIA TRENERA ENGELA IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 17:49 Ja nie jestem zwolennikiem Engela. Trzeba przyznac ze pewnie awansujemy ale zawdzieczamy to najfartowniejszemu losowaniu od 20 lat. A z Olisadebe to nawet i Wojcik (rowniez za nim nie przepadam) by awansowal do Euro 2000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Engel - spoko koles! IP: *.tiaa-cref.org 04.06.01, 18:20 Do mnie przemawiaja rezultaty! Zgadzam sie ze szczescie sprzyja polskiej reprezie, ale przeicerz wiadomo jak ze szczescie sprzyja lepszym ;-). Pozatym wydaje sie ze Engle to mily facet, choc moze nie jest geniuszem lingwistycznym, to sprawia mile wrazenie. Fragment wywiadu po Walii: http://news.bbc.co.uk/sport/hi/english/football/world_cup_2002/newsid_1365000/13 65145.stm po lewej stronie sa linki do *.ram plikow. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś